Ledende overlæge til Patologiafdelingen

Vi søger pr. 1. juli 2018 en ledende overlæge, der sammen med den ledende bioanalytiker kan og vil gå forrest i drift og udvikling af en stor og veludstyret afdeling. Afdelingen betjener Hvidovre Hospital, Amager Hospital og en del af Glostrup Hospital samt såvel almen praksis som speciallægepraksis. Region Hovedstadens screening for livmoderhalskræft varetages af afdelingen, og er Nordens største på området. Der er godt 95 medarbejdere heraf 16 overlæger, 8 yngre læger og 4 ikke-lægelige akademikere. Afdelingen afgiver ca. 250.000 analysesvar årligt og har et budget på 78 mio. kr. Afdelingen har et nært samarbejde med de kliniske afdelinger på hospitalet og er en aktiv medspiller i hospitalets udvikling både klinisk og driftsmæssigt. Afdelingen er fysisk placeret på Hvidovre Hospital.

Den ledende overlæge refererer sammen med den ledende bioanalytiker til hospitalsdirektionen, og de er i fællesskab ansvarlige for daglig drift, budget, personale og faglig udvikling.

Afdelingsledelsen skal sikre en rationel drift og et højt fagligt niveau for afdelingens samlede virksomhed. Afdelingsledelsen fastlægger afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens strategi.

Af store udfordringer de kommende år, er det nationale udbud af patologisystem samt implementering af en udviklingsorienteret analyse af det diagnostiske område, som er gennemført i regionen og som indarbejdes i den kommende revision af regionens hospitalsplan. Derudover vil nye nationale retningslinjer for livmoderhalskræft screening skulle implementeres på Regions niveau.

Afdelingen har egen forskningsaktivitet og er endvidere involveret i forskning initieret af de kliniske afdelinger. Der er i afdelingen et molekylærpatologisk laboratorium, som er på et højt internationalt niveau.

Kvalifikationer
Du er speciallæge i patologi og gerne med en forskningsmæssig baggrund. Du skal gennem din ledelse sikre, at afdelingen bidrager til udviklingen af patientforløb af høj kvalitet. Vi lægger vægt på erfaring med ledelse, samt at du er visionær og udviklingsorienteret. Du må gerne kunne dokumentere resultater af udviklingsprojekter med en høj grad af medarbejderinvolvering.

Du er som person åben, tillidsvækkende, handlekraftig og robust. Du har meget gode samarbejdsevner og virker med respekt, lydhørhed og inddragelse, som en naturlig del af kulturen på afdelingen og hospitalerne. Det vil være en fordel med en videreuddannelse inden for ledelse.

Vi tilbyder
En meget stor afdeling med spændende og krævende udfordringer hvor du, i samarbejde med den ledende bioanalytiker, vil kunne sætte dit præg på den fremtidige udvikling. Der er et særdeles engageret og kompetent personale og et godt og inspirerende arbejdsmiljø. Du bliver en del af ledelsen på et dynamisk hospital i konstant udvikling og med højt til loftet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til aftale vedrørende lægelige chefer mellem Foreningen af Speciallæger og Danske Regioner. Ansættelse sker i henhold til rammeaftalen.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos vicedirektør Kurt Stig Jensen på tlf. 38 62 40 40 eller 51 32 93 07 og på www.hvidovrehospital.dk www.amagerhospital.dk eller hos ledende bioanalytiker Mai-Britt Naumann Pedersen på tlf. 21 26 27 38. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos chefsekretær Lona Røner på tlf. 38 62 17 05.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 24/4-18 kl. 12.00.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 22/2018, og evt. anden samtalerunde forventes afholdt i uge 23/2018. Der vil evt. blive anvendt konsulent ved ansættelsen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingslæge til Radiologisk Sektion, Hvidovre Hospital

Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed

Brøndby
En afdelingslægestilling er ledig til besættelse pr. 1.september 2018 i Radiologisk Sektion, Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed, Hvidovre Hospital. Stillingen er med vagt , hvor der foruden det almindelige vagttillæg gives et lokal aftalt tillæg ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Overlæge til Radiologisk sektion, Hvidovre Hospital

Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed

Brøndby
En overlægestilling er ledig til besættelse pr. 1.september 2018 ved Radiologisk Sektion, Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed, Hvidovre Hospital. Stillingen er med vagt eller udvidet dagstjeneste, hvor der foruden det almindelige vagttillæg gives ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Introduktionslæge ved Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup

Introduktionslæge ved Psykiatrisk Center Glostrup: Vil du være en læge i et fagligt engageret og professionelt lægeteam, som brænder for god uddannelse og trivsel? Du kan nu søge tre ledige introduktionsstillinger på Psykiatrisk Center Glostrup med ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Ledig stilling indenfor Medicinsk Gastroenterologi - Hepatologi

Gastroenheden

Hvidovre Hospital, Gastroenheden, Medicinsk sektion, reservelæge-stilling i Medicinsk Gastroenterologi: Hepatologi Da 2 af vore yngre læger skal på barsel, har vi brug for nye kræfter og håber du har lyst til at blive en del af Gastroenheden. Der op...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Overlæge i afsnitsledelse med funktion ved Ambulatorium for spæd- og småbørn, B290, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC)

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

En stilling som overlæge i afsnitsledelse er ledig ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center med funktion ved Ambulatorium for spæd- og småbørn, B290. Ambulatoriet har til huse på centrets matrikel i Glostrup. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2018 ...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018