Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge til Plastik- og Brystkirurgi

Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital, søger en ledende overlæge, der med personlig integritet og stærke samarbejdsevner kan lede en fagligt stolt afdeling med mange subspecialer. Den ledende overlæge skal turde sætte retningen for afdelingen og dens engagerede og dygtige medarbejdere samt være en markant drivkraft i den fortsatte udvikling af faglighed, uddannelse og forskning i Plastik- og Brystkirurgi.   

Om stillingen
Den ledende overlæge skal sammen med oversygeplejersken stå i spidsen for en afdeling med  ca. 83 fuldtidsansatte, der arbejder sammen i et tæt tværfagligt samarbejde. Faggrupperne omfatter en ledende overlæge, en oversygeplejerske, otte overlæger, to professorer (hvoraf det ene professorat pt. er vakant), tre afdelingslæger, 10 yngre læger, to afdelingssygeplejersker, 42 sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, 14 sekretærer og administrativt personale. Desuden to ph.d.-studerende og andre studerende inden for alle faggrupper.

I samarbejde med oversygeplejersken skal den ledende overlæge understøtte, at afdelingsledelsen fungerer som et synligt og stærkt ledelsesteam. Et ledelsesteam, der udover faglighed også har arbejdsmiljø på dagsordenen og som i tillidsbaseret dialog med lederne i afdelingen sikrer, at Plastik- og Brystkirurgi er et attraktivt sted at arbejde.

Derudover skal den ledende overlæge

  • have overblikket over afdelingens specialer, ressourcer og potentialer og få disse til at spille sammen således, at der opnås synergieffekter til gavn for afdelingen
  • være ambitiøs omkring teamånden i afdelingens speciallægegruppe
  • insistere på optimale og sammenhængende patientforløb og i denne proces også  insistere på et godt samarbejde internt i afdelingen og med de samarbejdende afdelinger
  • facilitere forskning i samarbejde med afdelingens professorer
  • sikre fokus på uddannelse og videndeling på alle niveauer i afdelingen i samarbejde med de uddannelsesansvarlige sundhedspersonaler
  • medvirke til udvikling af det plastikkirurgiske speciale, det mamma-kirurgiske fagområde og nye højt specialiserede funktioner

Kvalifikationer
Stillingen ønskes i udgangspunktet besat med en speciallæge inden for plastik- eller brystkirurgi. Men ansøgere fra ét af de skærende specialer til plastik- og brystkirurgi vil også kunne komme i betragtning.

Den ledende overlæge skal være respekteret for sine faglige kompetencer og være en ambitiøs kulturbærer for afdelingen, som agerer sikkert og ordentligt i relation til alle afsnit, faggrupper og samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at den ledende overlæge har veludviklede kommunikations- og relationskompetencer og kan være en inspirator i udvikling af nye arbejdsgange og nye måder at organisere sig på.  


Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema kan hentes her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til lægefaglig direktør Jørgen Schøler Kristensen på 2016 3201 eller på jokris@rm.dk eller oversygeplejerske Martha Lund på 2929 5102 eller på marthlun@rm.dk.

Spørgsmål til fremsendelse af ansøgning, CV, øvrige bilag og skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer kan rettes til chefsekretær Dorte Dalhoff på 7845 0508 eller på dorjog@rm.dk.

Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2019. Første ansættelsessamtale forventes afholdt d. 28. oktober 2019. Anden ansættelsessamtale forventes afholdt d. 6. november 2019. Mellem første og anden ansættelsessamtale vil der blive gennemført personlighedstest.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.