Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende terapeut søges ved Neurologi, Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg

Vil du være en del af en dynamisk afdeling og sætte retningen i samarbejde med engagerede og fagligt stærke medarbejdere og lederkollegaer i en neurologisk afdeling, der er i rivende udvikling? Ønsker du spændende udfordringer både ledelsesfagligt og personligt? Hvis ja, så glæder vi os til at se din ansøgning!

Vi søger en funktionsleder 37 timer/uge pr. 1. december 2020 med enten fysioterapeutisk eller ergoterapeutisk baggrund til ledelse af 5 fysioterapeuter og 5 ergoterapeuter.

Om stillingen
Som ledende terapeut er man daglig leder af 10 fagligt engagerede terapeuter og det udgående apopleksiteam. Den ledende terapeut indgår i funktionsledelse sammen med afdelingssygeplejersker og en funktionsansvarlig overlæge i Klassisk Neurologi.
Stillingen er en kombinationsstilling, hvor man som ledende terapeut på grund af ledelsesfeltets størrelse også skal indgå ca. 2 dage om ugen i det kliniske arbejde og varetage terapeutfaglige opgaver i sengeafsnittet og klinikkerne.

Vi tilbyder:

 • En stilling hvor patienten altid er i fokus, og hvor vi tværfagligt arbejder for at levere det bedste patientforløb.
 • En spændende lederstilling i en ambitiøs afdeling, hvor der er fokus på rehabilitering og på at yde behandling på højt fagligt niveau.
 • Mulighed for at indgå i og udvikle det tætte tværfaglige og tværsektorielle samarbejde.
 • Et lederjob, hvor der er et meget tæt samarbejde med tværfaglige ledelseskolleger, som består af to afdelingssygeplejersker, en ledende sekretær og en funktionsansvarlig overlæge.
 • Et veletableret samarbejde med den ledende terapeut i Vestdansk Center for Rygmarvsskade og de to ledende terapeuter, som har ledelsen af hhv. ortopædkirurgiske terapeuter og akutafdelingens terapeuter på Regionshospitalet Viborg.
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • Systematisk introduktionsforløb inkl. mentor.
 • 10 engagerede og fagligt dygtige terapeuter, som ser frem til at samarbejde med dig.
Vi ønsker en leder, der formår at holde flere bolde i luften samtidig, og som formår at lede de ressourcer, der er hos den enkelte terapeut til fordel for den neurologiske patient.
Vi ønsker en leder, der kan jonglere med to kasketter - både med kollega og som leder.
Vi ønsker en leder, som sætter den terapeutiske indsats højt i det tværfaglige samarbejde, en leder som brænder for det terapeutiske område og som kan støtte ideerne til terapeutfaglig udvikling i afdelingen.

Dine kompetencer
Vi vægter bl.a. at du har:
 • Ledelseserfaring og gerne lederuddannelse.
 • Flair for personaleledelse af fagligt engagerede medarbejdere.
 • Viden og erfaring med terapeutfaglige ydelser til patienter med neurologiske lidelser.
 • Lyst og evne til at arbejde for et godt tværfagligt samarbejde.
 • Mod til at være tydelig og retfærdig.
 • Gode processuelle kompetencer og evne til at faciliteter løsninger af komplekse problemstillinger.
 • Solide kommunikative og relationelle kompetencer.
 • En lyttende og anerkendende tilgang og en evne til at træffe beslutninger og udstikke retning.
 • Flair for innovativ og strategisk tænkning.
 • En reflekterende tilgang til ledelsesopgave.
Om afdelingen
Neurologi består af Klassisk Neurologi og Vestdansk Center for Rygmarvsskade.
Neurologi i Viborg har regionsfunktion inden for de fleste neurologiske sygdomme. Afdelingen varetager undersøgelser, diagnostik, behandling, pleje, neurorehabilitering og opfølgende kontrol af patienter med neurologiske lidelse fra Hospitalsenhed Midt’s optageområde på ca. 250.000 indbyggere.
Klassisk neurologi består af et sengeafsnit med 11 almen neurologiske sengepladser, fire pladser til patienter på hovedfunktionsniveau, der er udredt for apopleksi. Et udgående apopleksi team og en klinik bestående af 14 specialklinikker.
Vestdansk Center for Rygmarvsskade har højt specialiseret funktion i Vestdanmark med rehabilitering af patienter med rygmarvsskade.

Om terapeuterne på Regionshospitalet Viborg
Ergo- og fysioterapeuterne på Regionshospitalet Viborg er organiseret under 3 afdelinger: neurologisk afdeling, ortopædkirurgisk afdeling og akutafdelingen. I alt er der ca. 50 terapeuter i huset, som alle bidrager til et godt og spændende læringsmiljø. Der er et formaliseret samarbejde omkring weekendvagter og fællesundervisning, og i øvrigt et samarbejde om specialespecifikke patienter. Der er også et godt samarbejde mellem de ledende terapeuter, som jævnligt mødes til faglig og organisatorisk sparring.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v. vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Neurologi.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til oversygeplejerske Ulla Veng, tlf. 2462 2379.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.