Gem job

Leder af Genoptræningsenheden

Leder af Genoptræningsenheden

Nu har du muligheden for at blive vores nye kollega i en stilling som leder af Genoptræningsenheden i Center for Sundhed og Forebyggelse.

En lederstilling præget af stor faglig spændvidde i et team med 34 engagerede kolleger med terapeut baggrunde og som arbejder med genoptræning efter Sundhedsloven, herunder specialiseret rehabilitering, træning ihht. sundhedsfremme og forebyggelse indenfor kronikerområderne. Dertil kommer træning efter serviceloven, vedligeholdende træning, palliativ fysioterapi samt flere ydelser, der foregår i tæt samarbejde med ældre området. I Bornholms Regionkommune har vi stort fokus på den rehabiliterende tilgang i mødet med borgeren, og samarbejder tæt med Center for Ældre for fortsat at udvikle og styrke området. Dit ansvar bliver at lede drift og udvikling så de bornholmske borgere fortsat får genoptræning af høj faglig kvalitet, samtidig med at der er øje for at fastholde den gode trivsel blandt medarbejderne.  

Vi søger en leder, der har: 

 • Lyst til en spændende ledelsesopgave i et velfungerende team og et veldrevet center.
 • Lyst til at forme fremtidens genoptræning i det nære sundhedsvæsen.
 • Relevant erfaring indenfor sundhedsområdet og gerne fra en lignende stilling.
 • En sundhedsfaglig uddannelse kombineret med relevant leder efter- og videreuddannelse.   
 • Erfaring med at lede selvledende medarbejdere.
 • Erfaring med at implementere politisk besluttede indsatser, følge op, afslutte samt evaluere indsatser.
 • Forståelse for hvordan en politisk ledet organisation fungerer.
 • Indgående kendskab til lovgivning på genoptræningsområdet både sundhedslov og servicelov.
 • Erfaring med økonomi- og driftsstyring.

Din opgave:
Du bliver leder af fagligt kompetente, som er fordelt på 4 matrikler på øen. Du leder på den faglige og personalerettede ledelsesopgave ligesom du har det økonomiske ansvar for driften. Du skal arbejde tæt sammen med ledergruppen i Center for Sundhed og Forebyggelse, idet vi har en erklæret ledelsesværdi om, at vi leder sammen. Samtidig skal du arbejde tæt sammen med centerchef og lede på de strategiske linjer, der udstikkes via vores politiske fagudvalg.

Din opgave bliver såvel varetagelse af ledelsesopgaverne som at varetage udviklingsopgaverne. Igangværende er arbejdet med at implementere genoptræningsplaner i psykiatrien, udvikling af ny kontekst for den rehabiliterende indsats på ældre området, RCT forskningsprojekt m.m.

Vores ledelsesværdier:
I Bornholms Regionskommune implementerer vi i øjeblikket vores fælles ledelsesværdier, som er retningsgivende for vores organisation, og for den måde vi bedriver ledelse. Det er vores ambition, at vores værdisæt skal være en aktiv del af ledelsesopgaven og skal ”mærkes” af vore medarbejdere og borgere.  

 • Vi vil borgerne
 • Vi sætter retning
 • Vi leder sammen

Du får mulighed for at være med til at implementere værdierne i vores center og i kommunen generelt. 

Din lederstil:
Du er samarbejdende i din lederstil og har blik for, hvad der fungerer for fællesskabet. Du kan sætte retning, gå foran og har blik for at gribe opgaver og følge dem til dørs. Du skaber dig hurtigt overblik over komplekse opgaver, og går let ind i sparring og dialog med såvel medarbejdere, ledere og chef. Du har en uformel ledelsesstil og er let at gå til. Du er den tilgængelige leder i hverdagen og kan din personaleledelse til fingerspidserne blandt engagerede ergo.- og fysioterapeuter, der er selvtilrettelæggende på opgaven. Det er vigtigt for os, at du leder på tillid og anerkendelse, men også at du kan rammesætte og skære igennem i teamet, når der er behov for det. Du har ikke kontrolbehov, men nyder at der er styr på linjerne og teamets mål. Du hylder en ”giv en hånd med kultur” og trives i en uformel team- og ledelseskultur med humor og højt til loftet.     

Hvad tilbyder vi?
Du får en alsidig, spændende og udfordrende lederstilling i et team præget af stor faglig spændvidde. Samtidig får du fornøjelsen af en gruppe engagerede medarbejdere, som påtager sig et stort ansvar for opgaverne, og som vil gå langt for at levere de bedst mulige tilbud til borgerne. Du får mulighed for at understøtte et i forvejen godt arbejdsmiljø og stærk social kapital i centret i tæt samarbejde med medarbejdere, lederkolleger og centret som helhed.    
Du vil blive en del af et stærkt lederteam på sundhedsområdet med otte lederkolleger fra Center for Sundhed og Forebyggelse, der altid er parate til sparring, samarbejde og udvikling i fællesskab.

Løn og ansættelsesforhold:
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid med arbejdsplads i Rønne.  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Det er en del af Bornholms Regionskommunes ansættelsespolitik, at der indhentes straffeattest, børneattest samt indhentes referencer efter aftale.   

Ansøgningsfrist er søndag den 16. maj.

Første samtalerunde afholdes tirsdag den 25. maj og anden samtalerunde torsdag den 27. maj.

Tiltrædelse den 1. august 2021.   

Yderligere oplysninger
Ved ønske om yderligere oplysninger kan du henvende dig til Chef for Sundhed og Forebyggelse, Karina Nørby på mobiltelefon 40178996.  

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-08-2021.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 16-05-2021. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 25-05-2021, 27.05.2021
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nørby på 569261663216 eller .

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Sammen med centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag danner ledelsesværdierne et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.    

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.