Leder af Myndighedsområdet i Familieafdelingen

Du er en leder, der brænder for ledelse og for familieområdet, du er tydelig, ser løsninger, har sans for organisering og er dygtig til at drive forandringsprocesser. Du kan navigere i en politisk ledet organisation, i et område under forandring og er dygtig til ledelse af ledere.

Frederikssund Kommune søger ny leder af Myndighedsområdet med tiltrædelse 1. maj 2018, da den nuværende leder har søgt nye udfordringer.

Familieafdelingen er en arbejdsplads med lidt over 100 medarbejdere og ledere. Afdelingen har et fagligt dygtigt personale og har med succes arbejdet med at sætte mere fokus på familierne og har gennem flere års arbejde med forebyggelse bl.a. fået nedbragt antallet af anbringelser. Myndighedsområdet består af 42 medarbejdere, 3 teamledere og en Områdeleder.

Opgaverne i Familieafdelingen er inde i en markant udvikling, som har fordret en ny organisations- og ledelsesstruktur, der er trådt i kraft oktober 2017 med en opdeling i Myndigheds- og Foranstaltningsområdet samt en Stabsfunktion. Udviklingen har bl.a. følgende tendenser:

 • Øgede krav til effektiviseringer af driften og øget fokus på resultater
 • Fokus på helhedsorienterede indsatser
 • Styrkelse af det tværfaglige såvel som det tværgående samarbejde
 • Styrkelse af styring af aktiviteter, økonomi og effekt

På Myndighedsområdet er der behov for nytænkning af de eksisterende strukturer og arbejdsgange, idet der i de seneste år har været et støt stigende antal underretninger. Som områdeleder i Myndighedsområdet vil det derfor være vigtigt at sætte fokus på:
 • Tydelighed og sammenhængskraft i opgaver, ansvar og roller på eget ledelsesniveau og teamlederniveau og dermed styrket ledelseskraft
 • Ledelsesinformation, dataregistreringspraksis og opfølgning
 • At sikre tværorganisatorisk koordinering og samarbejde
 • Holde fokus på høj faglig kvalitet og sikre løbende kompetenceudvikling og sparring
 • Standardisere og effektivisere arbejdsgange, processer, team- og mødestruktur
 • Ensartet sagsbehandling, service og kvalitetsniveau
 • Kvalitet i sager til behandling i politiske udvalg.

Som ny leder skal du sammen med Familiechefen og de 2 øvrige områdeledere stå i spidsen for et fagområde med store ambitioner, et engageret politisk udvalg og en ny organisationsstruktur.

Som Myndighedsområdets nye leder skal du kunne drive effektive processer, kunne bevare overblikket i et komplekst område, og have sans for organisering og økonomistyring. Din ledelsesstil er tydelig, handlekraftig, inddragende og tillidsvækkende, så du sikrer dig følgeskab og resultater. Du kan lede opad, til siden, udad og nedad. Og du leder dit område gennem uddelegering, sparring, systematisk opfølgning og professionelt teamsamarbejde med dine 3 teamledere.

I udvælgelsesprocessen vil vi vægte højt, at den nye leder har erfaring med ledelse på familieområdet, gerne myndighedsområdet. Det er vigtigt, at du har sans for og erfaring med økonomi og styring af drift og ressourceanvendelse samt med at være en del af et politisk system. Viden og erfaring med at drive forandringsprocesser indenfor Familieområdet vil være et stort plus.

Du kan læse mere om kommunen og stillingen på http://www.frederikssund.dk eller i den udvidede job- og kravprofil her (https://signatur.frontlab.com/Frederikssund/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=e571acdf52644bb49c3c02f6201bc45f.DOCX).

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås i fortrolighed hos Direktør Jan Milandt på tlf. 2947 2391 eller jbmje@frederikssund.dk og om rekrutteringsprocessen hos organisationskonsulent Lone Beier Lauridsen på tlf. 47351184 eller http://lbsch@frederikssund.dk

Der er ansøgningsfrist søndag den 4. marts 2018 kl. 23.59 og første samtalerunde den 14. marts. Der vil indgå test med tilbagemelding den 21. marts, referencetagning mellem de to samtalerunder, samt 2. samtalerunde 22. marts.

Ansættelsesforhold
Fast stilling

Tiltrædelse
1. maj 2018

Kontakt
Direktør Jan Milandt på tlf. 2947 2391 eller jbmje@frederikssund.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Familiechef i Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Du er en strategisk leder, der er tydelig, sætter retning, har sans for struktur, organisering og kan drive forandringsprocesser. Du har politisk tæft, værdsætter tværgående samarbejde og er dygtig til ledelse af ledere.Frederikssund Kommune søger n...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingsleder/stedfortræder til socialpsykiatrien

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Frederikssund Kommune søger en kompetent afdelingsleder til administrativ og faglig ledelse af 33 medarbejdere i socialpsykiatrien. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018.Du refererer til lederen af socialpsykiatrien og skal i samarbejde med hende ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Afdelingsleder til Kommunikationscentret

Hillerød Kommune

Afdelingsleder til Kommunikationscentret i Hillerød KommuneKommunikationscentret søger en afdelingsleder til en nyetableret stilling som afdelingsleder af synsteamet, høreteamet og teknologiteamet fra 1. april 2018.Kommunikationscentret yder undervi...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Afdelingsleder til indskolingen på Grønnevang Skole

Hillerød Kommune

Hillerød
Hillerød Kommune søger engageret leder, der sammen med personalet, eleverne, forældrene og lederteam vil arbejde for, at Grønnevang Skole fortsat er en rigtig god skole at gå - og arbejde på.Om Grønnevang SkoleGrønnevang Skole ligger centralt i Hill...