Leder af Myndighedssektionen i Socialafdelingen

En stilling som leder af Myndighedssektionen i Silkeborg Kommunes Socialafdeling ønskes besat snarest. Sektionslederen refererer til Socialchefen. 
 
Baggrund 
Socialafdelingen varetager opgaver indenfor voksensocialområdet, herunder Voksenhandicapområdet, Psykiatri- og Udsatteområdet mv. Det samlede driftsbudget er på ca. 420 mio. kr.  
 
Jobbet 
Der er ca. 25 rådgivere i Myndighedssektionen. I opgaveløsningen er der bl.a. fokus på at understøtte sammenhæng i borgerforløb og på at understøtte en omstilling af indsatser i retning af en styrket tidlig indsats. En udvikling med decentral sagsbehandling og rådgivning ønskes videreført i forhold til de opgaveområder hvor dette giver mening. Der er indenfor socialområdet en udbredt og veludviklet tradition for et meget tæt samspil mellem udfører og myndighed. Du skal formå at understøtte denne tilgang.  
 
Som leder af Myndighedssektionen vil du således skulle samarbejde tæt med øvrige enheder og tilbud indenfor Socialafdelingen, øvrige afdelinger på velfærdsområderne i Silkeborg Kommune og en række eksterne samarbejdspartnere, herunder Region Midt.  
 
Du får mulighed for at præge, hvorledes behovet for nærved ledelse og faglig koordination skal varetages fremadrettet. Du skal have fokus på at sikre arbejdsmiljø og trivsel blandt dine medarbejdere i hverdagen og under udviklings- og omstillingsprocesser. 
 
Du vil skulle medvirke til at sikre høj faglig kvalitet, specialisering og målrettede indsatser samtidigt med at kompetencer skal bringes i spil på tværs. 
 
Du har det daglige økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for enhedens personale. Og du har medansvar for Socialafdelingens samlede budget. 
 
Din profil 
Du har en relevant socialfaglig baggrund. 
 
Du har erfaring med: 
  • Myndighedsarbejde 
  • Personaleledelse 
  • Økonomistyring 
  • Forandringsprocesser 
Som person er du tillidsvækkende og handlekraftig, udstråler en naturlig autoritet samtidigt med at du er samarbejdsorienteret. 
 
Vi tilbyder 
  • Et spændende og udfordrende job i et engageret og fagligt miljø 
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling 
  • En uformel omgangstone, godt humør og gode kollegaer 
  • En centralt placeret arbejdsplads i det midtjyske  
Ansøgere forventes, at orientere sig i materiale relevant for stillingen, som kan findes på kommunens hjemmeside under ”Bliv leder hos os”. Her kan du også læse om Socialafdelingens organisering.  
 
Du bliver ansat efter gældende overenskomst. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet og vores ambitioner i Socialafdelingen, er du velkommen til at kontakte socialchef Dorte Eastwood på tlf. 23 49 56 58.  
 
Ansøgningsfrist søndag 11. marts 2018.  
Første samtale afholdes fredag 16. marts og anden samtale torsdag 22. marts.  
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda KompetenceProfil-analyse mellem de to samtaler.  
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144528. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

To pædagogiske ledere til dagplejen

Dagplejen

Silkeborg
Dagplejen søger to målrettede og ambitiøse pædagogiske ledere - med stærke lederprofiler og en brændende interesse for dagplejen og det voksenpædagogiske felt. Du skal søge denne stilling fordi du slet ikke kan lade være - og fordi du tror på dagple...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Medarbejder

Burger King Danmark

Hedensted
Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig res...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Leder af Rehabiliteringsenheden ved Social Omsorg

Hedensted Kommune

Om jobbetRehabiliteringsenheden i Social Omsorg er en tværfagligt sammensat driftsenhed, hvis primære målgruppe er borgere i servicelovens 83a forløb, hvor vi samtidig også varetager basal genoptræning efter sundhedslovens 140. Enheden er delt op i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Leder af Erhvervsudvikling til Horsens Kommune

Direktionens Stabe

Hedensted
Horsens er en visionær kommune, der offensivt og gennem stærke alliancer med borgere og virksomheder, leverer bemærkelsesværdige resultater. Med et stærkt brand som kultur- og bosætningscentrum er Horsens i dag blandt landets hurtigst voksende kommu...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

LindbergHR søger, på vegne af Fibia, en dygtig leder til kapacitets- og planlægningsteam

LindbergHR

Aarhus
Om virksomheden: Fibia er ejet af SEAS-NVE og NRGi og leverer hurtigt og stabilt internet til kunder i SEAS-NVE og NRGi s forsyningsområde. Selskabet er siden etableringen vokset stabilt og er i dag en væsentlig aktør på markedet for levering af høj...