Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af Nexøhuset - er det dig?

Kan du gå forrest, når retningen skal sættes for engagerede medarbejdere, som er med til at understøtte livskvalitet og trivsel for borgere med varig nedsat funktionsevne? Formår du at skabe holdånd og motivere medarbejdere?

Nexøhuset søger den 1. maj 2021 en visionær og handlekraftig botilbudsleder. Vi søger en leder, der vil være med til at skabe sammenhæng og handling mellem de overordnede mål og strategier samt botilbuddets opgaver. Faglig udvikling og kvalitet er højt prioriterede fokusområder.

I Nexøhuset får du

En spændende og udfordrende lederstilling, hvor du får ansvaret for botilbuddet Nexøhuset.

I Nexøhuset bor der 14 voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De fleste beboere er kørestolsbrugere, har begrænset eller intet verbalt sprog og brug for omfattende støtte. Der er ca. 50 ansatte, heriblandt en faglig leder, pædagoger, social- og sundhedsassistenter samt ikke faguddannet omsorgspersonale, som bidrager med hver deres faglige viden og erfaring.

Huset er i udvikling, både i personalegruppens sammensætning og med nye beboere, der kræver en høj, faglig indsats. Det daglige arbejde består af omsorg, pleje og kommunikation, men vi arbejder også med at dygtiggøre os i arousalregulering, affektsmitte, sanseintegration samt Intensive Interaction.

I Nexøhuset har vi et stort fokus på det sanselige for beboerne, og vi arbejder med terapibad, vandseng, kuglebad med mere. Derudover har vi en af øens bedste udsigter til Østersøen, Nexøhuset ligger nemlig helt ned til vandet, men tæt på Nexø by.

Som leder af Nexøhuset indgår du i ledergruppen sammen med centerchefen, de 9 øvrige ledere samt 5 afdelingsledere i Center for Psykiatri og Handicap. Du refererer til centerchefen og deltager aktivt i at skabe det tværfaglige samarbejde på tværs af vores Center, botilbud, kommunens øvrige centre og ledelse.

Dig som botilbudsleder

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du tør gå nye veje i forhold til at skabe sammenhængskraft og et driftssikret botilbud. Du formår at uddelegere og er fleksibel i forhold til, hvordan du løser dine ledelsesopgaver. Du fastholder en åben, konstruktiv og uhøjtidelig omgangstone på alle niveauer, samtidig med at du udviser helhedssyn i opgaveløsningen og bidrager til en åben samt tillidsfuld stemning og dialog. Du evner at skabe et godt samarbejde med medarbejdere og pårørende, og du agerer sikkert i en politisk organisation med mange interessenter.

Den ideelle kandidat

 • har relevant pædagogisk, social- eller sundhedsfaglig baggrund
 • har dokumenteret lederuddannelse og ledelseserfaring
 • har erfaring fra døgnområdet
 • er tydelig som leder, der opleves at være tæt på personalet
 • der drifter og udvikler i tæt samarbejde med den faglige leder
 • er ikke konfliktsky og tør træffe beslutninger
 • arbejder struktureret og målrettet med opgaverne
 • er en stærk formidler, der besidder evnen til at kommunikere på flere niveauer
 • kan sammenkæde økonomisk administration med Nexøhusets pædagogiske udvikling, samt den overordnede retning i Center for Psykiatri og Handicap

Dine primære ledelsesmæssige opgaver vil være at

 • prioritere samt etablere indsatser ud fra tilbuddets behov
 • varetage rollen som drifts-, udviklings, - og strategisk leder
 • samarbejde med relevante parter på tværs i eget center og på tværs af centrene i organisationen
 • indgå i et tæt samarbejde med Center for Psykiatri og Handicaps Myndighedsafdeling
 • sikre et godt arbejdsmiljø og faglig udvikling i Nexøhuset

Vi tilbyder dig

 • En spændende arbejdsplads, som du kan være med til at præge
 • En dygtig personalegruppe med fokus på en høj faglig kvalitet
 • Et arbejdsmiljø præget af tillid og stærkt engagement
 • at blive en del af en engageret ledergruppe, som hjælper, støtter og udfordrer hinanden

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Centerchef Margrethe Vogt Thuesen på 23811729 eller på mail Margrethe.Thuesen@brk.dk og hos konstitueret leder Emilie Munch på 52748759 eller på mail Emilie.Munch@brk.dk

Se eventuelt også vores hjemmeside https://www.brk.dk/Borger/Handicap/Sider/Funktionsnedsættelser.aspx , hvor du kan finde uddybende information om Center for Psykiatri og Handicap

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-05-2021.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 28-02-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 11-03-2021/15-03-2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Margrethe Nielsine Vogt Thuesen på 56927802 eller 23811729.

 

Center for Psykiatri og Handicap

I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.

Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.