Leder af udviklingsafdelingen i Skoleområdet


Om jobbet

Udviklingsafdelingens formål er at understøtte kvalitativ udvikling af kommunens skoler samt føre tilsyn med skolernes opgavevaretagelse i henhold til Folkeskoleloven. Afdelingen består af 6 konsulenter og i perioder medarbejdere fra skolerne til varetagelse af særlige udviklingsopgaver eller som tovholdere på netværk m.m.

Du vil have ansvaret for koordineringen af Udviklingsafdelingens opgaver og den direkte ledelse af konsulenterne i afdelingen. Du vil selvstændigt repræsentere Skoleområdet i mange forskellige sammenhænge. Det kan være som repræsentant for området i partnerskaber med eksterne parter, aftaler med eksterne leverandører, medlem i styre- og arbejdsgrupper på tværs af områder eller som formand for arbejdsgrupper i området m.m. Den endelige opgavefordeling i forhold til stillingen fastlægges i et samarbejde med skolechefen efter din tiltrædelse.

Du vil få en central rolle i at medvirke til sammenhænge med områdets nærmeste samarbejdspartnere og internt i området med særligt fokus på samarbejdet med "Børn og Familie", "Dagtilbud" og "Kultur" omkring den sammenhængende Børne- og Ungepolitik i forhold til inklusion og understøttelse af alle børn og unge i Rudersdal Kommune.

Du vil være ansvarlig for den skolefaglige drift af Skoleområdet og dermed for implementering af ændret lovgivning på området og den politiske sagsbehandling i denne sammenhæng i et tæt samarbejde med Økonomi og Drift samt skolerne. Ligeledes vil du forholde dig til evt. klagesager på Skoleområdet. Du vil i et tæt samarbejde med "Økonomi og Drift" sikre den fortsatte udvikling af skolernes driftsmæssige opgaveløsning.

Din profil

Vi søger en leder, der er villig til og kan tage sit lederskab på sig, samt har stor ledelsesmæssig erfaring og gerne indsigt fra skoleledelse. Du har stor faglig indsigt i, hvad der skaber kvalitet i skolen og har et højt ambitionsniveau for alle børn og unge. Du har tydelige kommunikative kompetencer, der skaber klarhed om Skoleområdets retning og mål. Du har overblik og indsigt i skolernes driftsmæssige opgaver, og du kan forholde dig til lovgivningen på hele Børn og Unge området. Du er fagligt velfunderet og optaget af, hvad der bedst understøtter børn og unges læring og udvikling.

Du skal sikre et fagligt og fælles samarbejde med områderne Dagtilbud, Børn og Familie og Kultur i forhold til Børne- og Ungepolitikken. Du kan understøtte og stimulere skolernes udvikling fagligt og pædagogisk samt understøtte og inspirere skoleledelserne i arbejdet med skolens samlede udvikling.

Du er beslutningsdygtig med stor gennemslagskraft samt er i stand til at sætte tydelige rammer og skabe forståelse for beslutningerne såvel indadtil som udadtil. Du har vilje til og erfaring med ledelse og kan lede såvel direkte som gennem andre ledere og har forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation. Du kan indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med områdets øvrige ledere og samarbejdspartnere.

Du er empatisk og lydhør overfor nye idéer, kan motivere og inspirere samt evner at skabe gode samarbejdsrelationer med skolernes mange interessenter. Du har en smittende arbejdsglæde og sætter trivslen og samarbejdet højt. Du har sans for økonomisk styring og strategisk ressourceanvendelse.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder en lederstilling, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af skolerne i Rudersdal Kommune. Du får et spændende og afvekslende job i en velfungerende organisation, hvor fokus på udvikling og tværfagligt samarbejde vægtes højt. Du får en lederstilling tæt på den politiske ledelse af kommunen og et job med mange samarbejdspartnere samt en tæt dialog med nærmeste leder og ledelseskolleger. Du vil som leder af udviklingafdelingen blive en del af ledelsesteamet i Skoleområdet med reference til skolechefen. Du kommer til at samarbejde med erfarne, dygtige og engagerede medarbejdere i et job med gode udviklingsmuligheder og høj faglighed.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er med start den 1. juni 2018.

Om os

I Skoleområdet er der samlet lidt mere end 800 medarbejdere, hvor størstedelen er ansat på kommunens 12 folkeskoler.

Skolerne i Rudersdal Kommune er i en god udvikling med fokus på en fortsat kvalitativ udvikling af skolernes kerneydelse. Vi ønsker derfor en leder, der kan understøtte denne udvikling og være bindeled mellem skolerne og de mange eksterne samarbejdspartnere i kommunen.

I forvaltningen er der en Udviklingsafdeling med konsulenter, der understøtter udviklingen på kommunens 12 skoler samt en Økonomi- og Driftsenhed, der understøtter hele området i forhold til drift, økonomi, projektstyring, kommunikation mm.

Skoleområdet er fysisk placeret i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød - 2 minutter fra Birkerød Station, og deler bl.a. adressen med områderne Dagtilbud og Børn og Familie, der er centrale samarbejdspartnere

Se iøvrigt www.rudersdal.dk og www.skolespring.dk , hvor du kan læse mere om Rudersdal Kommune og skolevæsenet.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen: "Søg stillingen" nedenfor.

Udvidet job- og personprofil kan downloades Udvidetstillingsannoncelederafudviklingsafdelingen.doc (direkte link)

Ansættelsesprocessen varetages af CareMatch Aps, Gammel Kongevej 1, 1610 København.

Samtaler: 1. samtale 17. april 2018 samt evt. 2. samtale 25. april 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Vil du stå i spidsen for Hvidovres eneste skole med eliteidrætslinje?

Hvidovre Kommune

Engstrandskolen søger engageret skoleleder. Engstrandskolen er en folkeskole beliggende i et mangfoldigt skoledistrikt i Hvidovre skolen har en nystartet eliteidrætslinje fra 7.-9. klassetrin og et 10. klassecenter samt SFO og kommunens læsecenter. ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Skoleleder til specialskolen Gl. Hjortespringskole

Gl. Hjortespringskole

Herlev
Gl. Hjortespringskole er en specialskole i udvikling, hvor elever, lærere og familier arbejder tæt sammen om det enkelte barns hele udvikling. Vores udgangspunkt er derfor, at vi kender børnene i hver sin sammenhæng og mødes i et ligeværdigt samspil...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Uddannelsesleder

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en uddannelsesleder, som kan hjælpe ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Engageret skoleleder til Tagensbo Skole

Tagensbo Skole

Vil du stå i spidsen for at fortsætte Tagensbo Skoles positive udvikling, og vil du være med til at løse skolens mangeartede opgaver i et sammensat skolemiljø? Så er denne stilling lige noget for dig! Om dig Vi efterspørger en skoleleder, der kan fo...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Skoleleder til Ordblindeinstituttet

Ordblindeinstituttet

Ballerup
Vores vision: Skole med vilje og vores børne-ungestrategi Fællesskab for alle Alle i fællesskab udgør tilsammen den politiske ramme, hvorunder alle børn i Ballerup Kommune lærer, trives og udvikler sig. Ballerup er en ambitiøs kommune, der arbejder ...