Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder i Børnehuset Vimmerby

Har du stærke pædagogiske evner og brænder for pædagogisk udvikling? Har du passion for at udvikle pædagogisk praksis, og har du forståelse for ledelse? Nyder du at være bindeled mellem institution og forældre, samt arbejde tæt med en bestyrelse? Ønsker du et udfordrende job i en institution hvor ikke to dage er ens? Falder det dig naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af institutionen og forskellige samarbejdsnormer? Og har du erfaring med at lede en pædagogisk orienteret institution? Så er du måske Børnehuset Vimmerbys nye leder.

”Som leder bliver du en essentiel i udviklingen af Børnehuset Vimmerby”, udtaler Niels Langhoff, Bestyrelsesformand i Børnehuset Vimmerby.

Børnehuset Vimmerby ønsker en leder der kan sætte retningen for et ambitiøst fagligt miljø, hvor ansatte inspireres og motiveres til at skabe de bedst mulige rammer for børnenes læring og trivsel. I rollen som leder skal du gå forrest i det pædagogiske arbejde og omsætte nye regler og principper til praktiske tiltag. Du skal evne at vise tillid og uddelegere ansvar og opgaver, for på den måde at se Børnehuset Vimmerbys mål opnået gennem medarbejdernes pædagogfaglige indsats.

I rollen som leder er din fornemmeste opgave at skabe relationer med børn, forældre, ansatte og bestyrelse. Konkret bliver du ansvarlig for at drive og udvikle det pædagogiske arbejde, samt for at skabe en tryg og tillidsfuld kultur på arbejdspladsen. Det er vigtigt at du kan træde i karakter som pædagogisk leder og samtidig være tydelig på egen rolle og opgave.

Konkret vil nogle af dine opgaver også være: 

  • at være tilgængelig og nærværende for medarbejderne, og skabe udvikling hos den enkelte medarbejder gennem feedback og sparring
  • at organisere det pædagogiske arbejde igennem tydelige mål og forventninger i involverende processer
  • at tage ansvar for at planlægge og implementere børnehuset pædagogiske linje med fokus på den nye styrkede læreplan
  • at oparbejde en evalueringskultur i tråd med den nye styrkede læreplan
  • at indgå i et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde
  • at være pædagog i vuggestue eller børnehave når nødvendigt

Du er en dygtig pædagogisk formidler, og kan samarbejde med alle
For at være vores nye leder skal du være pædagogisk uddannet og have 5-10 års erfaring på området. Vi forventer også, at du er fagligt dygtig, og formår at omsætte din viden i praksis. Optimalt har du erfaring med at koordinere, lede eller været tovholder i andre institutioner. Besidder du derudover et overordnet kendskab til ledelse og/eller har relevant ledelsesuddannelse, vil det samtidig være et plus for os.

Spurgte vi dine nuværende nærmeste kolleger ville de med garanti beskrive dig som et pædagogisk forbillede – En rolle du balancerer mellem pædagogisk indsigt og lysten til at blive klogere på mennesker, også kollegaer med andre samarbejdsnormer end dig selv.

Det er vigtigt at du har et kristent fundament og menneskesyn, og har lyst til at udleve dette på din arbejdsplads.

Hvem er vi?
Børnehuset Vimmerby ligger i et roligt grønt område i Gug, Aalborg og er normeret til 53 børn. Vimmerby er en privat institution med en aktiv forældregruppe og bestyrelse, som ser frem til en leder der kan komme ind og sætte sit eget præg på stillingen.

I Børnehuset Vimmerby er 7 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper og 1 studerende, fordelt mellem vuggestue og børnehave. I huset stræbes efter til enhver tid at udvikle måden der arbejdes- og samarbejdes på. Der skal til stadighed arbejdes med den pædagogiske udvikling. I Vimmerby arbejder vi med læringsmiljøer, ICDP og hjernesmart pædagogik.

Vi er en institution med kristne værdier, som ønsker at have Gud med i vores hverdag og udmønte Guds ord i praksis også her i Børnehuset Vimmerby. Det er derfor vigtig at du kan gå forrest i andagt såvel som deltage i salme- lovsang. Det er meget vigtigt at fastslå at Børnehuset Vimmerby ikke er tilknyttet nogen bestemt kirkelig organisation. Vi ønsker at alle børn skal være velkommen og føle sig som en del af vores hus uanset tilhørsforhold til kirke eller ej.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Niels Langhoff på tlf. +45 26153544.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter senest den 17. januar 2021. Første samtale bliver afholdt i uge 3 og anden samtale afholdes i uge 4. Opstart i ny stilling er tiltænkt 1. marts 2021.

Ansøgning og yderligere information sendes til bvimmerby@gmail.com eller via knappen "Send ansøgning".

Du kan også læse mere om Børnehuset Vimmerby ved at følge linket: Vimmerby


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.