Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder med ansvar for Handicap, Bo og Beskæftigelse, Haderslev Kommune - genopslag

Motiveres du af at kunne give rigtig mange ledere, medarbejdere og borgere en værdifuld hverdag?
Vil du være med til at skabe et bedre velfærdssamfund?
Har du modet til at udfordre det kendte?

Handicap - Bo og Beskæftigelse består af 14 botilbud med ca. 160 boliger for borgere der har betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse, samt 7 boliger til borgere med erhvervet hjerneskade. Herudover består Handicap – Bo og Beskæftigelse af 7 beskyttede værksteder og aktivitets- og samværstilbud, samt tilbud om genoptræning og aktivitetstilbud for borgere med erhvervet hjerneskade. Desuden er der tilknyttet en fællesadministration med 4 administrative medarbejder.

Indflydelse i en ambitiøs organisation
Du får ansvar for ca. 350 medarbejdere fordelt på mange matrikler rundt i Haderslev Kommune samt budgetansvar for 120 mio. kr. Til  at hjælpe dig får du en velfungerende ledergruppe med 12 kompetente og meget engagerede ledere.

Handicap – Bo og Beskæftigelses har et stærkt fokus på at ydelser og indsatser tilbydes og tilrettelægges med det formål, at den enkelte borgers muligheder for et selvstændigt liv tilstræbes. Der er stort fokus på, at borgerne tilbydes hjælp på egne præmisser og at borgeren er en aktiv part i eget liv, så den enkeltes muligheder for deltagelse i fællesskaber og samfundet øges. Der er ligeledes fokus på, at dette sker med udgangspunkt i at al hjælp, støtte og træning tilbydes med henblik på at forbedre den enkeltes mestringsevne.

Som leder af Handicap, Bo og Beskæftigelse bliver du mødt af meget engagerede medarbejdere og kolleger, som med god grund er stolte af at arbejde i Haderslev. Området for Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed er præget af et højt fagligt niveau og lysten til at samarbejde. Du bliver desuden budt velkommen af en erfaren og velfungerende ledergruppe.

Værdiskabelse for borgeren
Haderslev har en god kommunestørrelse. Her er korte kommandoveje. Politisk tillid til forvaltningen. Mulighed for at iværksætte nye tiltag og pragmatiske forbedringer indenfor en overskuelig tidsramme. Modet til udvikling og nytænkning, til investeringer frem for traditionelle besparelser.

Strategi for værdiskabelse
Voksen- og Sundhedsservice har udarbejdet en strategi, der har fokus på at skabe mere værdi for borgerne i Haderslev Kommune nu og i fremtiden. Strategien er tænkt som en fælles referenceramme for den fremtidige indsats. Strategien skal være med til at danne en rød tråd, der går igennem den indsats borgerne møder. En rød tråd der går igen fra første gang en borger træder ind ad døren hos os, til de ikke har brug for støtte. Strategien skal ses både som en vision og målsætning for det fremtidige arbejde, og som det redskab, der skal hjælpe med at bidrage til det
gode liv for alle mennesker.

Læs mere om strategien Værdifuld Hverdag her.

Sæt dit eget aftryk i en udviklingsorienteret afdeling
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt. Vi søger tværfaglige og tværgående løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, vi tror på sikrer trivsel og resultater.

Forventningerne til Haderslev Kommunes nye leder er beskrevet her i job- og personprofilen, hvor du også kan læse meget mere om kommunen.

Yderligere oplysninger
Har vi vagt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til afdelingschef Helle Birgitte Mikkelsen, telefon 23 20 31 43 eller mail hmik@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 15. april 2021.

Om Haderslev Kommune
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.