Leder med flair for udvikling

Har du solide lederkompetencer, som bygger på tillidsbaseret ledelse, og vil du arbejde strategisk med udviklingen af drift og vedligeholdelse af Guldborgsund Kommunes bygninger, veje, havne, grønne områder, skove, strande og vandløb. Så er det måske dig, vi søger.
 
Om jobbet:
Du får en fremtrædende rolle i Center for Teknik & Miljø, og du får det faglige, økonomiske og personalemæssige ansvar for afdelingen TM Drift, hvor al drift nu er samlet efter en omorganisering ved årsskiftet.
 
Du skal kombinere drift med projektstyring i de mange projekter, som kommunen står overfor i de kommende år. Aktuelt arbejder vi med bæredygtighed og biodiversitet, nye plejemetoder, klima, udvikling af kommunens skov og havne samt formidling af driftens forskellige arbejdsområder.
 
Dertil er der stort fokus på anvendelse af digitale hjælpeværktøjer, herunder robotteknologi. I 2021 skal der blandt andet implementeres digitale løsninger såsom sensorer ved byinventar og ved vandløb, ligesom der skal ske CO2-reduktion ved blandt andet transportoptimering.
 
Om TM Drift:
Driften består af cirka 200 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Du vil blive direkte leder af 8 faglige ledere, som dækker henholdsvis Ejendomme, Rengøring, Nyttejob, Værkstedet, Det grønne, Veje, Vandløb, Kantinen, Havne, Bygværker og Broer.
 
Arbejdsklimaet er præget af en høj grad af samarbejde og delegering af ansvar. Der prioriteres en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, hvorfor du vil indgå som en del af kommunens tværfaglige samarbejde, hvor dialog og samspil er essentielt for at opnå succes. Vi vægter høj kvalitet i vores løsninger og fysiske omgivelser og har brug for dig til at sikre, at vi når vores mål.
 
Din profil:
Du er fremsynet, udviklingsorienteret og har digitale kompetencer. Du formår at drive et driftsområde, hvor høj faglighed og sikker økonomistyring går hånd i hånd.
 
Dit ledelsesrum er baseret på synlighed, tillid, ansvar, og du kan skabe tværgående løsninger i et tæt samspil med både borgere, samarbejdspartnere og interne relationer på tværs af hele organisationen. 
 
Du har fokus på udbud, effektiviseringer, optimering, KPI’er, udvikling og nye samarbejdsmuligheder for hele tiden at sikre en effektiv konkurrencedygtig, proaktiv og serviceminded drift.
 
Du kan navigere og trives i skiftende politiske dagsordener, mål og prioriteringer, og du har praktisk ledelseserfaring med forandringsledelse. Uddannelsesmæssigt har du en relevant videregående uddannelse og en master eller diplom i ledelse, eller også er du indstillet på at gennemføre en lederuddannelse inden for en kort årrække.
 
Du har teknisk flair, interesse for IT og nye teknologier og forstår at gå foran og engagere dine ledere og medarbejdere i en fortsat sikker drift og vedligeholdelse af kommunes bygninger, veje, parker, natur og vandløb.
 
Derfor skal du vælge os:
Du vil være med til at skabe udvikling på teknik- og miljøområdet i Guldborgsund Kommune og kan lide samspillet mellem organisation, medarbejdere og borgere.
 
Ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og med start 1. maj 2021.
 
Om os:
Du refererer til centerchefen, og vil indgå i Center for Teknik & Miljøs ledelsesgruppe sammen med afdelingscheferne for områdets øvrige afdelinger: Byg og Anlæg, Myndighed, Udvikling og Sekretariatet.
Du kan læse om politiske mål, styringsblomsten, det guldborgsundske mindset og om teknik- og miljøområdet her.
 
Ansøgning, samtale og kontakt:
Ansøgningsfristen er tirsdag den 9. marts. Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg".
 
Samtaler:

  • 1. samtale holdes onsdag den 17. marts 2021
  • case til anden samtale vil blive tilsendt mandag den 22. marts 2021
  • 2. samtale holdes tirsdag den 23. marts 2021
 
Der vil blive trukket referencer imellem 1. og 2. samtale.
 
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
 
Ole Dittmer Andersen
Konstitueret centerchef, Center for Teknik & Miljø
oda@guldborgsund.dk
Tlf.: 2518 0685
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Hvis du ikke er fra lokalområdet og ønsker at flytte hertil, så tilbyder Business Lolland-Falster hjælp til at finde job til din ægtefælle eller partner. Det kan du læse mere om på http://www.businesslf.dk/move2lf/

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.