Leder søges til 'Debitorcontrolling og Regnskab'

Ønsker du en fagligt udfordrende og varieret arbejdsdag, hvor der er stort fokus på både din egen og din enheds udvikling? Drives du af at arbejde med regnskab og økonomi og kunne du tænke dig at stå i spidsen for 10 dygtige specialister og i samarbejde med dem sikre korrekt regnskabsaflæggelse af Statens Indtægtsregnskab? Så er du måske vores nye kollega!

Enheden ’Debitorcontrolling og Regnskab’ består af 10 dygtige medarbejdere, som bidrager til at sikre korrekt regnskabsaflæggelse af Statens indtægtsregnskab. Enheden agerer første forsvarslinje i Skattestyrelsens regnskabsaflæggelse via ensretning og sikring af dokumentation af månedlige afstemninger, controlling af debitorer og regnskabsmæssige problemstillinger, der har sammenhæng til den øvrige forretning i afdelingen ’Opkrævning og Betaling. Enheden supporterer de øvrige 14 enheder i Opkrævning og Betaling med faglig rådgivning og forecast, ligesom der er tæt samarbejde med Skattestyrelsens afdeling Regnskab §38.

Lederprofil med solid regnskabsindsigt og stærke samarbejdsevner
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for regnskab eller revision og gerne (men ikke nødvendigvis) nogle års erfaring med personaleledelse.

Med din gode struktur og planlægningsevne, sikrer du overblik over den samlede opgaveportefølje og med din faglige regnskabsindsigt kan du forstå og operationalisere regnskabsreglerne, agere faglig sparringspartner for dine medarbejdere og sætte din enheds opgaveløsning ind i en større forretningsmæssig kontekst.

Du har en risikobaseret tilgang og forståelse for regnskabets betydning for optimeringen af interne processer og forretningsgange.

Med dine gode kommunikative evner i både skrift og tale, samt din løsningsorienterede tilgang sørger du for at skabe de bedste vilkår for et godt og konstruktivt samarbejde såvel internt som eksternt.

Fagligt udfordrende opgaver, gode kolleger og målrettet kompetenceudvikling
Har du evnerne og engagementet til at løfte ovenstående opgaver, tilbyder vi en fagligt udfordrende, varieret og ofte uforudsigelig arbejdsdag i en organisation, der er vigtig for finansieringen af velfærdssamfundet. Du får dygtige medarbejdere og et godt team af lederkolleger, der glæder sig til at sparre med dig og klæde dig godt på til opgaven. Derudover får du hos os målrettet kompetence- og karriereudvikling, hvor du bliver udviklet som leder på både det personlige og faglige plan.

Ansøgning, kontakt og løn
Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV og eksamensbeviser via linket ”søg stillingen” senest d. 12. august 2020.

Første samtaler forventes afholdt d. 17.august 2020. Imellem første og anden runde samtaler vil der indgå en logisk test og en person profil, som vi anvender som dialogværktøj på anden samtale. Anden samtaler forventes afholdt den 24.august 2020.

?Du er velkommen til at kontakte konsulent Thomas Gajhede fra Mercuri Urval på telefon 2084 1030 eller mail thomas.gajhede@mercuriurval.com for en fortrolig drøftelse af stillingen og dit match til den ønskede profil. Skattestyrelsen orienteres ikke om din henvendelse. Du kan også kontakte underdirektør Helle Kisum på telefon nr.: 72 37 05 14.

?Stillingen er klassificereret i lønramme 36. Da vi søger en erfaren regnskabskyndig leder, vil der være mulighed for forhandling efter kvalifikationer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver: Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing.

?Forventet tiltrædelse pr. 1. september eller 1. oktober 2020.

?Der vil forud for ansættelse blive indhentet 2 referencer samt straffeattest.

Om Skattestyrelsen
Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til HR og Arbejdsmiljø

Beskæftigelse, Økonomi & Personale

Viborg
Personale og Organisation søger en synlig og relationel stærk leder til HR og Arbejdsmiljø en central stabsfunktion i Viborg Kommune. Som leder af HR og Arbejdsmiljø bliver du en del af en relativt ny ledergruppe, hvor vi har et stærkt fokus på de t...
Indrykket:17. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til HR og Arbejdsmiljø

Beskæftigelse, Økonomi & Personale

Viborg
Personale og Organisation søger en synlig og relationel stærk leder til HR og Arbejdsmiljø en central stabsfunktion i Viborg Kommune. Som leder af HR og Arbejdsmiljø bliver du en del af en relativt ny ledergruppe, hvor vi har et stærkt fokus på de t...
Indrykket:17. juli 2020