Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Børnehuset Stribonitten, Middelfart

Børnehuset Stribonitten søger ny leder, som brænder for at skabe et trygt og udviklende miljø for vores børn, og som vil sætte sig i spidsen for institutionen, som en synlig, inspirerende og samlende ledelsesfigur.

Stribonitten er en privat, selvejende integreret institution med plads til 77 børn i alt, fordelt på 22 vuggestuebørn og 55 børnehavebørn. Der er 16 fastansatte, fordelt på pædagoger, medhjælpere, en køkkenansat samt rengøringspersonale. Vi har ingen lukkedage og tilbyder fuld madordning.

Vi er et hus, der har fokus på det god børneliv og vægter at give børnene en dagligdag, hvor leg, fantasi og kreativ udfoldelse er i fokus. Det mener vi er centralt for, at vores børn kan udvikle sig og være i trivsel. Vi vægter de nære relationer og arbejder for, at alle børnene indgår i fællesskabet og danner venskaber. Det er en kerneværdi i Stribonitten, at børnene mødes med en anerkendende tilgang, og at de mødes der, hvor de er.

Stribonitten ser vi som en samlet enhed med fokus på et stærkt samarbejde mellem vuggestue og børnehave. Ud over at sikre at rammerne er i top for børnene, er det vigtigt, at en kommende leder vil arbejde aktivt for også for at sikre et positivt og udviklende arbejdsmiljø for de ansatte samt inspirere og gå forrest i det pædagogiske udviklingsarbejde. Der arbejdes for tiden med de nye styrkede lærerplanstemaer, og det forventes at dette arbejde færdiggøres med den kommende leder i spidsen.

Ud over at sætte sit præg på det pædagogiske felt, vil der også være mulighed for at arbejde aktivt med institutionens udvikling i samarbejde med bestyrelsen, som vil være en tæt samarbejdspartner. Dette især når der skal arbejdes med de overordnede linjer og større økonomiske investeringer mm. Der er en stabil økonomi, og det forventes, at den kommende leder har sans for økonomi og kan foretage prioriteringer. Regnskabet udføres aktuelt i samarbejde med LDD (Landsorganisationen Danske Daginstitutioner).

Stribonitten vægter deslige en positiv, imødekommende og inddragende tilgang til forældrene, og det er vigtigt, at den kommende leder ser dette som en værdi. Vi gør brug af forældrenes forskellige ressourcer til eks. vedligehold af legeplads samt planlægning af div. arrangementer mm.

Børnehuset Stribonitten kan tilbyde en arbejdsplads med et fagligt kompetent personale med hjertevarme og passion for børnene, en engageret bestyrelse, skønne børn samt en forældregruppe, der viser opbakning og interesse for børnenes institutionsliv.

Vi forestiller os, at du:
 • Har pædagogisk uddannelse
 • Har solid ledelseserfaring, gerne ledelsesuddannelse
 • Er en robust og synlig leder, der skaber opbakning og følgeskab i kraft af dit engagement og din viden
 • Er en udadvendt person med flair for kommunikation og samarbejde med både forældre, personale og bestyrelsen
 • Deler institutionens værdigrundlag og vil arbejde engageret for at give børnene en tryg, sjov og udviklende dagligdag. Du vil derfor have børnetimer i et lille omfang.
 • Kan udvise handlekraft og evner til at drive udviklingsarbejde, økonomistyring samt sikre et positivt arbejdsklima for Stribonittens ansatte
 • Har let til smil og har en humoristisk sans
 • Er visionær med mod til at forfølge drømmene
Løn og vilkår efter gældende overenskomst mellem LDD og BUPL.
Der er tale om en fuldstidsstilling.

Vi opfordrer alle som kunne tænke sig at søge stillingen om at besøge institutionen og danne sig et indtryk af Børnehuset Stribonitten. Kontakt konstitueret leder Rikke Blæsbjerg Jørgensen på tlf: 64 40 17 95 for dette.

Ansøg jobbet via knappen ”send ansøgning”.

Ansøgningsfrist: 15.01.2020
Samtaler forventes afholdt i uge 4 med opfølgende samtaler i uge 5.
Følgende dokumenter bedes vedlægges ansøgningen:
 • Ansøgning
 • CV
 • Eksamens-/uddannelsesbeviser
 • Udtalelser
Vi ser frem til at modtage din ansøgning der varetages af en rekrutteringskonsulent hos LDD - husk at søge jobbet via knappen "send ansøgning".

Læs mere om Børnehuset Stribonitten på www.stribonitten.dk

For yderligere information om jobbet, kontakt bestyrelsesformand Christine Adelhardt på tlf: 28 29 06 03 eller mail christinegyrup@me.com

Se mere på vores ansøgersite: https://stribonitten.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.