Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til botilbud for borgere med erhvervet hjerneskade

Vi søger en dedikeret leder, som naturligt ønsker at tage udgangspunkt i beboernes behov, sikre stabil daglig drift og udvikling af botilbuddet. Har du en solid erfaring med at sikre den overordnede drift af et døgntilbud og har du flair og interesse for økonomi?
 
Så har du nu muligheden for at få en spændende lederstilling på Senhjerneskade Center Nord i Frederikshavn kommune med ansættelse senest den 1. februar 2020.
 
Senhjerneskade Center Nord har de sidste tre år gennemgået en økonomisk og kulturel tilpasning, hvilket kalder på dine lederevner til fastholdelse af botilbuddets økonomi og faglighed i en personalegruppe inden for både det pædagogiske og det sundhedsfaglige område.
 
Sammen med to faglige ledere, der primært har ansvar for de faglige rammer og kvaliteten omkring borgerne, bliver din opgave at sikre den overordnede drift og udvikling af stedet ved eksempelvis rammesætning for udvikling af den faglig og professionelle kultur.
 
SCN’s kerneopgave: ”Individstyrkelse – der gør borgeren i stand til at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt”.
Senhjerneskade Center Nord (SCN) er et socialpædagogisk botilbud til borgerne med en erhvervet hjerneskade med et moderat til meget svært kognitivt og fysisk tab af funktionsevne til følge. Beboerne er dermed afhængige af omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner med støtte af både socialpædagogisk og sundhedsfaglig karakter.
 
SCN er opført efter Almenboliglovens § 105, stk. 2 og med støtte til beboerne efter Servicelovens § 85.
 
SCN’s botilbud består af 24 boliger, hvor vi arbejder ud fra den enkelte beboers præferencer og behov. Det er borgerens hjem, vi arbejder i, og vi har fokus på medbestemmelse og arbejder med en anerkendende tilgang, så det medfører trivsel og livsglæde for beboerne.
 
Du har en uddannelse inden for de pædagogiske eller sundhedsfaglige fag, for eksempel pædagog eller sygeplejerske
Din vigtigste kompetence er din erfaring med drift af døgntilbud herunder økonomi og personaleledelse. Det gør bestemt ikke noget, at du har kendskab til hjerneskadeområdet, hvor der er samarbejde med mange forskellige parter og faggrupper, men det er ikke et krav.
 
Det er vigtigt i stillingen, at du:

  • Har lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi sætter borgerne i centrum
  • Har gode samarbejdsevner og flair for relationer
  • Er strategisk tænkende, struktureret og velovervejet
    f.eks. gode kommunikative evner og kan sætte fokus på, at et godt fagligt miljø skaber god trivsel
  • Er fremtidsorienteret og god til at se muligheder og finde løsninger.
  • Kan agere i en kompleks hverdag og holde hovedet koldt i pressede situationer
 Du får mulighed for faglig sparring og administrativ assistance
SCN er organisatorisk forankret i Handicapafdelingen i Center for Handicap og Psykiatri. Handicapafdelingen består ud over SCN af Bofællesskaberne Nord, Syd, Øst og Vest, Specialtilbuddene Koktvedparken og Koktvedstien samt Dagtilbuddene.
 
Du kommer til at referere direkte til Handicapafdelingens leder og indgår i et ledelsesteam, hvor i alt 7 gode kolleger står klar med faglig sparring. Der er ligeledes god tradition for sparring på tværs af hele centeret.
 
Derudover har Center for Handicap og Psykiatri et administrativ team, hvor du kan hente assistance til de administrative opgaver som eksempelvis økonomi og vagtplanlægning.
  
Få yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Svendsen på 24 96 20 60 eller Centerchef Ulla Verner 21 22 30 57, der gerne fortæller mere om mulighederne i og rammerne for jobbet.
 
Under forbehold for ændringer i nedlukningen i Frederikshavns Kommune forventes første samtalerunde gennemført torsdag den 17. december 2020. Går du videre til anden samtalerunde skal du udfylde en Garuda KompetenceProfil.
 
Du kan læse mere om Handicapafdelingens Arbejdsgrundlag med centerets vision og værdier her.
 
Ansøgningsfrist den 13. december 2020.
 
Inden ansættelse indhentes der straffeattest og relevante referencer.
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.