Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til byrådssekretariat

Herning Kommune søger en leder til byrådssekretariatet, hvor professionel og effektiv betjening af byråd, Økonomi- og Erhvervsudvalg, borgmester, kommunaldirektør og underdirektør er den helt centrale opgave.

Du skal have politisk tæft og interesse for kommunalpolitik. Vilkårene varierer meget, og nogle gange vil du skulle arbejde under tidspres. Opgaverne er forskelligartede og du skal løse dem på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Uanset hvad skal du optræde venligt og konstruktivt for at sikre, at relationerne er lige så velfungerende som din og afdelingens opgaveløsning.

Som vores nye leder bliver du centralt placeret i en stor og veldrevet kommune, som har stærke værdier. Du får ansvar for opgaver, som er vigtige for både det politiske niveau og den centrale ledelse i kommunaldirektørens regi, herunder koordinering og forberedelse af møder i byråd og udvalg.

Du vil dagligt være i kontakt med kompetente og engagerede samarbejdspartnere overalt i organisationen. En velkvalificeret chefgruppe er dit ledelsesmæssige netværk, og du bliver direkte leder for fire medarbejdere i sekretariatet.

Hvis du er vores nye kollega, har du sikkert:

  • Indsigt i kommunestyret og lokalpolitisk arbejde, ikke mindst i lovgivningen på området
  • Erfaring med politisk betjening og servicering af beslutningstagere
  • Ledelseserfaring f.eks. fra en administrativ funktion i en politisk ledet virksomhed.
På det personlige plan er det vigtigt, at du har integritet, kan begå dig i vores type virksomhed, skaber positive relationer og evner at samarbejde med mange forskellige mennesker.

Læs mere om Herning Kommune, jobbet og vores ønsker til dig i Job- og Kompetenceprofilen her.

Du er velkommen til at kontakte underdirektør Thomas Herskind (e-mail thomas.herskind@herning.dk, telefon 20 46 94 82), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Stillingen ønskes besat 1. maj 2021. Ansøgning, CV, væsentligste eksamenspapirer og eventuelle øvrige dokumenter sendes senest 7. marts 2021 via linket på denne side.

Vi gennemfører første samtalerunde den 15. marts 2021, og anden runde 24. marts 2021. Der vil i forbindelse med forløbet blive gennemført personprofiler, ligesom kandidater kan blive bedt om at besvare cases. Før endelig ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.