Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til CBS' forskningsstøtteenhed

CBS vil medvirke til at løse samfundets store udfordringer og skabe nye muligheder vil du være med? Har du en stærk ledelsesprofil? Er du velbevandret i universitetsverdenen? Kender du til samfundsvidenskabernes (og humanioras) dagsordener inden for forskning? Og vil du hjælpe med at realisere CBS nye strategi inden for ekstern finansiering og ph.d.-uddannelse? Så er du måske den nye leder af vores Research Support Office, RSO.

CBS nye strategi vil løfte både kvalitet og relevans af forskningen yderligere. Vi vil øge den eksterne finansiering særligt i samarbejde med andre fagligheder (især STEM) og vi vil øge forskningens impact i samfundet. Disse ambitioner går hånd i hånd med en løbende professionel og serviceorienteret support til institutter og forskere.

Dit nye job

Som leder af forskningsstøtteenheden er du ansvarlig for support til ekstern finansiering og ph.d.-uddannelsessupport. Derudover er du sparringspartner for forskningsdekanen på forskningspolitiske områder.

Den eksterne finansiering skal understøtte både excellence i forskningen og strategiske tiltag. Væsentlige strategiske opgaver er at opbygge CBS satsning på at styrke universitetets involvering i erhvervsfremmesystemet/erhvervsklynger, opbygge stærke forskningspartnerskaber med virksomheder samt bidrage til at øge og synliggøre forskningens værdiskabelse for samfundet.

Du er leder for 20 medarbejdere, fordelt på to enheder.

Ud over den daglige ledelse og udvikling af afdelingen er opgaverne:

 • Rådgivning af dekan og direktion

 • Ledelsesinformation på ekstern finansiering og ph.d.-uddannelse

 • Løbende strategiimplementering og dialog med interne interessenter om afdelingens support

 • Samarbejde med ledelsessekretariatet om tværgående opgaver

 • Samarbejde og koordinering på tværs af CBS i Bred Kreds, som er afdelingsledernes forum

 • Repræsentation af CBS i eksterne forskningsrelaterede udvalg, f.eks. referencegrupper og styregruppen for Greater Copenhagen EU-Office

 • Hvem er du?

  Du er akademiker med kendskab til universitetssektoren. Opgaverne ligger i hjertet af universitetets forskning, og du vil få mange relationer til både institutledere, institutsekretariatsledere, fundingkoordinatorer og ikke mindst forskere. Et varmt hjerte for både fri og strategisk forskning vil være et godt udgangspunkt for dette samarbejde. Derudover har du indsigt i ekstern finansiering af forskningen og det forskningspolitiske landskab.

  Som leder er du

 • en erfaren personaleleder, der kan lede fagligt stærke personer og kan navigere i en kompleks organisation med mange forskellige kunder og relationer

 • dygtig til at lede forandringer, da enheden er i en udviklingsproces med henblik på at kunne understøtte de strategiske ambitioner bedst muligt

 • inddragende og tillidsbaseret, men kan også sætte retning og prioritere

 • udviklingsorienteret og har samtidig fokus på at de løbende opgaver løses professionelt og effektivt

 • god til at kommunikere på skrift og i tale både på dansk og engelsk

 • Ansættelsesvilkår

  Du refererer til forskningsdekanen. Ansættelsen og aflønning sker som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

  Ansættelsessamtaler afholdes 28. maj og 8. juni. Vi forventer du kan starte 1. august.

  Yderligere oplysninger


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.