Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til den socialpsykiatriske Boform Toftehøj / Sneppen

Har du ledelsesmæssig gennemslagskraft, et visionært blik for tilbudsudvikling og kan du lede en organisation i forandring, så har vi en lederstilling til dig.

Vi søger en ny leder af Jammerbugt Kommunes boformer til borgere præget af socialpsykiatriske udfordringer og kombinationsproblematikker, med tiltrædelse 1. oktober 2020, eller snarest derefter.

Alle borgere skal have mulighed for at leve et godt liv i Jammerbugt Kommune. Derfor søger vi en dygtig leder til vores socialpsykiatriske boformer Toftehøj og Sneppen, så professionelle og engagerede medarbejdere sammen med dig fortsat kan understøtte muligheden for at leve et godt liv og udvikle sig i Jammerbugt Kommune.

Toftehøj og Sneppen er begge beliggende i Åbybro og tilbyder pladser efter servicelovens §105/85, hvor rehabilitering og samskabelse med tilbuddets borgere om at etablere det bedste fundament for at mestre egen tilværelse er omdrejningspunktet for boformernes indsatser. Begge afdelinger er forankret i Jammerbugt Kommunes Sundhed- og Handicapafdeling under socialpsykiatrien. Målgruppen er bredt repræsenteret inden for socialpsykiatriens mange facetter og rummer en aldersgruppe der spænder vidt, fra 18 til 85 år. Toftehøj har 32 pladser til borgere med vidtgående støttebehov, hvor opgaverne både kan omfatte kompenserende, aktiverende og rehabiliterende indsatser. Afdelingen har p.t. 38 kompetente medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, så vi kan favne vores sociale opgave så bredt som muligt. Boformen Sneppen er en mindre indgribende foranstaltning som rummer seks pladser til borgere, der primært befinder sig i en psykisk sårbar position hvor der er behov for stabilisering, så målet om mestring af egen tilværelse kan blive realiseret. Sneppen har to faste medarbejdere tilknyttet afdelingen.

Dine Kompetencer
Vi er på udkig efter en erfaren og tydelig leder, der kan samarbejde bredt, gå forrest i forandringer og som vægter at have styr på butikken. Vi forventer, at du har kendskab til socialpsykiatrien og er i stand til at se nye måder at gribe vores fælles socialfaglige opgave an på, så vi i samarbejde med medarbejdere, borgere og øvrige interessenter kan skabe de bedste tilbud til psykisk sårbare borgere, både nu og i fremtiden. Som leder har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og du har naturligvis det faglige og daglige ledelsesansvar for området. Det forventes i den forbindelse, at du har kendskab til, og kan arbejde selvstændigt med, blandt andet økonomistyring, vagtplan, samarbejde med diverse tilsyn og lignende facetter af den overordnede tilbudsdrift.

Vi forestiller os derudover, at den kommende leder

 • har en profil med erfaring inden for socialpsykiatrien og driften af boformer
 • har en lederuddannelse, eller er i gang med at tage en
 • er dygtig til at lede faglige processer og kan følge dem til dørs således at organisationen leverer resultater
 • har stærke relationelle kompetencer, som kan sættes i spil i forhold til borgere, pårørende og alle øvrige aktører og interessenter i og omkring organisationen
 • er dygtig til at kommunikere på skrift og i tale, så ting giver mening
 • er tydelig og synlig i sin ledelsesadfærd og i stand til, via en anerkendende og inspirerende lederstil, at skabe rammerne for en attraktiv arbejdsplads
 • kan navigere i en omskiftelig og foranderlig organisation i konstant bevægelse.

Vi tilbyder
Der er tale om en attraktiv lederstilling i et miljø med højt til loftet og hvor udvikling og kvalitet er i fokus. Vi er en ny, sammensat ledergruppe hvor du får mulighed for at påvirke dagsordenen og sætte dit præg på udviklingen af et samlet fagområde der i fællesskab skal indfri intentionerne i den politisk godkendte strategiplan. Du kan med andre ord se frem til et spændende lederjob, hvor du
 • får det budget-, personale- og styringsmæssige ledelsesansvar i en butik under forandring
 • får et udviklende lederjob med kompetente medarbejdere og lederkollegaer
 • deltager i en ny ledergruppe sammen med afdelingsleder og leder af Jammerbugt Kommunes Væresteder, Bostøtte og SKP-team
 • får en aktiv rolle i arbejdet på tværs i sundhed, handicap, psykiatri og myndighed.
På Kommunens hjemmeside kan du læse mere om kommunens vision, kommunens ledelsesgrundlag og voksenhandicap-strategiplan 2020 -2023.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Før en eventuel samtale vil du blive præsenteret for en case, som du skal præsentere ved samtalen. Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels-Jacob Ulstrup på telefon 41 91 22 71.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 21. august 2020 klokken 12.00.
Vi indkalder til samtaler 24. august 2020, og samtalerne vil finde sted den 26. august 2020.
Det primære arbejdssted vil være på Toftehøj, Peter Løthsvej 3, 9440 Aabybro.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.