Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Digital Service i Nykredit Direkte® Kundeservice

Beskrivelse
Leder til Digital Service i Nykredit Direkte® Kundeservice

I Nykredit brænder vi for at give kunderne den bedste oplevelse – også digitalt. Gør du også det, og har du lyst til at lede et team af dygtige og dedikerede kunderådgivere og specialister? Er du god til at samarbejde med en masse gode kolleger på tværs af organisationen med det fælles mål at være #bedsttilkunder? Formår du at drive forandringer og udvikle medarbejdere gennem tæt faglig sparring og opfølgning? Så er du måske vores nye kollega.


Resultatorienteret og målrettet funktionschef
I Kundeservice er vi cirka 200 medarbejdere, der har en spændende og fagligt udfordrende hverdag. Vi servicerer vores kunder telefonisk og digitalt inden for bank, realkredit og pension. Kundeservice er Nykredits ansigt udadtil, og vi sætter en stor ære i at skabe de bedste kundeoplevelser.

Du tør gå forrest
Som leder af Digital Service er det afgørende, at du har en passion for, at kunderne får en fantastisk oplevelse i Nykredit – ikke mindst digitalt. Du skal have solid indsigt i digitale processer og et naturligt drive for at udvikle og optimere. Stillingen kræver også, at du er god til at samarbejde på tværs af Nykredit og til at koordinere i det daglige med dine øvrige kolleger i Kundeservice. Du ved, at de bedste kundeoplevelser skabes i fællesskab.

Det er afgørende, at du formår at drive forandringer med en involverende og konsekvent tilgang, at du brænder for at skabe resultater både personligt og via dine medarbejdere, og at du forstår vigtigheden af hele tiden at arbejde på at være #bedsttilkunder.

Du er ambitiøs og drives af at gøre en forskel. Dine lederegenskaber gør dig i stand til at motivere, sparre med og udvikle dine medarbejdere, velvidende at succes kræver både engagement og hårdt arbejde. Du formår at kombinere en målrettet og resultatorienteret tilgang med en hverdag, der i høj grad styres af vores kunder, hvorfor det er vigtigt, at du er i stand til at prioritere dine indsatser på baggrund af den aktuelle situation.

I det daglige skal du lede et team af 15 kunderådgivere og specialister.

God ledelse og holdspil skaber resultater
Du har ledelsesmæssig erfaring fra den finansielle sektor og er god til at samarbejde på alle niveauer. Det falder dig helt naturligt at tage ansvar. Du er desuden en god holdspiller og brænder for at gøre dit bedste for at lykkes i tæt samarbejde med dine kolleger.

Din nye arbejdsplads
Vi tilbyder et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med et højt aktivitetsniveau, godt humør og masser af udfordringer. Vi er i konstant bevægelse og sætter hele tiden barren højere for at skabe værdi for vores kunder. Vi vil skabe gode resultater, samtidig med at vi har det sjovt. Det er en selvfølge for os at tænke og samarbejde på tværs af afdelingerne. Du bliver en del af ledergruppen i Kundeservice og kommer dermed til at indgå i et lederteam på ni, som i et tæt, spændende og udfordrende samarbejde har ansvaret for at sikre, at vi er #bedsttilkunder.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Arne Sørensen, 21 70 28 61. Ansøgningsfrist: 16. september 2020 


Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.Copyright (c) 2006, Oracle. Alle rettigheder forbeholdes.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.