Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Fritidscenter Strand i Klynge A Amager

Et spændende og alsidigt fritidscenter søger ny leder

Fritidscenter (FC) Strand er et 10-18 års fritidstilbud, som er meget søgt af børn og forældre, og som ud over almene klubtilbud også indeholder en gokartbane, en sejlklub og en stor musikaktivitet. Fritidscentret, som er en del af klynge A Amager, ligger på seks forskellige matrikler og indeholder fritids-, junior- og ungdomsklubber. Åbningstider i fritidscentret er typisk mellem kl. 13.30-14 og 22. Gokartbanens åbningstider er anderledes.

Vi søger en pædagogisk leder, der både strategisk og visionært kan lede Fritidscenter Strand i et samarbejde med klyngeledelsesteamet, og som i hverdagen varetager den faglige, administrative og personalemæssige ledelse i fritidscentret.

Klynge A Amager består af fire fritidscentre. Som pædagogisk leder indgår du i et velfungerende klyngeledelsesteam, som består af en klyngeleder og fire pædagogiske ledere. Vi har en tradition for at hjælpe og støtte hinanden. Udover arbejdet i de enkelte centre arbejder vi også hen imod en fælles profil for ”klub Amager”.

Det er vigtigt, at du trives i en virkelighed med mange interessenter og det samarbejde, der følger heraf. Her kan nævnes skoler (både kommunale og private), forældre, SSP, boligsocialt arbejde, foreninger, andre klubber og KKFO/SSFO’er.

FC Strand er i forbindelse med sejlklubben og gokartbanen i tæt samarbejde med foreninger og sportsklubber, og dette kræver en god forståelse for samarbejdet med civilsamfundsaktører og foreningsstrukturer.

Som personaleleder forventer vi, at du har en systemisk, anerkendende og løsningsfokuseret tilgang. Du skal have empati og forståelse for personalets forskellighed og kompetencer og kunne skabe inddragende processer.

Til gengæld kommer du ind i et veletableret fritidscenter med en engageret medarbejdergruppe (ca. 45 ansatte), som med fokus på trivsel og læring har skabt grundlag for den kø af medlemmer, der gerne vil meldes ind i FC Strand.

FC Strand har en stor geografisk spredning og som følge deraf forskellige personalegrupper og kulturer. Det fordrer, at du har gjort dig overvejelser om, hvordan du kan være synlig og samtidig lede på afstand, bl.a. gennem samarbejdet med teamkoordinatorer (og i fremtiden pædagoger med ledelsesfunktioner), trio, div. personalemøder og i forhold til den enkelte medarbejder.

Det er en fordel, hvis du har erfaringer fra en lignende organisation og gerne fra fritids- og ungdomsklub.

Du skal have et diplom i ledelse eller være indstillet på at tage den. Stillingen vil kræve overblik og en evne til at agere i en politisk styret virkelighed og en evne til at omsætte politiske/forvaltningsmæssige dagsordener til daglig praksis, f.eks. de pædagogiske pejlemærker. Du skal samtidig være en teamspiller, som kan indgå i klyngens ledelsesteam og udvikling af klyngen.

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i overensstemmelse med gældende overenskomst og i henhold til Ny Løn.  

For spørgsmål omkring stillingen, kontakt klyngeleder Rasmus Schmidt på 2673 0085.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 14. april 2021
Ansættelsessamtaler forventes at foregå den 21. april 2021 kl. 17-21 og 28. april kl. 16-20.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.