Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Fritidsinstitutionen ved skolen ved Sundet

Leder til Fritidsinstitutionen ved skolen ved Sundet
Fritidsinstitutionen ved Skolen ved Sundet er en selvejende institution tilknyttet Skolen ved Sundet i Sundbyøster på Amager.
 
Københavns Kommune gennemførte i 2016 en ny organisering af fritidstilbuddene ”Fremtidens Fritidstilbud”, hvorefter der kun skulle være et fritidshjem tilknyttet hver folkeskole. Fritidshjemmet blev til, ved en sammenlægning af to kommunale og to selvejende fritidsordninger.
 
Vi søger en leder, hvis primære rolle bliver at fortsætte integrationen mellem de tidligere fritidsordninger og føre institutionen igennem en kulturændring, hvor fire kulturer skal udvikles til en fælles kultur, på trods af, at der endnu ikke er en fælles, fysisk ramme.
 
Skolen ved Sundet skal renoveres og forventeligt udvides med et 4. spor, så fritidshjemmet vil med tiden komme til at huse 448 børn. Fritidshjemmet ligger i dag fordelt på tre matrikler, hvoraf kun en matrikel ligger i tilknytning til skolen. I forbindelse med, at skolen bliver renoveret og udvidet, skal der også bygges nye, større lokaler til fritidshjemmet, der kan rumme alle børn og voksne. Byggeprocessen er sat i gang – også dette i tæt samarbejde med skolen.
 
Fritidshjemmet har en daglig, tæt kontakt til skolen og dens ledelse og det samarbejde ønsker bestyrelsen at styrke yderligere. Vores nye leder skal derfor have evner og lyst, til at udvikle samarbejdet. Lederen skal sammen med medarbejderne, skabe fundamentet for en levende og inspirerende institution, der er ramme for et godt fritidsliv for børnene og en god arbejdsplads for de ansatte – i tæt dialog med forældre, skole og medarbejdere.
 
Vores nye leder skal skabe rammerne for, at fusionen mellem personalegrupperne lykkes, herunder sikre at alle bliver hørt og set og at personalegruppen forbliver stabil og tryg. Et arbejde, som den afgående leder har fået et godt stykke, men som ikke ændres og færdiggøres på et år. Desuden skal den nye leder inddrage medarbejdernes viden og kompetencer, og udnytte deres forskelligheder til at skabe en ny fælles kultur i institutionen.
 
Vi søger en erfaren leder der

 • Er tydelig i sit lederskab og sikrer gennemsigtighed og et velfungerende samarbejde med både personale, forældre, bestyrelse og skole
 • Kan skabe rammerne for at medarbejderne løbende kan udvikle deres kompetencer
 • Har langsigtede pædagogiske visioner og klare pædagogiske mål for fritidshjemmet, som udvikles og formuleres i samspil med personalet
 • Har erfaring med drift, økonomi og personaleledelse
 • Er interesseret i at arbejde med integrationen af de forskellige kulturer fra de 4 fusionerende institutioner
 • Er synlig og engageret i det daglige, både overfor børn, forældre og medarbejdere
 • Har erfaring i samarbejdet med en skoleledelse og er indstillet på at indgå i et tæt, visionært og positivt samarbejde med Skolen ved Sundets ledelse 
  Praktisk
  Stillingen er på 37 timer og ønskes besat snarest.

  Send din ansøgning til Fritidsinstitutionen på skolen ved Sundet fritsundet@fritsundet.dk og skriv ’Leder Fritidshjemmet Sundet’ i emnefeltet.

  Ansøgningsfrist er mandag den 19. februar.


  Ansættelsessamtaler afholdes i uge 8.
   
  Spørgsmål til stillingen kan stilles til bestyrelsesmedlem Vibe Weng på vibeweng@gmail.com eller på tlf. 61 65 59 23.

  Løn- og ansættelsesvilkår
  Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter bestemmelserne for Ny Løn. Ansættelse sker under forudsætning af godkendelse fra Københavns Kommune.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her