Leder til Kontorservice, Business Park Nord A/S


Business Park Nord A/S (BPN) er et kontorfælleskab med 76 virksomheder. Virksomhederne tilbydes en række erhvervs- og servicefaciliteter fx receptionist- og regnskabsfunktion, kantineforplejning, mødelokaler og andre services.

Som leder af Kontorservice bliver du en vigtig sparringspartner for organisationen, da du får ansvaret for at udvikle Kontorservice til en moderne og attraktiv servicefunktion for virksomhederne i - og udenfor Business Park Nord. Samtidig varetager du ledelsen af regnskabsfunktionen i Kontorservice, hvilket kræver, at du har indgående administrations-, økonomi- og regnskabsforståelse.

Din arbejdsdag og opgaver

Du kommer til at arbejde med regnskabs- og økonomifunktionerne for vores kunder, hvor de primære opgaver bliver:

 • Bogføring af finans-, debitor-, og kreditorbilag, afstemninger, hensættelser mv.
 • Månedsafslutning
 • Lønadministration
 • Momsindberetning
 • Udarbejdelse af materiale til revisor
 • Udarbejdelse af årsregnskaber
 • Optimering af processer
 • Afstemninger, løn, bank, moms, mv.

 • Du motiveres af diversitet i opgaveporteføljen

  Du er selvstændig, energisk og kompetent. Som person er du ansvarlig og engagerer dig i arbejdet. Du performer på et højt kvalitativt niveau, tager ejerskab for dine opgaver og forstår begrebet service.

  Jobbet kræver, at du har evnen til at prioritere, er konstruktivt spørgende og naturligt opsøgende på opgaver. Du trives med en stor og bred kontaktflade, rummer evnen til at arbejde for flere kunder og motiveres af begrebet ”frihed under ansvar” ligesom indstillingen ”alle hjælper alle” er et must.

  Vores ønsker til din baggrund

  Du har flere års erfaring fra en regnskabsfunktion og grundlæggende teoretisk kendskab til området. Måske har du en baggrund fra revisionsbranchen eller lignende, hvor du har tilegnet dig de nødvendige kvalifikationer.

  Det er et krav, at du skriver og taler dansk på højt niveau samt behersker engelsk i skrift og tale.

  Business Park Nord tilbyder dig

  Vi ønsker en snarlig tiltrædelse og tilbyder dig en ansvarsfuld og selvstændig stilling på 37 timer. Du får en god overlevering af opgaverne, så dine forudsætninger for at komme godt fra start er til stede. Dine kolleger består af et godt og stærkt team af engagerede medarbejdere, der sætter samarbejde øverst på dagsordenen.

  Løn efter kvalifikationer.

  I forhold til transport ligger vi få minutter fra motorvej E45.

  Ansøgning og tidsplan

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, derfor holder vi løbende samtaler.

  Såfremt du har spørgsmål til stillingens indhold er du er velkommen til at kontakte Peter Overby, tlf. 41 67 81 80 eller Gitte Als, tlf. 20 12 60 87.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:15. december 2017
  Udløbsdato:1. februar 2018

  Rold Skov Golfklub søger golfmanager

  Rold Skov Golfklub

  Efter 14 gode år i Rold Skov går golfmanager Birte Hvid på pension, vil du være hendes afløser? Vi forventer at vores kommende golfmanager har indgående kendskab til golfens verden som spiller eller involveret i drift af golfklub har relevant uddann...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:19. januar 2018

  Afdelingsleder

  Teknik & Miljø

  Viborg
  Brænder du for et lederjob med fokus på langsigtet udvikling, og kan du lide at gå forrest, når der skal skabes resultater? Så har vi jobbet til dig! Vi tilbyder En lederstilling med stort ansvar, handlefrihed og gode personlige udviklingsmuligheder...
  Indrykket:16. januar 2018
  Udløbsdato:31. januar 2018

  Læreruddannelsen i Skive søger pædagogisk leder

  VIA Læreruddannelsen

  Viborg
  Læreruddannelsen i Skive er et af fire læreruddannelsessteder i VIA og indgår i et tæt samarbejde med læreruddannelsen i Nørre Nissum, ligesom der er en fælles uddannelsesleder og en fælles uddannelsesledelse for de to steder. Vi søger en faglig dyg...