Leder til Møllehuset

Vi søger en engageret leder for medarbejderne i Møllehuset.  
Vil du gerne være med til at videreudvikle vores fantastiske børnehus, så læs endeligt videre.  
 
Møllehuset i Gårslev, Vejle kommune, er en selvejende integreret institution med 24 skønne og engagerede ansatte. Institutionen er normeret til max 24 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn.

Om jobbet 
Møllehusets målsætning: 
I Møllehuset arbejder vi sammen for at udvikle børn, der hviler i sig selv og er rustet til at lære gennem hele livet - Børn, der har gå-på-mod, er nysgerrige, og som vælger den interessante vej i livet!  
 
Møllehuset er en stabil og velholdt institution, som er meget vellidt af forældrene, hvilket blandt andet kommer til udtryk i forældretilfredshedsundersøgelsen. Møllehuset har en stabil personalegruppe med en stærk samarbejdskultur. Der er i det hele taget et meget højt engagement fra både personale, forældre og bestyrelse.  
 
Vi arbejder funktionsopdelt, og vi har vores eget køkken, hvor der laves mad til børnene efter Claus Meyers principper for madmod og madglæde. 
 
Tiltrædelse: 1. juni 2018. 
 
Vi forventer af dig 
Som leder skal du kunne få det bedste frem i dine medarbejdere. Du er til for dem - ikke omvendt. Til gengæld kan du se frem til professionelle og selvstændige medarbejdere, der går op i at give børnene det bedst mulige afsæt i livet.  
Medarbejderne trives med en høj grad af frihed under ansvar og vi forventer, at du kan fastholde de gode rammer, hvor der er plads til initiativ, kreativitet og stort medarbejderengagement.

 
Nuværende leder går på pension efter 20 år. Vi søger derfor en ny leder, der kan være med til at sikre stabiliteten og værne om de værdier, som præger huset. Samtidig søger vi en leder, som kan bibringe en masse ny energi, nye spændende idéer, og som er interesseret i at sætte sit eget præg på Møllehuset fremadrettet. 
 • Du er uddannet pædagog, og vil være med til at sikre et højt fagligt niveau. 
 • Vi foretrækker, at du tidligere har været leder for en institution - gerne selvejende – og at du befinder dig godt i rollen som limen, der binder medarbejdere, forældre, bestyrelse og kommune sammen i hverdagen. 
 • Du har - eller er i gang med - en diplomuddannelse i ledelse eller tilsvarende/anden ledelsesuddannelse.  
 • Du har styr på økonomi, budgetter og bundlinje, og har evt. erfaring med at søge puljer og udnytte de økonomiske muligheder, der opstår. 
 • Du er en synlig leder, der kommer ud af kontoret og hurtigt kender dine medarbejdere, børn og forældre. 
 • Du er en tydelig leder, der kommunikerer klart, har en høj selvindsigt og ved, hvad du står for. Du er samtidig rummelig og jordnær og god til at stikke en finger i jorden.  
 • Du kan sætte retning og give klare rammer, samtidig med at du støtter de ansatte og giver dem frie hænder til at sætte deres eget præg på hverdagen. 
 • Du ser muligheder frem for begrænsninger og er kreativ i din problemløsning. 
 • Du er ikke bange for at gå ind i konflikter og løse dem på en konstruktiv måde. 
 • Du vil børnene og er indstillet på at tage del i det daglige pædagogiske arbejde.  
 • Vi forventer, at fordelingen mellem administrativt og ledelsesmæssigt arbejde på den ene side og deltagelse i det pædagogiske arbejde er ca. 70/30. 
 • Du er interesseret i at arbejde i en selvejende institution og dermed i et tæt samarbejde med bestyrelsen. 
 
Vi tilbyder dig
 • En motiveret og engageret personalegruppe, hvor der hersker et fantastisk godt arbejdsmiljø. Som forælder i Møllehuset bliver man derfor altid mødt med smil og nærvær, der giver en god følelse, når børnene skal afleveres.   
 • En engageret og samarbejdsvillig forældrebestyrelse, som bakker dig op i din ledergerning.  
 • Engagerede forældre, der i udstrakt grad deltager i de fællesarrangementer, som afholdes i årets løb – Bl.a.: Legepladsdag, forældrearrangeret overnatning på årlig koloni, juleklip, m.m.  
 • Samarbejde med kommunens fagpersoner, herunder kurser, uddannelse, møder osv. Vi følger som udgangspunkt kommunens overordnede indsatsområder. 
 • Sundhedsforsikring.      
 
 
Om huset 
Vores børnehus er en vigtig del af lokalsamfundet og ligger tæt på skøn natur, skov og strand. Vi har egen bus, så vi kan komme rundt. Desuden har vi en stor og spændende legeplads, som flittigt bliver benyttet. Vi holder høns, har frugttræer og dyrker grønsager, så børnene får kendskab hertil. 
 
Ansættelsesvilkår 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. 
 
Flere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores formand Peter Budolfsen på telefon.: 22 18 44 94 - han træffes i aftentimerne. 
Vi planlægger en uges overdragelse fra nuværende leder, så du kommer godt ind i jobbet.   
 
Du kan læse mere om os på www.mollehuset.vejle.dk   
 
Ansøgningsfrist 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Venlig hilsen personalet og bestyrelsen i Møllehuset. 
Ansøgningsfristen er 28. februar 2018. 
 
Profilanalyse 
Vi benytter eventuelt personprofilanalyse og cases i forbindelse med ansættelsen.

Børne- og straffeattest 
Vi indhenter børne- og straffeattest. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Pædagogisk læringsleder til Specialundervisningscentret ved Østerbyskolen

Østerbyskolen

Vejen
Specialundervisningscentret ved Østerbyskolen i Vejen er for elever hvis læring og udvikling kræver en særlig opmærksomhed. Eleverne har brug for intensiv voksenstøtte, så der dagligt kan skabes inkluderende læringsmiljøer med optimale lærings- og u...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Leder af Myndighedssektionen i Socialafdelingen

Myndighed

Silkeborg
En stilling som leder af Myndighedssektionen i Silkeborg Kommunes Socialafdeling ønskes besat snarest. Sektionslederen refererer til Socialchefen. Baggrund Socialafdelingen varetager opgaver indenfor voksensocialområdet, herunder Voksenhandicapområd...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

To pædagogiske ledere til dagplejen

Dagplejen

Silkeborg
Dagplejen søger to målrettede og ambitiøse pædagogiske ledere - med stærke lederprofiler og en brændende interesse for dagplejen og det voksenpædagogiske felt. Du skal søge denne stilling fordi du slet ikke kan lade være - og fordi du tror på dagple...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Medarbejder

Burger King Danmark

Hedensted
Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig res...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Leder af Rehabiliteringsenheden ved Social Omsorg

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Rehabiliteringsenheden i Social Omsorg er en tværfagligt sammensat driftsenhed, hvis primære målgruppe er borgere i servicelovens 83a forløb, hvor vi samtidig også varetager basal genoptræning efter sundhedslovens 140. Enheden er delt op i...