Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Plejehjemmet Strandhøj i Espergærde

Gitte Just, leder af Plejehjemmet Strandhøj gennem 18 år, har valgt at gå på pension med udgangen af april 2021. Derfor søger Center for Sundhed og Omsorg en ny leder af plejehjemmet pr. 1.maj 2021.

Beboeres hverdagsliv og medarbejderes arbejdsliv er omdrejningspunkt i hverdagen
Er du god til at skabe høj kvalitet i den daglige opgaveløsning? Er du en skarp kommunikator – både internt og eksternt? Kan du omsætte strategi til daglig handling? Og har du erfaring med og flair for økonomi og styring? Så er det dig vi står og mangler som leder af Plejehjemmet Strandhøj.

I Helsingør Kommune tror vi på, at kompetente ledere giver kompetente medarbejdere og omvendt. Vi har et ambitiøst ledelsesgrundlag, der lægger vægt på, at man som leder tænker helhed, strategi og udvikling løbende ind i driften. Ledere som siger, hvad de gør – og gør som de siger. Ledere, der danner relationer og værner om den stærke kultur, der er for medarbejderinddragelse i kommunen. Vi forventer, at du er den slags leder.

Som leder af Plejehjemmet Strandhøj er du den ansvarlige for at skabe balance i de overordnede ledelsesmæssige kerneområder: Administration af plejehjemmet (inklusiv økonomistyring), udvikling og implementering af fremtiden, personaleledelse og daglig opgaveløsning. Du skal stå i spidsen, men du er ikke alene. Der er både dygtige medarbejdere og mellemledere på plejehjemmet samt lederkollegaer på tværs, som står klar til sparring – og en chef der holder af at være i dialog om tingene.

Som den kommende leder skal du endvidere:

  • skabe rammer for, at der er livskvalitet og livsglæde for beboerne på plejehjemmet
  • være innovativ og have mod på at udfordre vaner og rutiner, og være parat til at ændre hvad der ikke giver mening
  • være en stærk personaleleder med evner for at skabe en udviklende arbejdsplads samt understøtte, kompetenceudvikle og supervisere medarbejderne
  • være rodfæstet under pres, tydelig og troværdig.
  • have gode samarbejdsevner - være inkluderende over for medarbejderne og kunne samarbejde bredt på tværs af centret
  • have en sundhedsfaglig baggrund, eller som minimum have stor arbejdserfaring inden for sundheds- og omsorgsområdet
  • have solid og praktisk erfaring i driftsledelse, og du har formentligt også allerede en lederuddannelse på minimum diplomniveau.

Hvem er vi?
Plejehjemmet Strandhøj er et af syv plejehjem i Helsingør Kommune, herunder tre selvejende plejehjem.

I 2019 fik Helsingør Kommune en ny vision, som frem mod 2030 sætter retningen for Helsingør Kommune. Visionen er blevet til i samarbejde med medarbejdere.

Plejehjemmet Strandhøj arbejder løbende med visionen. Strandhøj skaber et aktivt liv for plejehjemmets beboere i nogle smukke og inspirerende omgivelser. Aktiverende pleje og forebyggende indsatser er plejehjemmets omdrejningspunkter.

For plejehjemmet er især leve-bo miljøet et fokuspunkt, idet det skaber rammerne for et hverdagsliv med omsorg, nærhed og tryghed for beboerne.

Strandhøj kendetegnes ved en positiv stemning, en god tone, fagligt dygtigt personale, der er stolte af deres arbejde. Strandhøj har en familiær kultur og står sammen om at fuldføre opgaverne – og det er en arbejdsplads, der er præget af ”vi hjælper hinanden på tværs”.

Plejehjemmet består af to bygninger, hvoraf den ene er en skærmet enhed til beboere med særlige behov. Der bor 50 beboere på plejehjemmet.

Derudover er der også dagcenter, hvor der alle ugens hverdage kommer hjemmeboende borgere både som aflastning samt for meningsfulde rehabiliterende aktiviteter i hverdagen. Der er tilknyttet 60 borgere til dagcentret.

Der er pt. 72 ansatte på plejehjemmet, heraf to teamledere og en køkkenleder. Der er en bred tværfaglig medarbejdergruppe, som består af en stor gruppe af social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere, en kvalitets- og udviklingssygeplejerske samt en faglig stab bestående af en fysioterapeut, en sygeplejerske og en demenskoordinator. Her til kommer køkkenmedarbejdere, husassistenter og administrativt personale.

Plejehjemmet Strandhøj er derudover praktiksted for social – og sundhedshjælperelever, social– og sundhedsassistentelever og sygeplejestuderende, hvilket er med til at højne læringsmiljøet for alle.

Organisatorisk hører plejehjemmet under Center for Sundhed og Omsorg, der også omfatter Forebyggelse og Visitation, Hjemmeplejen, Rehabilitering- og Træningscenter samt et sekretariat på Rådhuset. Lederen af plejehjemmet refererer til centerchefen for Sundhed og Omsorg.

Vi tilbyder:
  • en dynamisk hverdag med et udfordrende og afvekslende job
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • et godt arbejdsfællesskab med engagerede og hjælpsomme lederkollegaer og medarbejdere
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse senest 1. maj 2021. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdssted
Plejehjemmet Strandhøj er beliggende på Gylfesvej 17 C, 3060 Espergærde.

Ansøgning
Ansøgningen skal være Helsingør Kommune i hænde senest onsdag den 3. marts 2021, kl. 23.59. Vi afholder 1. samtale torsdag den 11. marts 2021. 2. samtale afholdes fredag den 19. marts 2021.

Der indgår testforløb i rekrutteringen for de kandidater, der går videre til 2. samtale. Dette forløb gennemføres i to tempi – elektronisk test i uge 10 (lørdag-søndag) og kandidatsamtale i uge 11.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte centerchef Margrethe Kusk Pedersen på telefon 25 31 32 61 for at høre mere om stillingen - og du vil også kunne finde mange nyttige oplysninger om centret på vores hjemmeside www.helsingor.dk.

Du har også mulighed for at komme på besøg på plejehjemmet, så du kan se hvad plejehjemmet byder på. For at aftale dette kan du kontakte teamleder Marianne K. Steeley på telefon 49 28 15 90 eller sekretær Janet Keil på telefon 49 28 13 00. Du kan også læse mere på Plejehjemmet Strandhøjs hjemmeside https://strandhoj.helsingor.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.