Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Privat daginstituation

Visionær leder Den private institution Pakhuset S/I, Brønshøj

Den private institution, Pakhuset, søger en engageret, faglig funderet og kompetent leder til at fortsætte udviklingen af vores 50 år gamle institution i hjertet af Brønshøj. I rollen vil du i samarbejde med en personalegruppe på 10 skabe trygge, rummelige og anerkendende rammer for vores 60 børnehavebørn.

For to år siden overgik vi til at være privat institution, og ”Det nye Pakhus” blev skabt ud af engagement, lyst og enighed om at skabe en fantastisk børnehave, hvor kerneopgaven er at videreudvikle børns personlige og sociale kompetencer.

Vi er som privat institution kommet forrygende fra start, så en ny leder kan forvente et hus i trivsel med god økonomi og lange ventelister.

Vi er stolte af at kunne tiltrække børn og familier fra alle samfundslag og kulturelle baggrunde. Vi er centralt placeret i Brønshøj, i eget hus med en stor dejlig have og tilhørende legeplads. Til daglig danner huset ramme for vores faste aktiviteter, herunder aldersopdeling, sprogtræning, BMV og projektuger. Derudover ser såvel børn som voksne frem til de årlige tilbagevendende begivenheder som cirkus, bamse- og sommerfest, samt koloni.

Vi har børn, hvis forældre selv har gået i Pakhuset og medarbejdere, som har været hos os i tæt på 20 år. Vores nye leder har derfor, i tæt samarbejde med souschef og medarbejdere, gode forudsætninger for at fortsætte det gode arbejde og føre Pakhusets visioner og værdier videre.

For at komme i betragtning til rollen, forventer vi, at du:

  • Er uddannet pædagog samt har ledelseserfaring og diplom i ledelse eller lignende. Vi forventer, at du kan stå for den daglige ledelse og administration, samt have styr på økonomi og drift
  • Har fokus på det gode forældresamarbejde, hvor kommunikation og formidling vægtes
  • At du kan videreføre allerede igangsatte processer og udviklingstiltag
  • At du har en positiv energi, er rummelig, brænder for ledelse og ønsker at være en del af et hus med fokus på børns udvikling, trivsel og læring
  • At du har en naturlig autoritet og en åben, synlig og anerkendende ledelsesstil med respekt og åbenhed for personalets initiativer og faglige udvikling
  • At du har sat dig ind i, hvad Pakhuset er og står for

Til gengæld kan du forvente:

  • En kompetent personalegruppe med høj faglighed og visioner
  • Et hus med fokus på kerneopgaven ”her kommer barnet altid først”
  • En engageret forældrebestyrelse som samarbejdspartner samt fobu som organisation og bagland. Derudover vil du blive en del af et netværk for private ledere
  • En harmonisk og social personalegruppe, hvor der er plads til humor

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Pakhuset har gældende overenskomst indgået mellem BUPL og fobu.

Pakhusets åbningstider er mandag-torsdag 06.45-17.00 og fredag 06.45-16.30. Vi forventer, at du er indstillet på børnetid efter behov i dette tidsrum.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Henriette på tlf. 38 60 23 60, eller bestyrelsesforkvinde Pernille på tlf. 24 69 28 48.

Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside http://www.pakhuset.nu, ligesom du er meget velkommen til at aftale et besøg i Pakhuset.

Sammen med din ansøgning, beder vi dig vedlægge CV og uddannelsesbevis. Som en del af processen, indhenter vi referencer, ligesom kandidater skal være opmærksomme på, at vi indhenter børne- og straffeattest.

Send venligst din ansøgning elektronisk til kontor@pakhuset.nu senest d. 15. maj 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23 og 24. I anden samtalerunde vil der indgå en case.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her