Leder til selvejende børnehave med plads og tid til nærvær og omsorg

Kunne du tænkte dig at være leder i en velfungerende børnehave med et godt arbejdsmiljø? Så er vi en meget kompetent og pligtopfyldende medarbejdergruppe, som mangler dig.

Vores dygtige og stabile leder gennem mange år har valgt at gå på efterløn,så derfor søger vi i Toftlund Børnehave hendes afløser pr. 15. oktober 2018.

Vi ønsker en leder, som kan videreføre det gode pædagogiske fundament, der gør, at det er sjovt at være både barn og voksen i børnehaven. I vores pædagogiske praksis vægtes tryghed, leg og relationer højt.

Hvem er vi?
Toftlund Børnehave er en selvejende børnehave med ca. 50 børn i alderen 2,9 til 6 år, der ligger centralt placeret i Toftlund by. Vi har driftsoverenskomst med Tønder Kommune.
Vores fysiske rammer består i en bygning i stueplan med flere mindre rum, hvor børnene er fordelt på tre stuer. Der er en førskolegruppe og de øvrige børn er fordelt på de to andre stuer. Vi har en fokus på udearealer som læringsrum, både på vores legeplads, i skoven og byen.

Toftlund Børnehave er drevet af en forældrebestyrelse, og vores daglige team består af lederen, fire pædagoger, to medhjælpere og vi har løbende pædagogstuderende i praktik. Lederen arbejder både med ledelsesopgaver og de daglige pædagogiske opgaver "på gulvet".

Vi tilbyder

   • en velfungerende børnehave med et godt arbejdsmiljø
   • en børnehave, hvor vi udviser respekt og loyalitet overfor hinanden, er åbne og har en anerkendende tilgang til hinanden
   • fokus på det gode børnemiljø og tæt forældresamarbejde
   • en meget kompetent og pligtopfyldende medarbejdergruppe, som går til arbejdet med humør og engagement.
   • en stærk faglig sparring i et rummeligt miljø - også på ledelsesplan
   • et godt samarbejde med forældrebestyrelsen og de fem andre selvejende børnehaver i Tønder Kommune

Vi forventer af dig, at du

   • er en synlig, ansvarlig og tydelig leder, som kan sætte retning og følge den
   • er målrettet, struktureret og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag
   • evner både at lytte, men også at udfordre og handle
   • er en motiverende rollemodel med blik for personalets trivsel og udvikling, som vi ser som en grundlæggende forudsætning for at kunne understøtte alle børns trivsel, udvikling, læring og dannelse
   • holder fokus på den pædagogiske kerneopgave og har blik for de pædagogiske kompetencer, som du formår at omsætte i praksis til fordel for børnene i børnehaven.
   • evner uanset situation eller opgave at tilstræbe respektfuld kommunikation og et godt samarbejde med både forældre, medarbejdere og andre aktører.
   • har en pædagogisk baggrund og har gerne erfaring med ledelse af en daginstitution
   • har et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og har flair for de administrative og økonomiske opgaver.

Hvad med det praktiske?
Stillingen er på 37 timer, hvoraf ca. 22 timer er til administrative opgaver og den øvrige tid er børnetid.

Vi holder åbent hus i Toftlund Børnehave mandag den  30. april kl. 16.30, hvor interesserede ansøgere kan få en rundvisning i børnehaven. Adressen er Rolighedsvej 14A, 6520 Toftlund. Tilmelding er nødvendig til Toftlund Børnehave på tlf. 74 83 19 12 senest dagen før.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til souschef Anne Nielsen på tlf. 74 83 19 12 eller til formand for forældrebestyrelsen Anne Vogt på tlf. 20 97 69 37. Ønsker du at se vores læreplaner eller vedtægter, kan du rekvirere dem ved at kontakte Anne Nielsen, eventuelt i forbindelse med åbent hus.

Vi forventer at holde samtaler i uge 23 og 24.  Ansøgere, der går videre til samtale, kan eventuelt blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Vi gør opmærksom på at vi indhenter straffe- og børneattest på den person, vi tilbyder ansættelse i stillingen. Lederen ansættes efter gældende overenskomst med BUPL, KL og Tønder Kommune.

Vi forventer, at der i ansøgningen er henvist til referencer, og du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Køkkenpersonale

IT- og Serviceafdelingen, Sygehus Lillebælt

Mad med Hjertet til dig! I Køkkenet Sygehus Lillebælt søger vi en ny fast kollega på 37 timer til arbejde i køkkenet på Middelfart Sygehus og i cafeen i Psykiatrien i Middelfart. Køkkenet i Middelfart modtager den varme mad og delkomponenter fra køk...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Serviceminded leder søges til det nyoprettede Tolkecenter Syddanmark

Patient- og Servicesekretariatet

Kan du sætte retning for vores nye tolkecenter og skabe følgeskab hos medarbejdere på tværs af forskellige kulturer? Er du god til at organisere og kan du levere service på højt niveau i en travl hverdag, hvor akutte behov opstår? Og vil du være med...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Indskolingsleder til Bredagerskolen i Jelling

Bredagerskolen

Vejle
Indskolingsleder til Asgård på Bredagerskolen i Jelling Vil du være leder for vores engagerede personale i Bredagerskolens aldersintegrerede indskoling, som har høstet gode resultater gennem et ligeværdigt lærer- pædagogsamarbejde gennem mange år? O...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Leder af daginstitutionen Troldebo-Labyrinten

Troldebo / Labyrinten

Vejle
Spændende lederstilling i daginstitution i Bredsten og Gadbjerg Om jobbet Vi mangler en ny leder, der kan gå forrest i at skabe gode læringsmiljøer, høj faglighed og arbejdsglæde i vores dejlige børnehuse. Vores institution med godt 80 børn består a...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Leder af daginstitutionen Lilholtgård

Lilholtgård

Vejle
Spændende lederstilling i nyere daginstitution i Børkop Om jobbet Vores leder gennem mere end 10 år går på pension, og vi søger en ny leder, der kan føre institutionen videre En leder der kan komme med nye perspektiver og ny inspiration til hverdage...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018