Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Sygeplejen

Vi søger en leder til den kommunale sygepleje, der kan stå i spidsen for den igangværende udviklingsproces og fremadrettet sikre, at Sygeplejen er kommunens flagskib i udbygningen af det nære sundhedsvæsen.

Vi er i gang med at gennemføre et paradigmeskifte i organisationen fra en hjemmesygepleje til en kommunal sygepleje med udgangspunkt i kommunens vision om at skabe det gode liv for borgerne og med fokus på kerneopgaven - sundhed, mestring og fællesskabelse.

Vores ambition er, at Sygeplejen leverer høj faglig kvalitet i de sygeplejefaglige indsatser og indtager en nøgleposition i at arbejde rehabiliterende sammen med vores interne og eksterne samarbejdspartnere på social- og sundhedsområdet.

I 2020 har vi arbejdet med udviklingen af den nye organisation i forhold til at håndtere den øgede tyngde i opgaverne. Vi har haft et skarpt fokus på økonomien, samarbejdet med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, løbende rekrutteret kvalificeret personale, er flyttet i nye rammer i det nordlige område og varetaget en vigtige rolle i kommunens sundhedsberedskab. Med andre ord har 2020 været et år præget af mange opgaver, der har krævet betydelig ledelsesmæssig opmærksomhed, og der forventes fortsat at være behov for et stærkt ledelsesmæssigt fokus de kommende år.

Du skal derfor både være robust og finde balancen mellem videreudvikling af Sygeplejens organisation og arbejdsmiljø samtidig med, at du bevarer fokus på en sund økonomi og sikrer en høj faglig kvalitet. 

Vi forventer, at du fagligt

 • er er uddannet sygeplejerske med faglige ambitioner og en nysgerrig tilgang til at understøtte udviklingen af Sygeplejens arbejdsmiljø og arbejdsgange.
 • har en formel lederuddannelse.
 • er en erfaren leder med erfaring fra ledelse af ledere og sygeplejersker.
 • evner ledelse på distancen, da Sygeplejen er organiseret på flere adresser og har medarbejderne, der er på arbejde 24/7.
 • har gode styringsmæssige kompetencer samt en god forståelse for sammenhæng mellem økonomi og aktivitet.
 • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
 • har gode organisatoriske kompetencer og blik for samarbejde med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere på strategisk niveau.

Vi forventer, at du som person er

 • dialogskabende, fordi du er nysgerrig, undersøgende, udadvendt og skaber god stemning. Du kan tillige skabe udvikling ved at være aktiv. Ved uenighed og konflikter inviterer du generelt til dialog og kan sætte rammen på en åben og involverende måde.
 • faciliterende, idet du har overblik over og kan bryde processer ned i delelementer og kan sikre fremdrift inden for rammen. Du understøtter konstruktivt samarbejde og ser generelt muligheder og er nysgerrig i forhold til at afprøve forskellige metoder.
 • modstandsdygtig og kan håndtere kritik og organisatorisk uro ubesværet. Du fremstår også selvsikker og overbevisende, kontrollerer dine reaktioner og er svær at ryste.
 • løsningsorienteret og går analytisk til værks og kan se helheden for derigennem hurtigt finde alternative veje til en løsning.
 • strategisk analytisk, idet du kan bearbejde og analysere komplekse problemstillinger, ser sammenhænge og muligheder. Du går analytisk og rationelt til vurderingen af de opstillede løsninger og er lyttende og tålmodig for at komme helt omkring en sag.

 Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesevilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet straffeattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at denne er tilfredsstillende.

Forventet tiltrædelse er den 1. marts 2021 eller efter aftale.

Yderligere informationer om stillingen
Hvis du er interesseret i stillingen, er du velkommen til at kontakte en af de tre driftsledere

 • Helena Gjelstrup Köhn på telefon 7376 7411 eller mail hgk@aabenraa.dk,
 • Pia Walter Christensen på telefon 2116 3097 eller mail pwc@aabenraa.dk,
 • Winni Fechte Antonsen på telefon 7376 7861 eller mail wfa@aabenraa.dk.

Du kan også kontakte afdelingschef Michael Metzsch på telefon 73 76 78 20 eller mail mme@aabenraa.dk med spørgsmål til eller om forventninger til stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via linket senest den 15. januar 2021.

Første samtalerunde er torsdag den 21. januar og anden samtalerunde onsdag den 27. januar.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.