Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Totalkredit Erhverv

Beskrivelse

Leder til Totalkredit Erhverv

Totalkredit står stærkt på realkreditlån til både privat og erhverv. Totalkredit Erhverv blev etableret i 2016. Forretningen er vokset siden, og vores ambitioner er høje. Vil du være en del af den succes? Vi søger lige nu en ambitiøs leder til at stå i spidsen for Totalkredit Erhverv i Viby J. Bedst til kunder
I Totalkredit Erhverv er de samarbejdende pengeinstitutter og deres erhvervsafdelinger vores kunder. Vi sætter en ære i at lytte til deres behov og levere attraktive produkter og effektive løsninger, som de har brug for til deres erhvervskunder. Det ønsker vi at gøre i hele landet. På den måde kan vi styrke Totalkredit-samarbejdets samlede konkurrencekraft. Som leder af Totalkredit Erhverv er det vigtigt, at du går ambitiøst og samtidig ydmygt til opgaven. Du får et tæt samarbejde med Relation Manageren i Totalkredit Erhverv, så I sammen kan understøtte og styrke det frugtbare og tætte samarbejde med pengeinstitutterne.

Totalkredit Erhverv har fire hovedopgaver, som du skal orkestrere. Først og fremmet servicerer vi og indgår i dialog med erhvervsafdelingerne i pengeinstitutterne. Dernæst samarbejder vi med et veluddannet vurderingskorps for at sikre en markedskonform værdiansættelse af de ejendomme, vi ønsker at finansiere. Derudover indsamler vi materiale og dokumentation, der danner grundlag for en grundig regnskabsanalyse af virksomheder og koncerner. Sidst men ikke mindst gennemfører vi - på baggrund af ejendomsvurderinger og regnskabsanalyser - den endelige bevilling. Kontakten til pengeinstitutterne foregår primært via telefon, mail og webdesk. Vi har en uformel tone i afdelingen og en kultur, hvor alle bidrager med idéer til nytænkning.

Dine opgaver bliver at:

 • håndtere den daglige drift og ledelse af afdelingen
 • sætte retning og skabe engagement
 • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring afdelingen – både internt i koncernen og i pengeinstitutterne
 • sikre afdelingens samlede rentabilitet og bundlinje
 • sikre et godt samarbejde med de pengeinstitutter, der formidler erhvervslån fra Totalkredit
 • øge kendskabet til Totalkredit Erhverv hos pengeinstitutterne.

 • Dine kompetencer
  Vi lægger vægt på, at du er kreditstærk og har erfaring med servicering af og kreditgivning til større erhvervskunder. Dernæst forestiller vi os, at du er opmærksom på at opfylde sektorens compliancekrav, da vi i Totalkredit er meget bevidste om vores ansvar og de kvalitetskrav, det stiller til os som stort realkreditinstitut. Ledelseserfaring er også vigtigt, da ca. halvdelen af din arbejdstid går med daglig ledelse af teamet. I forlængelse heraf er det derfor også vigtigt, at du har lyst til at udvikle afdelingen – både teamet og forretningen i forhold til bl.a. fortsat vækst i udlån og indtjening.

  Vi tror på, at et godt samarbejde er grundlaget for en god forretning, og at engagerede medarbejdere skaber stærkt samarbejde både internt og eksternt. Derfor er det helt essentielt, at du er god til at samarbejde og skabe motivation. Det er en fordel, hvis du har mod på at udfordre det eksisterende med henblik på at løse opgaverne endnu bedre; til gavn for pengeinstitutterne, kunderne og Totalkredit. Da effektive processer er en del af grundlaget for vores succes, ser vi rigtig gerne, at du har erfaring med procesoptimering og en naturlig struktureret tilgang til din måde at løse opgaver på.

  Din nye arbejdsplads
  Din nye arbejdsplads er på Åhave Parkvej i Viby J, hvor du bliver leder for et team på syv rådgivere, praktikanter og studentermedhjælpere. Du får reference til Jan Schmidt, der er medlem af direktionen i Totalkredit. Du bliver en del af Totalkredits forretningsledelse.

  Er du interesseret?
  Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt direktør Jan Schmidt 44 55 54 54/25 28 59 51 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.   Vi inviterer løbende til samtaler.
  Ansøgningsfrist: 22. november 2020
  Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne og virksomhederne med at få et lån, der opfylder netop deres behov. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet. Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er med et udlån på mere end 780 mia. kr. landets største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. På erhvervsområdet har vi et udlån på 8 mia. kr. Du kan læse mere om Totalkredit på totalkredit.dk

  Copyright (c) 2006, Oracle. Alle rettigheder forbeholdes.Privacy Statement


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.