Leder til Træfagenes Byggeuddannelse (Tømrer), Snedker og EUX

Om jobbet
Som uddannelsesleder er du områdets pædagogiske og administrative leder. Tømrer – og snedkeruddannelserne på Esnord er populære, og som leder har du ansvaret for at udvikle uddannelserne i en retning, så vi fastholder søgningen og styrker gennemførselsprocenten i et miljø, hvor trivslen er god. Uddannelseslederen har også ansvaret for bredden af de tekniske EUX-uddannelser, hvor opgaven er at styrke søgningen og skabe sammenhængskraft mellem det teknisk faglige og gymnasiale indhold i uddannelserne.

Du får personaleansvar for ca. 15 medarbejdere fordelt på snedker og tømrerafdelingerne. Endvidere får du også den daglige ledelse af underviserne på EUX-uddannelsen.

EUX er forankret i skolens gymnasiesøjle, hvorfor du ifht. EUX-beslutninger refererer til rektor, mens du for resten af dit ansvarsområde refererer til uddannelseschefen i skolens søjle for erhvervsuddannelser, efteruddannelse og 10. klasser.

Om dig
Du har relevant faglig baggrund og ledelseserfaring. Det er en fordel, hvis du har en pædagogisk uddannelse eller erfaring med undervisning og formidling. Du har administrativ erfaring med skemalægning, ressourcestyring samt koordinerende opgaver, og kan lide at arbejde med administrative procedurer og opgaver. Du har et godt kendskab til og netværk i branchen og forstår at anvende dette i dit arbejde. Endvidere er det en fordel, hvis du
- er en kompetent og struktureret projektleder
- kan samarbejde bredt og motiveres af mangfoldighed og evner at skabe fællesskab på tværs af
faggrænser og adresser
- evner at navigere i forskelligartede opgaver
- er struktureret og bevarer overblikket – også når tempoet er i højeste gear

Esnord tilbyder
Du bliver en del af et dynamisk ledelsesteam på de tekniske erhvervsuddannelser, efteruddannelse og 10. klasse, hvor vi supplerer og sparrer med hinanden om den udfordrende ledelsesopgave, og arbejder for fælles løsninger der medvirker til at skabe gode resultater.
En skole der gennem pædagogisk udvikling, engagerede og kompetente medarbejdere, udfordrer og fastholder eleverne og flytter dem mest muligt.
En travl hverdag, hvor alle bidrager aktivt til en god stemning.

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes på tjenestemandslignende vilkår og indplaceres i lønramme 32. Hertil kommer et fuldt
arbejdsgiverfinansieret pensionsbidrag på 18 procent. Der vil være mulighed for at forhandle resultatløn til stillingen og evt. tillæg efter kvalifikationer.
Der er tilknyttet en undervisningsforpligtigelse til stillingen, som fastsættes efter forhandling med uddannelseschefen.
Du må påregne skiftende arbejdssteder på tværs af Esnord adresser i Nordsjælland.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og andre relevante bilag senest 18. april 2018 kl. 10.00

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelseschef Tina Steinbrenner tlf. 2486 9901.

Vi anvender tests under ansættelsesforløbet. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 20. april 2018 og den 25. april 2018.

Erhvervsskolen Nordsjælland er et uddannelsescenter med afdelinger i hele Nordsjælland, der tilsammen har fokus på et bredt udbud af ungdoms- og efteruddannelser. Praktikcenteret er placeret på Milnersvej i Hillerød.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogisk leder til Jægerspris Skole

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Jægerspris Skole søger en pædagogiske leder med en stærk faglig profil, der har lyst til at være med til at udvikle Jægerspris Skole, som brænder for at skabe faglige såvel som trivselsmæssige resultater og skaber følgeskab hos medarbejdere og foræl...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Hellebækskolen søger en engageret og relationsorienteret skoleleder, der kan skabe et aktivt læringsmiljø

Helsingør Kommune

Er du Hellebækskolens nye skoleleder?Skolelederens hovedopgaver og faglige profilÉn af den nye skoleleders vigtigste opgaver er at stå i spidsen for Hellebækskolens ledelsesteam og være sparrings- og refleksionspartner for ledere og medarbejdere. Du...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018