Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledere til Brørupskolen/Holmeå Børnecenter

Kan du opfylde og udfylde tillidsligningen?  

Fælles ledelse mellem Holmeå Børnecenter og Brørupskolen (C)

Administrativ indstilling
Chef for Skoler, Kultur & Fritid Regin Holm Nielsen indstiller, at
•der etableres fælles ledelse mellem Holmeå Børnecenter og Brørupskolen pr. 1. januar 2021.
Indstillingen blev besluttet tirsdag aften, derfor søger vi to fuldtids ledere og en leder for dagtilbud/sfo.

Brørupskolen er en folkeskole på 2 matrikler, 600 elever fra 0. til 9. klassetrin, Holmeå Børnecenter med 100 elever fordelt på børnehave og skole fra 0-6. klasse og afdelingen i Hovborg med børnehave og vuggestue (ca. 35 børn). Vi er 100 medarbejdere og 730 børn. Det er en stor organisation både antallet af folk og geografisk.
Vi søger tre professionelle ledere til vores ledelsesteam, som har erfaring med ledelse, kan arbejde selvstændigt, turde at spørge om hjælp og turde at sige: ”Det ved jeg ikke, men jeg kan finde ud af det, eller en anden i ledelsen kan måske”.

Den ene stilling er med 22 timers ledelse af dagtilbud og sfo og resten af tiden som pædagog i børnehaven i Hovborg. Du skal vide noget om vagtplaner, styrkede læreplaner og du skal kunne ”skifte” kasket fra leder til pædagogen på gulvet.

Alle tre skal være med i vores ledelsesteam, som består af øverste leder (Helle) og souschef Dorte. Vores fire hjørneflag (transparent, beslutnings hierarki, sund fornuft, face) er det, der er styrende for vores dagligdag. Vi har en høj faglighed og humor bruger vi også. Men det mest afgørende for os er, at dit børnesyn er inkluderende og anerkendende. Vi benytter os i udpræget grad af ”den usynlige klassekammerat” – forældrene i det daglige pædagogiske arbejde for at børnene trives og lærer optimalt.

Vores organisation er bygget op efter tanken om distribueret ledelse. VI har lige startet dette op i august måned. Det betyder, at vi har 8 teamkoordinatorer, som vi holder møde sammen med hver uge, hvor vi sætter udvikling i gang, arbejder med refleksive processer og klæder koordinatorerne på til at lede teammøderne. Vi ønsker at skabe en organisation, der er så resiliens som muligt.

Følgende kendetegn vil vi kigge efter i ansøgningerne:
#duharikkebrugforditegetkontor #duerudviklingsorienteret #dukankommunikeremeningsfuldt #duerikkeselvhøjtidlig #dinegrundværdiererordentlighedogærlighed #duharerfaringsomleder

Faglige kompetencer: Følgende har vi brug for: PULS (Lærernes arbejdstid/opgaveoversigt) have økonomisk flair, kunne vikardække, stå for eksamen, kunne være ledelsens repræsentant i elevsager, tovholder på de politiske indsatsområder (fleksible læringsmiljøer, trivsel og uddannelsesparathed), kendskab og erfaring til sfo og dagtilbud.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved Dorte mobil nr. 61180597 eller Helle mobil nr. 29796583.

Grundet Corona er der ingen rundvisning på skolen.

Ansøgningsfrist fredag den 4. december. Samtaler finder sted den 15. december fra kl. 12.00. Evt. 2. samtale onsdag den 15. december fra kl. 12.00. Ansættelsestidspunkt den 1.2.21.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.