Gem job

Ledertrainee til McDonald's Fredericia søges

Vi søger ledertalenter med drømmen om at nå til tops

McDonald’s er stolte over at have vundet Danmarks Bedste Arbejdsplads® tre år i træk. Og det er ikke en tilfældighed. Titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads® er resultatet af et intensivt arbejde med at skabe gode forhold for vores medarbejdere og tilbyde attraktive uddannelses – og karrieremuligheder. Men lige som alle andre kan McDonald’s også altid blive bedre.

Derfor leder vi efter endnu en ambitiøs og ansvarlig kollega, som drømmer om at arbejde med ledelse og skabe gode øjeblikke for vores gæster – og måske en dag styre sin egen restaurant. Din nuværende erfaring og uddannelse er ikke afgørende, hos McDonald's handler det om at have talent og vise engagement.

Vi hjælper din karriere på vej gennem et job som lederspirant. Her er der fokus på både uddannelse og personlig udvikling. Du bliver tilknyttet vores unikke lederudviklingsprogram og sideløbende får du masser af praktisk erfaring i restauranten. Hos McDonald's er vi mere målrettet end de fleste andre arbejdspladser, så hvis du beviser, at du har både evnerne og ambitionerne, har du mulighed for at blive en del af restaurantens daglige lederteam.

McDonald’s tilbyder ikke bare en arbejdsplads, vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser. Vi har desuden et væld af godkendte uddannelser, som du kan bruge i dit arbejde hos os og i din fremtidige karriere.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En mulig plads i lederteamet med ansvar inden for ledelse, service og drift. 
 • Løbende udvikling gennem vores ledersprogram og praktisk restauranterfaring. 
 • Anerkendte eksterne uddannelser, som du kan bruge i dit arbejde hos os og i din videre karriere. Vi samarbejder bl.a. med Københavns Erhvervsakademi og Copenhagen Business School. 
 • Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår. Lønnen skal altid matche både stillingens krav og dine kvalifikationer, derfor har vi også egen overenskomst.
 • Til gengæld forventer vi, at du kommer med: 

 • Et engagement og initiativ, der altid er lidt større end alle andres. 
 • Drømmen om en dag at få ansvaret for din egen restaurant. 
 • Ambitioner og drive til at sikre en enestående oplevelse for hver eneste gæst, hver eneste dag. 
 • Hos McDonald's handler det om at servere gode øjeblikke for alle. Her skal være rart for gæsterne og spændende for medarbejderne at være. Vi tilbyder et sjovt arbejdsmiljø, hvor alle er en del af teamet, og hvor du kan nå helt til tops. Vi ser forskellighed som en styrke og opfordrer derfor alle til at søge job hos os, hvis de kan levere god service med et smil og masser af personlighed. 

  Hvis du synes, at jobbet som lederaspirant lyder som noget for dig, så send os en ansøgning. Og husk, at vi kigger efter en motiveret medarbejder – ikke bare et cv. 


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.