Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledig radiografstilling i Kardiovaskulært afsnit, ansættelse 1. maj eller efter aftale.

Kardiovasculært afsnit, Gruppe 5, søger en radiograf til vores interventionsradiologiske team, i gennemsnit 37 timer pr. uge i skiftende vagter.

Vores speciale er interventionsradiologi, der blandt andet omfatter diagnostiske arteriografier, flebografier, ballonbehandlinger, emboliseringer, stentanlæggelse og lever- og galdevejsdrænage. Desuden udfører vi knogle- og thoraxundersøgelser.
Gruppen har 3 undersøgelsesrum hvoraf 1 er i traumecenteret. Vi er 10 vagtbærende radiografer, 1 afdelingsradiograf og 1 sygehjælper.
Gruppen deltager i røntgenafdelingens fælles vagtdækning – aftenvagt samt weekenddagvagt.
2 radiografer har tilkaldevagt til de invasive procedurer resten af døgnet.

Røntgenafdelingen er en stor og travl afdeling med 7 delvist selvstyrende grupper med en plejestab på godt 100 personer. Vi er landsdelssygehus med deraf afledte patientkategorier og undersøgelsestyper. Vi er undervisningssted for radiografstuderende og alle radiografer deltager i den praktiske undervisning af de studerende.

Det vi godt kan lide ved vores arbejde:
En travl, udfordrende og uforudsigelig hverdag.
Et godt tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper i afdelingen.
Et speciale i konstant udvikling.
Et uhøjtideligt miljø.
At vi kan være med til at behandle patienter, unge som ældre, med komplekse problemstillinger, som supplement til diagnostik.

Vores forventninger til hinanden som kolleger:
Engagement og godt humør.
Gode samarbejdsevner.
Positiv indstilling over for nye tiltag.
Fleksibilitet og selvstændighed.
Har overblik også når det går stærkt.
Er robust og stabil.

Da vi arbejder i gennemlysning, kræver det, at du kan holde ud at bære blyforklæde hele dagen.
Kendskab til specialet er en fordel, men du behøver ikke være erfaren interventionsradiograf, da du vil få grundig oplæring.
Du vil være vagtfri under din oplæring.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem bl.a. DSR og Danske Regioner.
Vil du vide mere om stillingen, eller har du lyst til at komme på besøg hos os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Birgitte Andresen på tlf. 3545 8588.

Ansøgningsfrist senest fredag 20. april kl. 12.00

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Diagnostisk Center - MR sektionen

Radiologisk Klinik

København
Radiologisk klinik på Rigshospitalet søger en radiograf til MR-sektionen. MR-kendskab, vil være en fordel, men ingen absolut nødvendighed, da en grundig oplæring i specialet vil finde sted. Den initiale introduktion til specialet følger et detaljere...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Radiograf til dosisplanlægning af strålebehandlinger, Rigshospitalet, Finsencentret

Onkologisk Klinik

København
Vi søger en kollega til en fast stilling og en kollega til et årsvikariat til Afsnittet for Stråleterapi på Rigshospitalet. Dine opgaver Som dosisplanlægger vil du ikke direkte møde patienten, men dine evner til at lave gode dosisplaner vil få direk...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Radiografer til Amager og Hvidovre Hospital

Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed

Brøndby
Er du radiograf med dansk autorisation, har vi 2 stilling som radiograf i blandede vagter ledig pr. henholdsvis 1. juni og 1. juli 2018 Radiologisk sektion Hvidovre er normeret til 5 sekretærer, 68 radiografer, 4 Social- og sundhedsassistenter, 1 sy...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018