Ledig studenterstilling i SCIENCE Innovation Hub - et af Københavns Universitets iværksættermiljøer for studerende

Brænder du for kommunikation og er du udstyret med et godt service-gen? Kan du se dig selv i et tværfagligt miljø, hvor vi hjælper studerende med deres iværksætterdrømme? Så er det lige dig, vi har brug for.


På Københavns Universitet arbejder vi målrettet med at fremme innovation og entreprenørskab ved at hjælpe studerende med at omsætte deres egen idé eller projekt til forretning. I SCIENCE Innovation Hub på Det Natur- og Bioviden­ska­belige Fakultet, SCIENCE, tilbyder vi studerende gratis professionel rådgivning og spar­ring samt netværk med andre entreprenante studerende. Vi arrangerer online workshops og events, der understøtter det ECTS-givende kursus ”Virksomhedsprojekt i egen ide”.

Opgaver

Din primære opgave vil være at hjælpe teamet i SCIENCE Innovation Hub med kommunikation og branding via events, hjemmeside, intranet og sociale medier. Du skal skrive tekster og hjælpe med at kommunikere på nye platforme og digitale systemer. Du skal hjælpe med at promovere services i SCIENCE Innovation Hub.

Du vil blandt andet få mulighed for at bistå med:

 • opsøgende kommunikation på SoMe, hjemmeside, intranet og plakater
 • online events: skrive tekster, lave foto/video og formidle på relevante platforme – før, under og efter
 • fysiske events: forberede det ugentlige hubmøde, lave kaffe/te, fortælle, vise rundt og rydde op
 • at koordinere statusmøder og møder med eksperter
 • at holde styr på medlemsliste og nøgletals-data i Excel ark
 • forefaldende opgaver
Vi lægger vægt på, at du:

 • trives med at skrive tekster til mange typer medier
 • har let ved at betjene nye systemer og digitale platforme
 • arbejder selvstændigt og samtidig er en god team player
 • er studerende indenfor kommunikation og har minimum et år tilbage af din uddannelse
 • taler/skriver flydende engelsk og dansk
 • kan håndtere mange bolde i luften og har et godt humør
Du kan forvente en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, og vi har en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte daglig leder af SCIENCE Innovation Hub Dorthe Lynnerup 9356 5692.
Læs mere om SCIENCE Innovation Hub på vores hjemmeside: http://www.science.ku.dk/science-innovation-hub/

Løn- og ansættelse
Du ansættes og aflønnes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisa­tionsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret som studerende efter anciennitet. Minimumstimelønnen er kr. 126,28. Ansættelsen forudsætter, at du er aktiv studerende. Arbejdstiden er på 10 timer i gennemsnit pr. uge efter nærmere aftale. Der er mulighed for ekstra arbejde et par uger i august i år.

Din ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) under Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet senest den 5. juli 2020. Ansøgningen skal være vedlagt CV, kopi af studieblad og anden relevant dokumentation.

Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 28, og du vil få svar snarest herefter. Vi forventer at vores nye student kan starte i stillingen den 10. august 2020 eller snarest herefter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, SCIENCE, er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter (www.science.ku.dk).


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.