Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledige stillinger ved EU's Mission i Ukraine (EUAM)

11/04/2018

Ledige stillinger ved

EUAM Ukraine

Ansøgningsfrist: 23-04-2018 kl. 09:00

Ledige stillinger ved

EU’s Mission i Ukraine (EUAM)EU har opslået flere stillinger ved EUAM i Ukraine.De generelle kvalifikationskrav samt en beskrivelse af stillingerne kan findes på ovenstående link. Som det fremgår af stillingsbeskrivelserne kræves engelsk på højt niveau (C1 jf. CEFR, Common European Framework of References for Languages). Ud over engelsk vil det for nogle stillingers vedkommende være en fordel at kunne ukrainsk/russisk. En generel beskrivelse af missionen kan findes her.Udenrigsministeriet/Freds- og Stabiliseringsberedskabet (FSB) indkalder hermed ansøgninger til ovennævnte stillinger. Udenrigsministeriet sender ansøgningerne fra de bedst egnede kandidater videre til EU, der gennemgår alle indkomne ansøgninger og indkalder de mest kvalificerede ansøgere til interview. EU modtager også ansøgninger fra de andreEU-medlemsstater. Såfremt EU ønsker at besætte en stilling med en dansk kandidat, vil Udenrigsministeriet/FSB indgå kontrakt med den pågældende (en såkaldt sekundering).VIGTIGT: Ansøgning skal ske ud fra EUs ansøgningsskema, som skal udfyldes på engelsk. Skemaet findes her: Application form.Stillingerne kan kun søges ved at sende ansøgningen til FSB/NIRAS på mail fsb-niras@niras.dk, ikke direkte til EU.

Ansøgningen skal være FSB i hænde senest mandag den 23. april 2018, kl. 09:00.Udsendelsens varighed vil i første omgang være 12 måneder.Udsendelse sker på vilkår for Freds- og Stabiliseringsberedskabet: Reglement og vejledning for FSB-udsendte.Der gøres opmærksom på, at ved at indsende en ansøgning gives der samtidig samtykke til at ansøgningen deles med EU.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her