Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledsager søges - godt deltidsjob

Ledsager søges til mand på 43 år.

Han har en psykisk funktionsnedsættelse og bor på et botilbud i Allerød.

Han er sød, social og god til at kommunikere, selvom han er udviklingshæmmet.

Han er kørestolsbruger og spastisker. Han er ikke alderssvarende. Han har ikke verbalt sprog, men kommunikerer via en blissplade.

Man skal lave faste aftaler i samarbejdet med personalet på botilbuddet.

Han vil gerne ledsages til lokale byture, Kvickly og købe kage- han kan lide at læse bøger og få læst højt - biblioteksbesøg. De første par gange er I dog på bostedet, til borger bliver tryg ved dig.

Han vil ledsages i weekender - formiddag eller eftermiddag. ca. 2-3 timer pr. gang til at starte med. Gerne 2-4 gange pr. måned.

Du skal være en moden og frisk personlighed.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330083956Phoenix-9a5401f912019-09-04T00:00:00Ledsager søges - godt deltidsjob

Ledsager søges til mand på 43 år.

Han har en psykisk funktionsnedsættelse og bor på et botilbud i Allerød.

Han er sød, social og god til at kommunikere, selvom han er udviklingshæmmet.

Han er kørestolsbruger og spastisker. Han er ikke alderssvarende. Han har ikke verbalt sprog, men kommunikerer via en blissplade.

Man skal lave faste aftaler i samarbejdet med personalet på botilbuddet.

Han vil gerne ledsages til lokale byture, Kvickly og købe kage- han kan lide at læse bøger og få læst højt - biblioteksbesøg. De første par gange er I dog på bostedet, til borger bliver tryg ved dig.

Han vil ledsages i weekender - formiddag eller eftermiddag. ca. 2-3 timer pr. gang til at starte med. Gerne 2-4 gange pr. måned.

Du skal være en moden og frisk personlighed.

2019-10-30T00:50:37.920 Ledsager søges til mand på 43 år. Han har en psykisk funktionsnedsættelse og bor på et botilbud i Allerød. Han er sød, social og god til at kommunikere, selvom han er udviklingshæmmet. Han er kørestolsbruger og spastisker. Han er ikke alderssvarende. Han har ikke verbalt sprog, men kommunikerer via en blissplade. Man skal lave faste aftaler i samarbejdet med personalet på botilbuddet. Han vil gerne ledsages til lokale byture, Kvickly og købe kage- han kan lide at læse bøger og få læst højt - biblioteksbesøg. De første par gange er I dog på bostedet, til borger bliver tryg ved dig. Han vil ledsages i weekender - formiddag eller eftermiddag. ca. 2-3 timer pr. gang til at starte med. Gerne 2-4 gange pr. måned. Du skal være en moden og frisk personlighed.11jobnet9a5401f9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-29T00:00:000000http://www.duos.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3601258DUOS A/S11Ellebjergvej 523450AllerødDKDanmark0
ledsager@duos.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent817969JobNet5038822503882210004-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a5401f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a5401f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a5401f9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a5401f9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/4.jpgLedsager søges - godt deltidsjob12008001Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg362581529ledsager@duos.dkledsager@duos.dkDKDanmarkDKDanmark330186827STABIL HANDICAPHJÆLPER TIL KORT MORGENVAGT SØGESRobot Vil du gerne tjene en ekstra skilling om måneden ? Vil du gerne have et givtigt job hvor du gør en forskel ? Handicapkonsulenterne søger en stabil handicaphjælper til tiltrædelse snarest. Arbejdstiden er morgenvagter mandag til fredag fra 7:30 9:00 Arbejdsstedet er beliggende i Horsens ca. 2,5 km fra midtbyen. Du skal hjælpe en ung mand med downs syndrom til at stå op og blive klar til at han bliver afhentet af bus ca. kl. 8:45.. Den unge mand har brug for lidt hjælp men især motivation til at blive klar til at komme ud af døren. Det er vigtig at man har en pædagogisk tilgang så derfor foretrækkes ansøgere med en pædagoguddannelse eller tilsvarende erfaring indenfor specialområdet. Løn følger overenskomst for området. Er du frisk på jobbet så send os en kort ansøgning på kundeservice@handicapkonsulenterne.dk Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du også ringe til os på tlf.: 4224 4448

Vil du gerne tjene en ekstra ”skilling” om måneden ?
Vil du gerne have et givtigt job hvor du gør en forskel ?

Handicapkonsulenterne søger en stabil handicaphjælper til tiltrædelse snarest. Arbejdstiden er morgenvagter mandag til fredag fra 7:30 – 9:00 Arbejdsstedet er beliggende i Horsens ca. 2,5 km fra midtbyen.

Du skal hjælpe en ung mand med downs syndrom til at stå op og blive klar til at han bliver afhentet af bus ca. kl. 8:45.. Den unge mand har brug for lidt hjælp men især motivation til at blive klar til at komme ud af døren. Det er vigtig at man har en pædagogisk tilgang så derfor foretrækkes ansøgere med en pædagoguddannelse eller tilsvarende erfaring indenfor specialområdet.

Løn følger overenskomst for området.

Er du frisk på jobbet så send os en kort ansøgning på kundeservice@handicapkonsulenterne.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du også ringe til os på tlf.: 4224 4448

 

Handicapkonsulenterne ApSEspergærde2020-02-19T00:00:002020-03-27T00:00:00
330183439Handicaphjælpere søgesRobot Til forskellige aflastningsopgaver hos familier med handicappede børn i Sønderborg Kommune søger vi per 1. april 2020 flere nye medarbejdere. Som handicaphjælper er det din opgave at gå ind og aflaste en familie ved at passe det handicappede barn. Du skal aktivere og stimulere barnet udover at der også forekommer personlig pleje og andre opgaver i hjemmet. Du skal være villig til at arbejde såvel dag som nattevagter ligesom der også kan forekomme arbejde i weekender. Arbejdspladserne er placeret forskellige steder i Sønderborg Kommune. Stillingerne er fra 8 til 30 timer om ugen. Vi søger medarbejdere som har lyst til at arbejde med handicappede børn og som har lyst til at gøre en forskel for et barn og en familie. Det er vigtigt, at man har forståelse for at arbejdstiderne placeres ud fra, hvornår familien har brug for hjælpen. Du skal være klar på at arbejde i et privat hjem under vejledning af familien. Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er nærværende og omsorgsfuld samt fleksibel. Herudover skal du være entusiastisk, kan lide at arbejde med børn, have gå-på-mod, være tålmodig og i det hele taget se problemer og begrænsninger som udfordringer der kan løses. Har du tidligere erfaring fraarbejde med handicappede i private hjem såvel som på institution eller har du en pædagogisk baggrund er det absolut ingen hindring - men vigtigst af alt er, at du har lysten til at gøre en forskel og arbejde med børn, som har brug for hjælp til stort set alt. Du vil blive aflønnet i henhold til overenskomst for handicaphjælpere og vil oppebære ret tilpension efter 8 måneders ansættelse. Du vil modtage oplæring indtil du er klar til at være alene på skansen . Har ovennævnte vakt din interesse, så send os en motiveret ansøgning med oplysning om din tidligere beskæftigelse erfaring og hvorfor det lige netop er dig, der kan gøre en forskel for et handicappet barn og barnets familie. Har du spørgsmål til stillingerne, er du også velkommen til at kontakte os på telefon: 42 24 44 48. Ansøgningen bedes sendt til: kundeservice@handicapkonsulenterne.dk senest 24. februar 2020. Samtaler vil blive afholdt i Sønderborg d. 5. og 6. marts 2020. Handicapkonsulenterne er en vigtig aktør inden for handicapområdet. Målsætningen er at højne kvaliteten af ydelserne til de handicappede borgere samtidig med at kommunernes udgifter reduceres. Handicapkonsulenterne tilbyder afløsning til voksne handicappede samt aflastning til familier med handicappede børn. Læs mere på vores hjemmeside: handicapkonsulenterne.dk

Til forskellige aflastningsopgaver hos familier med handicappede børn i Sønderborg Kommune søger vi per 1. april 2020 flere nye medarbejdere.

Som handicaphjælper er det din opgave at gå ind og aflaste en familie ved at passe det handicappede barn. Du skal aktivere og stimulere barnet udover at der også forekommer personlig pleje og andre opgaver i hjemmet. Du skal være villig til at arbejde såvel dag som nattevagter ligesom der også kan forekomme arbejde i weekender.

Arbejdspladserne er placeret forskellige steder i Sønderborg Kommune. Stillingerne er fra 8 til 30 timer om ugen.

Vi søger medarbejdere som har lyst til at arbejde med handicappede børn og som har lyst til at gøre en forskel for et barn og en familie. Det er vigtigt, at man har forståelse for at arbejdstiderne placeres ud fra, hvornår familien har brug for hjælpen.

Du skal være klar på at arbejde i et privat hjem under vejledning af familien. Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er nærværende og omsorgsfuld samt fleksibel. Herudover skal du være entusiastisk, kan lide at arbejde med børn, have gå-på-mod, være tålmodig og i det hele taget se problemer og begrænsninger som udfordringer der kan løses. Har du tidligere erfaring fraarbejde med handicappede i private hjem såvel som på institution eller har du en pædagogisk baggrund er det absolut ingen hindring - men vigtigst af alt er, at du har lysten til at gøre en forskel og arbejde med børn, som har brug for hjælp til stort set alt.

Du vil blive aflønnet i henhold til overenskomst for handicaphjælpere og vil oppebære ret tilpension efter 8 måneders ansættelse. Du vil modtage oplæring indtil du er klar til at være “alene på skansen”.

Har ovennævnte vakt din interesse, så send os en motiveret ansøgning med oplysning om din tidligere beskæftigelse/erfaring og hvorfor det lige netop er dig, der kan gøre en forskel for et handicappet barn og barnets familie.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du også velkommen til at kontakte os på telefon: 42 24 44 48.

Ansøgningen bedes sendt til: kundeservice@handicapkonsulenterne.dk senest 24. februar 2020.

Samtaler vil blive afholdt i Sønderborg d. 5. og 6. marts 2020.

 

Handicapkonsulenterne er en vigtig aktør inden for handicapområdet. Målsætningen er at højne kvaliteten af ydelserne til de handicappede borgere samtidig med at kommunernes udgifter reduceres. Handicapkonsulenterne tilbyder afløsning til voksne handicappede samt aflastning til familier med handicappede børn.

Læs mere på vores hjemmeside: handicapkonsulenterne.dk

 

Handicapkonsulenterne ApSEspergærde2020-02-18T00:00:002020-02-24T00:00:00
3301625222 fagligt dygtige SSA'er til dagvagt eller blandede vagterBasic Skanselyet søger 2 fagligt dygtige SSA er til dagvagt eller blandede vagter på 30-35 timer pr. uge efter ønske.Tiltrædelse i jobbet gerne 1-3- 2020 eller snarest.Har du som SSA nedenstående profil så kunne det være dig som vi kunne ønske os som ny kollega:Er god til at arbejde selvstændigt, er uddannet SSA og har arbejdet i faget nogle år.Har fokus på at arbejde med beboeren i centrum, og er god til at samarbejde i et team.Kan have mange bolde i luften- er god til at vejlede og formidle viden ud til kolleger.Er imødekommende, serviceminded og kan skabe god stemning sammen med beboere og kolleger i hverdagen. Såfremt du har kendskab til omsorgssystemet Nexus vil det være en fordel, men det er ikke et krav.Vi tilbyder: Har du nogle særlige faglige kompetencer eller fagområder som du brænder for, så har vi mulighed for at tilbyde dig såvel kurser som uddannelse inden for forskellige nøgleansvars områder.Lidt om kollegerne: Vi er et plejehjem i udvikling, - hvor vi arbejder med Eden Alternative, trivsel, - og det gode liv for borgerne. Vi har fokus på triage i hverdagen både dag og aften samt arbejder med I sikre hænder .Skanselyet er et af Hillerød kommunes i alt 6 plejehjem , og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i 4 afdelinger heraf en demensafdeling.Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning.Vi sætter stor pris på humor i hverdagen samt socialt fællesskab sammen med beboerne med udgangspunkt i Eden filosofien. Vi er meget opmærksomme på at værdierne åbenhed, nærvær og medinddragelse øger trivsel for såvel beboerne som personalet samt de pårørende.Vi tilbyder god introduktion til Skanselyet samt til Ældre og Sundhed i Hillerød Kommune.Yderligere oplysninger Hvis du ønsker at komme ud at se vores dejlige arbejdsplads, inden du beslutter dig for at søge, er du meget velkommen. For at vi kan give dig den største opmærksomhed, vil det være en god ide hvis du ringer og laver en aftale på forhånd. Du er velkommen til at henvende dig til områdeleder Jette Vilstrup på tlf. 72 32 89 33 eller hovedtlf.nr til Skanselyet 72 32 64 00.Stillingsbeskrivelse kan rekvireres.Ansøgningsfrist 16. februar 2020Samtaler vil endvidere blive afholdt løbende.Løn- og ansættelse Efter gældende overenskomst.Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Opret JobagentTiltrædelse:1. marts 2020Arbejdssted:Plejecenter SkanselyetAnsættelsesforhold:FuldtidKontakt:Områdeleder Jette VilstrupTlf. 72 32 89 33Læs mere om Hillerød Kommune

Skanselyet søger 2 fagligt dygtige SSA’er til dagvagt eller blandede vagter på 30-35 timer pr. uge efter ønske.

Tiltrædelse i jobbet gerne 1-3- 2020 eller snarest.

Har du som SSA nedenstående profil så kunne det være dig som vi kunne ønske os som ny kollega:
 • Er god til at arbejde selvstændigt, er uddannet SSA og har arbejdet i faget nogle år.
 • Har fokus på at arbejde med beboeren i centrum, og er god til at samarbejde i et team.
 • Kan have mange bolde i luften- er god til at vejlede og formidle viden ud til kolleger.
 • Er imødekommende, serviceminded og kan skabe god stemning sammen med beboere og kolleger i hverdagen.
Såfremt du har kendskab til omsorgssystemet Nexus vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

Har du nogle særlige faglige kompetencer eller fagområder som du brænder for, så har vi mulighed for at tilbyde dig såvel kurser som uddannelse inden for forskellige nøgleansvars områder.

Lidt om kollegerne:

Vi er et plejehjem i udvikling, - hvor vi arbejder med Eden Alternative, trivsel, -  og det gode liv for borgerne. Vi har fokus på triage i hverdagen både dag og aften samt arbejder med ” I sikre hænder”.

Skanselyet er et af Hillerød kommunes i alt 6 plejehjem , og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i 4 afdelinger heraf en demensafdeling.

Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning.

Vi sætter stor pris på humor i hverdagen samt socialt fællesskab sammen med beboerne med udgangspunkt i Eden filosofien. Vi er meget opmærksomme på at værdierne åbenhed, nærvær og medinddragelse øger trivsel for såvel beboerne som personalet samt de pårørende.

Vi tilbyder god introduktion til Skanselyet samt til Ældre og Sundhed i Hillerød Kommune.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at komme ud at se vores dejlige arbejdsplads, inden du beslutter dig for at søge, er du meget velkommen. For at vi kan give dig den største opmærksomhed, vil det være en god ide hvis du ringer og laver en aftale på forhånd. Du er velkommen til at henvende dig til områdeleder Jette Vilstrup på tlf. 72 32 89 33 eller hovedtlf.nr til Skanselyet 72 32 64 00.

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres.

Ansøgningsfrist

16. februar 2020
Samtaler vil endvidere blive afholdt løbende.

Løn- og ansættelse

Efter gældende overenskomst.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
ORS/Small/3f5e8cb0_logo.jpegHillerød KommuneHillerød2020-01-22T12:04:25.0902020-02-25T00:00:00
330187848Social- og sundhedsassistenteleverRobot Hvorfor Frederikssund Kommune? Vi har spurgt nogle af vores elever, hvad der er godt ved at være SOSU-elev i Frederikssund Kommune. De fortæller:Du bliver en del af os, vores faglighed og samarbejdeDu bliver mødt, hvor du er, og der sørges for, at du bliver klædt godt på til fremtiden som udlært SSAPraktikstederne er der for elevernePraktikstederne giver eleverne plads til faglig udviklingDer er et samarbejde om, hvordan du kan opnå dine målDer gives plads til forskellighederEleverne er glade for at være HER Vi skal ansætte nye social- og sundhedsassistentelever på hold april 2020 Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. I skoleperioderne går du på SOSU H, og i de tre praktikperioder er du i primær sektor, i psykiatrien og på hospital. Hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper, får du ca. seks måneders afkortning på uddannelsen og skal derfor først starte i oktober 2020. Vi vil gerne høre fra dig, der har disse kvalifikationer: Du har gennemført eller er i gang med grundforløb til SOSU-uddannelserne ELLER har bestået Social- og sundhedshjælperuddannelsenDu kan fremvise en acceptabel privat straffeattestDu kan fremvise opholds- og arbejdstilladelse, hvis du ikke har dansk pasDu er mødestabilDu er engageret og ansvarsbevidstDu kan tage initiativ til at arbejde med målene for uddannelsenDu kan tage medansvar for egen uddannelse og har lyst til at arbejde med udvikling af dine faglige og personlige kompetencer. Vi glæder os til at læse din ansøgning Når du søger, skal du vedhæfte følgende dokumenter: Personlig motiveret ansøgningOpdateret CVBeviser for gennemført folkeskoleuddannelse 9 eller 10 klasseBeviser fra andre gennemførte uddannelser Hvis du går på grundforløbet, skal du også vedhæfte: Opdateret oversigt over samlet fravær på grundforløbet. Hvis du er uddannet Social- og sundhedshjælper skal du også vedhæfte: Bevis for SSH-uddannelsenEventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. Hvis du bliver indkaldt til samtale skal du medbringe en privat straffeattest, der max. må være en måned gammel. Løn Du får løn under hele uddannelsesforløbet. Hvis du er under 25 år, når du bliver ansat, får du elevløn. Hvis du er 25 år og derover, får du voksenelevløn. Du kan få mere at vide Læs mere om uddannelsen på www.sosuh.dk og Frederikssund Kommunens hjemmeside. Du kan også kontakte uddannelseskonsulent Heidi Aakjær Gomoll Nielsen på 29 60 59 91. Der er løbende optag og ansættelsessamtaler til holdet. Ansættelsesforhold Elevstilling Tiltrædelse April 2020 Kontakt uddannelseskonsulent Heidi Aakjær Gomoll Nielsen på 29 60 59 91Hvorfor Frederikssund Kommune?
Vi har spurgt nogle af vores elever, hvad der er godt ved at være SOSU-elev i Frederikssund Kommune. De fortæller:
 • Du bliver en del af os, vores faglighed og samarbejde
 • Du bliver mødt, hvor du er, og der sørges for, at du bliver klædt godt på til fremtiden som udlært SSA
 • Praktikstederne er der for eleverne
 • Praktikstederne giver eleverne plads til faglig udvikling
 • Der er et samarbejde om, hvordan du kan opnå dine mål
 • Der gives plads til forskelligheder
 • Eleverne er glade for at være HER

Vi skal ansætte nye social- og sundhedsassistentelever på hold april 2020
Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. I skoleperioderne går du på SOSU H, og i de tre praktikperioder er du i primær sektor, i psykiatrien og på hospital.

Hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper, får du ca. seks måneders afkortning på uddannelsen og skal derfor først starte i oktober 2020.


Vi vil gerne høre fra dig, der har disse kvalifikationer:

 • Du har gennemført eller er i gang med grundforløb til SOSU-uddannelserne ELLER har bestået Social- og sundhedshjælperuddannelsen
 • Du kan fremvise en acceptabel privat straffeattest
 • Du kan fremvise opholds- og arbejdstilladelse, hvis du ikke har dansk pas
 • Du er mødestabil
 • Du er engageret og ansvarsbevidst
 • Du kan tage initiativ til at arbejde med målene for uddannelsen
 • Du kan tage medansvar for egen uddannelse og har lyst til at arbejde med udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Når du søger, skal du vedhæfte følgende dokumenter:
 • Personlig motiveret ansøgning
 • Opdateret CV
 • Beviser for gennemført folkeskoleuddannelse 9 eller 10 klasse
 • Beviser fra andre gennemførte uddannelser

Hvis du går på grundforløbet, skal du også vedhæfte:
 • Opdateret oversigt over samlet fravær på grundforløbet.


Hvis du er uddannet Social- og sundhedshjælper skal du også vedhæfte:

 • Bevis for SSH-uddannelsen
 • Eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Hvis du bliver indkaldt til samtale skal du medbringe en privat straffeattest, der max. må være en måned gammel.

Løn
Du får løn under hele uddannelsesforløbet. Hvis du er under 25 år, når du bliver ansat, får du elevløn. Hvis du er 25 år og derover, får du voksenelevløn.

Du kan få mere at vide
Læs mere om uddannelsen på www.sosuh.dk og Frederikssund Kommunens hjemmeside. Du kan også kontakte uddannelseskonsulent Heidi Aakjær Gomoll Nielsen på 29 60 59 91.

Der er løbende optag og ansættelsessamtaler til holdet.

Ansættelsesforhold
Elevstilling

Tiltrædelse
April 2020

Kontakt
uddannelseskonsulent Heidi Aakjær Gomoll Nielsen på 29 60 59 91

 

Frederikssund KommuneFrederikssund2020-02-20T00:00:002020-03-13T00:00:00
330183535Dygtig og positiv SSA til SkanselyetRobot Plejehjemmet Skanselyet søger en dygtig og positiv SSA pr. 1. april 2020 til dagvagter på 28 timer pr uge.Vil du indgå i et meget velfungerende team, som ønsker at skabe de bedste betingelser for borgerne ud fra filosofien Eden Alternative, og hvor vi har stor fokus på faglighed, ligeværd og humor, så har vi måske jobbet til dig?Skovledet er en somatisk afdeling på Skanselyet med i alt 18 beboere fordelt på to afdelinger og der er et dygtigt personale, hvor der er fokus på at vedligeholde et meget godt og rart arbejdsmiljø.Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning bl.a. via triage, elektronisk dokumentation og projekt I sikre hænder .Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt 6 plejehjem og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i fire afdelinger.Vores arbejdsplads tilbyderIndividuelt tilrettelagt introduktionsprogramEt udfordrende og udviklende job med faglig sparring og udvikling i tæt samarbejde med kollegerne og ledelsenKompetenceudvikling, Eden certifikat og mulighed for nøglefunktioner, såsom forflytningsvejleder.Konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkårHøj faglighed i opgaveløsningenRespekt for hinanden som fagpersoner og kollegaerFokus på værdier, trivsel og et godt arbejdsmiljøGodt arbejdsfælleskab, hvor der er højt til loftet og let til grin.Ansøgningsfrist24. februar 2020.Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge.Ansøgning vedlagt uddannelsesbevis, autorisation og straffeattest, sendes elektronisk.Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.Yderligere oplysningerHvis du ønsker at komme ud at se vores dejlige arbejdsplads, inden du beslutter dig for at søge, er du meget velkommen til at henvende dig til områdeleder, Lena Jepsen på tlf. 72 32 89 34.Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Plejehjemmet Skanselyet søger en dygtig og positiv SSA pr. 1. april 2020 til dagvagter på 28 timer pr uge.

Vil du indgå i et meget velfungerende team, som ønsker at skabe de bedste betingelser for borgerne ud fra filosofien Eden Alternative, og hvor vi har stor fokus på faglighed, ligeværd og humor, så har vi måske jobbet til dig?

Skovledet er en somatisk afdeling på Skanselyet med i alt 18 beboere fordelt på to afdelinger og der er et dygtigt personale, hvor der er fokus på at vedligeholde et meget godt og rart arbejdsmiljø.
Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning bl.a. via triage, elektronisk dokumentation og projekt ”I sikre hænder”.

Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt 6 plejehjem og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i fire afdelinger.

Vores arbejdsplads tilbyder
 • Individuelt tilrettelagt introduktionsprogram
 • Et udfordrende og udviklende job med faglig sparring og udvikling i tæt samarbejde med kollegerne og ledelsen
 • Kompetenceudvikling, Eden certifikat og mulighed for nøglefunktioner, såsom forflytningsvejleder.
 • Konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår
 • Høj faglighed i opgaveløsningen
 • Respekt for hinanden som fagpersoner og kollegaer
 • Fokus på værdier, trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Godt arbejdsfælleskab, hvor der er højt til loftet og let til grin.

Ansøgningsfrist
24. februar 2020.

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge.

Ansøgning vedlagt uddannelsesbevis, autorisation og straffeattest, sendes elektronisk.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at komme ud at se vores dejlige arbejdsplads, inden du beslutter dig for at søge, er du meget velkommen til at henvende dig til områdeleder, Lena Jepsen på tlf. 72 32 89 34.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Hillerød KommuneHillerød2020-02-18T00:00:002020-02-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

STABIL HANDICAPHJÆLPER TIL KORT MORGENVAGT SØGES

Handicapkonsulenterne ApS

Espergærde
Vil du gerne tjene en ekstra skilling om måneden ? Vil du gerne have et givtigt job hvor du gør en forskel ? Handicapkonsulenterne søger en stabil handicaphjælper til tiltrædelse snarest. Arbejdstiden er morgenvagter mandag til fredag fra 7:30 9:00 ...
Indrykket:19. februar 2020

Handicaphjælpere søges

Handicapkonsulenterne ApS

Espergærde
Til forskellige aflastningsopgaver hos familier med handicappede børn i Sønderborg Kommune søger vi per 1. april 2020 flere nye medarbejdere. Som handicaphjælper er det din opgave at gå ind og aflaste en familie ved at passe det handicappede barn. D...
Indrykket:18. februar 2020

2 fagligt dygtige SSA'er til dagvagt eller blandede vagter

Hillerød Kommune

Hillerød
Skanselyet søger 2 fagligt dygtige SSA er til dagvagt eller blandede vagter på 30-35 timer pr. uge efter ønske.Tiltrædelse i jobbet gerne 1-3- 2020 eller snarest.Har du som SSA nedenstående profil så kunne det være dig som vi kunne ønske os som ny k...
Indrykket:22. januar 2020

Social- og sundhedsassistentelever

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Hvorfor Frederikssund Kommune? Vi har spurgt nogle af vores elever, hvad der er godt ved at være SOSU-elev i Frederikssund Kommune. De fortæller:Du bliver en del af os, vores faglighed og samarbejdeDu bliver mødt, hvor du er, og der sørges for, at d...
Indrykket:20. februar 2020

Dygtig og positiv SSA til Skanselyet

Hillerød Kommune

Hillerød
Plejehjemmet Skanselyet søger en dygtig og positiv SSA pr. 1. april 2020 til dagvagter på 28 timer pr uge.Vil du indgå i et meget velfungerende team, som ønsker at skabe de bedste betingelser for borgerne ud fra filosofien Eden Alternative, og hvor ...
Indrykket:18. februar 2020