Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledsager søges til ung mand i Kolding

Jobbet
Vi søger en faglært pædagog eller social og sundhedsassistent til ledsagelse af ung 18-årig mand i Kolding. Han er diagnosticeret med infantil autisme, mental retardering i middelsvær grad, tourette, tics og epilepsi, sidstnævnt er velreguleret. Han bor hjemme hos hans forældre i Kolding. Han går fast hver mandag over middag til spinning, hvor han skal ledsages. Derudover ligger der et behov for pasning i hjemmet ved akut opstået sygdom. Det kan varier fra 2-7 dage pr. måned.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal være uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent. Grundet ledsagelse til svømmehallen, skal ansøgeren være mand. Gerne med erfaring indenfor den unge mands diagnoser, det er dog ikke et krav. Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel og kunne træde til med kort varsel i forhold til de akut opstået vagter.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling på fast 15 timers ledsagelse pr. måned + 2 -7 dage pr. måned i tidsrummet kl. 7.00-16.00 i forbindelse med hans sygedage. Arbejdstiderne for de 15 timer aftales nærmere med den unge mand og hans familie.

Borgerens bopæl
Familien bor i Kolding, Kolding Kommune.

Opgaver
Han har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Ledsagelse spinning mv.
  • Pasning i hjemmet under sygdom.

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her