Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Legepladspædagog til den bemandede legeplads i Øselsgade på Amager

Vi søger en legepladspædagog, 37 timer ugentligt, til den bemandede legeplads i Øselsgade på Amager med start fra 1. april 2018.
 
I København er der 26 bemandede legepladser fordelt over hele byen. Her er legepladspædagoger og legepladsmedarbejdere ansat til at skabe trygge mødesteder og levende og legende åndehuller for hele familien. De bemandede legepladser er organisatorisk forankret i Center for Driftsudvikling, Byens Drift, Teknik og Miljøforvaltningen og har som mål at favne, opfange og udvikle sig i takt med byen og borgernes behov.  
 
Om den bemandede legeplads i Øselsgade  
I foråret 2016 åbnede Teknik og Miljøforvaltningen en ny bemandet legeplads på Amager. Dette projekt er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Det Almene Boligselskab. Den bemandede legeplads huses p.t. i en pavillon. Løsningen er midlertidig indtil der på sigt etableres et permanent hus. Det er derfor vigtigt, at du som legepladspædagog er åben for nytænkning og parat til at tage ejerskab i udviklingen af en ny legeplads i området, og at du engagerer dig aktivt og konstruktivt i forhold til samarbejdet med det almene boligselskab, dens beboere samt andre aktører i området. Ud over lokale børnefamilier, daginstitutioner og dagplejere består brugergruppen især af en stor gruppe lokale børn i aldersgruppen 4-15 år.  
 
Målsætningerne for de bemandede legepladser i København er at skabe gode muligheder for børn og unges leg og bevægelse, skabe rammer for trygge mødesteder og bidrage til børn og unges trivsel og udvikling i lokalområdet. 
 
Den bemandede legeplads omgivelser består p.t. af en græsplæne og ganske få faciliteter til idræt, leg, bevægelse, men er under udvikling og i forandring. Ud over legepladshuset består legepladsen af boldbaner og en cykelkarrusel. Det er ikke en legeplads i klassisk forstand med faste legeredskaber som gynger og sandkasse. Legene består i højere grad af en række løse legeredskaber som tages frem når personalet er på arbejde. Personalet forventes at være med til at igangsætte relevante aktiviteter – fx kreative og grønne aktiviteter, hobbyværksteder, genbrugs- og naturprojekter samt sports- og bevægelsesaktiviteter.  
 
Om jobbet  
Som pædagog bliver en af dine opgaver i samarbejde med det øvrige personale at sørge for at pædagogikken er i højsædet. Du skal være synlig og imødekommende over for legepladsens besøgende og være positiv og anerkendende i din relation med børn, forældre og kollegaer. Du skal bidrage til legepladsens aktiviteter – både inde og ude – samt udviklingen heraf i overensstemmelse med de lokale behov i Teknik- og Miljøforvaltningens målsætninger. Du skal desuden i samarbejde med områdets øvrige ansatte og enhedschefen bidrage til den pædagogiske udvikling og nytænkning.  
 
Din hverdag bliver travl, sjov, krævende og uforudsigelig. Det forventes derfor, at du er rummelig og robust både fysisk og psykisk. 
Du skal regne med en del praktiske opgaver forbundet med arbejdet i form af rengøring, vedligehold inde og ude, opsyn på legepladsen og administrativt arbejde.  
 
Legepladsens åbningstider er kl. 9.30-18.00, torsdag kl. 9.30-20.00 og lørdag kl. 10.00-17.00. Legepladsen indgår i et team med flere andre bemandede legepladser i byen, hvilket til tider kan indebære vagter på andre legepladser.  
 
Dine kvalifikationer 
 • Du er idérig og samarbejdsvillig i forhold til etablering af nye aktiviteter på legepladsen  
 • Du er aktiv med børnene i planlagte og spontant opståede aktiviteter  
 • Du er interesseret i idræt, bevægelse og friluftsliv, da det er inden for disse områder, der er brug for flere aktiviteter  
 • Du er god til IT, da der er den del administrativt arbejde forbundet med jobbet.  
 • Du er serviceminded og have overblik over legepladsen i et offentligt rum  
 • Du er klar til at deltage i praktiske opgaver som fx rengøring ude og inde samt vedligeholdelsesopgaver.  
 • Du hjælper med til med at planlægge og gennemføre pædagogiske aktiviteter for børn, forældre og institutioner herunder støtte op om relationer i nærmiljøet  
 • Du nedtrapper konflikter og skaber trygge rammer for områdets børn, unge og familier  
 • Du har en høj arbejdsmoral og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø  
 • Du er indstillet på, at der i perioder vil være alenearbejde på legepladsen  
 • Du har en pædagogisk uddannelse  
Personlige egenskaber  
 • Du er udadvendt og glad for kontakt med børn og voksne på legepladsen, forældre såvel som professionelle  
 • Du er samarbejdsvillig og villig til at indgå i både teamsamarbejde og tværfagligt samarbejde  
 • Du er engageret og idérig  
 • Du er i stand til at omgås alle mennesker og tackle mange forskellige situationer  
 • Du har en høj arbejdsmoral og ønsker at bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø  
 • Du skal være selvstændig og befinde dig godt i et til tider travlt arbejdsmiljø 
Vi tilbyder  
En arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer. Du bliver en del af en levende og alsidig arbejdsplads med vægt på høj faglighed og kvalitet i udførslen af arbejdet. Vi har en uformel og kollegial tone og har generelt stor frihed i opgaveløsningen.  
 
Yderligere oplysninger  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kellis Domsten på 3045 4212 eller medarbejderne på legepladsen Marianne Einshøj Jakobsen og Nikolaj Paludan Kristensen på 2139 7613.  
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. april 2018.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. februar 2018  
Vi planlægger at holde samtaler i uge 8.  
 
Om Teknik og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her