Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lejre Kommune søger demenskoordinator, som vil udvikle kommunens demensindsats

Vi mangler én af tre!

Brænder du for demensområdet og vil du være med til at skabe det bedst mulige liv for mennesker med demens og deres pårørende? Er du empatisk, initiativrig og kan du støtte, motivere og inspirere andre? Så er du måske vores nye kollega.

 

Du bliver en del af et demenskoordinatorteam bestående af tre demenskoordinatorer i tæt samarbejde med borgeren, hjemmeplejen, hjemmesygeplejen, plejecentrene, træning, daghjem og aktivitetscentre om målrettede aktiviteter for borgere med demens.

 

Om jobbet

 • At koordinere indsatsen for demensramte og deres pårørende i Lejre Kommune
 • At rådgive og vejlede i forbindelse med magtanvendelse og værgemålsansøgninger
 • At rådgive, vejlede og undervise borgere med demens, pårørende, personale og andre fagpersoner og frivillige om demenssygdomme
 • Aktivt at understøtte udarbejdelsen af handlingsorienterede socialpædagogiske handleplaner tæt på personalet og borgerne
 • At igangsætte og være tovholder i pårørendegrupper og støttegrupper for borgere med demens
 • At deltage og bidrage til den fortsatte udvikling på demensområdet i Lejre Kommune fra planlægning til implementering af konkrete udviklingstiltag
 • At udarbejde rapporter, puljeansøgninger og dokumentation.

 

Om dig

 • Har en grunduddannelse som sundhedsfaglig bachelor.
 • Har demensuddannelse på diplomniveau fra Metropol eller tilsvarende niveau
 • Har stor viden og erfaring med at arbejde med demensramte og deres familier
 • Er en dygtig vejleder og formidler af viden til personale og pårørende
 • Er empatisk og har en anerkendende tilgang til borgere og kolleger
 • Har overblik og kan bidrage positivt og konstruktivt i et miljø med forandringer

 

Om os

Lejre Kommune tilbyder en bred vifte af tilbud til borgere med demens og deres pårørende. Igennem de seneste år er plejepersonalet løbende blevet kompetenceudviklet.

 

I tråd med den nationale demenshandlingsplan har Lejre Kommune stort fokus på demensområdet. Af andre tiltag kan nævnes at vi skal udarbejde en demensstrategi og etablering af flere demensvenlige plejeboliger. Et arbejde, der understøttes af Lejre Kommunes deltagelse i Demensalliancens Demensrum.

 

Demensteamet er organiseret under Center for Velfærd og Omsorg i den nyoprettede enhed ”Sundhed”. Sundhed er en tværfaglig enhed, der ud over demenskoordinatorerne består af udviklingskonsulenter, forebyggende medarbejdere, forflytningskoordinator, administration m.fl.

 

Løn og ansættelse

Stillingen er med tiltrædelse fra 1. juni 2018 eller snarest. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Det er en forudsætning, at du har kørekort.

 

Sådan søger du

Send en ansøgning til konsulent Signe Frederiksen-Svane sifs@lejre.dk senest den 23.april 2018 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til leder af Sundhed Alice Ordrup på mail alon@lejre.dk som herefter vil kontakte dig telefonisk, hvis du ønsker det. Der afholdes samtaler d. 25.april 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her