Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lektiehjælper i Roskilde/Viby Sjælland

Lektiehjælpere søges i Roskilde/Viby Sjælland. 

Drømmer du om at hjælpe og undervise folkeskole- eller gymnasieelever, som har svært ved at følge med i enkelte eller flere fag i skolen, så har vi det perfekte underviserjob til dig.

Lige i øjeblikket søger vi en lektiehjælper i Roskilde eller Viby Sjælland med stærke kompetencer i Matematik A, samt god tålmodighed og pædagogisk sans, samt evnen til at kunne forklare kompliceret stof på en let og forståelig måde.

Som lektiehjælper hos Lektieguiderne vil du få relevant undervisererfaring, hvis du f.eks. vil videreuddanne dig inden for undervisningsområdet, eller bare har interesse for området. Derudover har du mulighed for at tjene lidt ekstra. 

 

Hvis du er interesseret, bedes du sende en motiveret ansøgning med relevante eksamenspapirer samt dit cv til info@lektieguiderne.dk.

Fortæl os din erfaring med faget, hvilket niveau du har faget på, samt om du er interesseret i at være lektiehjælper for folkeskole- eller gymnasieelever. Skriv også gerne i hvilket område du kan tilbyde lektiehjælp.

Vi ser frem til at møde vores næste lektiehjælper.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her