Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lektiehjælper til matematik søges i Viby Sjælland

Drømmer du om at hjælpe og undervise gymnasieelever, som har svært ved at følge med i enkelte eller flere fag i skolen? Så har vi det perfekte underviserjob til dig. Lektieguiderne er altid på udkig efter nye lektiehjælpere – lige fra den studerende til den pensionerede lærer.

I øjeblikket søger vi en lektiehjælper, der kan hjælpe i Matematik A i området omkring Viby Sjælland.

Som lektiehjælper hos Lektieguiderne vil du få relevant undervisererfaring, hvis du f.eks. vil videreuddanne dig inden for undervisningsområdet, har viden om området, eller bare har interesse for området. Derudover har du mulighed for at tjene lidt ekstra.  

Som lektiehjælper bliver du tilknyttet et forløb. Derfor er det altid det samme barn/unge, du kommer ud til, og du aftaler sammen med forældrene eller den unge selv, hvornår lektiehjælpen skal finde sted. Lektiehjælpen foregår hjemme hos familien, og er som regel to timer én gang om ugen, medmindre forældrene/den unge ønsker andet.

 

 

Interesseret? Se hvem vi er på www.lektieguiderne.dk. For flere oplysninger er du velkommen til at skrive til os på info@lektieguiderne.dk.

Fortæl os:

  • Hvilket niveau du har faget på
  • Om du har erfaring med lektiehjælp, og i så fald hvordan du greb det an

 

Send en motiveret ansøgning, eksamenspapirer fra f.eks. gymnasiet eller senest afsluttede uddannelse samt dit CV til info@lektieguiderne.dk. Skriv gerne i emnefeltet, hvilke fag du er interesseret i.

Ansøgninger vil blive læst løbende. Vi ser frem til at møde vores næste lektiehjælper.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her