Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lektor/adjunkt med solid erfaring inden for Markedsføring og Organisation, Ledelse og SCM søges til Erhvervsakademi MidtVest i Herning

Er det dig der vil prøve at bringe din aktuelle erhvervserfaring i spil sammen med din teoretiske viden til at udvikle unge mennesker, både personligt og fagligt. Målet er at kvalificere de unge mennesker til at blive dygtige Markedsføringsøkonomer, der kan bidrage til erhvervslivet både lokalt og globalt. Dette ved at dygtiggøre de unge mennesker i at forstå helheden og til at kunne samarbejde tværfagligt og derved klæde dem på til at anvende nutidige og fremtidige værktøjer og teorier til løsning af salgs- og markedsføringsopgaver.

Uddannelsesforløbet planlægges i underviserteamet og med inddragelse af erhvervslivet i form af erhvervserfaring, projektsamarbejde, gæstelærer, virksomhedsbesøg m.m.
Din opgave er primært undervisning på Markedsføringsøkonomuddannelsen men også med undervisning og øvrige opgaver på PB i International handel og markedsføring og på AU i Salg og markedsføring. Udover nævnte obligatoriske fag kan der også komme andre fag og opgaver på tale – ikke mindst med udgangspunkt i hvordan dine kompetencer matcher i organisationen og teamet.

Vi tilbyder et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en dynamisk institution, hvor dit eget engagement er med til at sætte barren for, hvor langt vi kan nå i udviklingen af de studerende. Du får mulighed for at præge din hverdag med stor indflydelse på fagindhold og udvikling.

Du kommer i samspil med meget motiverede kolleger til at undervise studerende på uddannelser, som vægter det faglige- og praksisnære niveau og den faglige udvikling meget højt. Du vil primært skulle undervise i de nævnte fag, men vil også blive inddraget i at vejlede på fx afsluttende eksamensprojekter og bachelorprojekter. Derudover vil du også løbende blive involveret i nogle af akademiets forsknings- og udviklingsopgaver.
Det uddannelsesteam, hvortil vi søger en ny medarbejder er placeret i Herning. Men da uddannelsen til Markedsføringsøkonom også kan tages i Skjern, vil der også være undervisningsopgaver der. Du skal endvidere være forberedt på, at der også kan indgå opgaver på akademiets afdeling i Holstebro. Da vi er et agilt erhvervsakademi med mange forskellige uddannelser og 3 forskellige adresser, lægger vi stor vægt på, at vores nye kollega er fleksibel og mobil både i forhold til at varetage opgaver på fuldtidsuddannelser og deltidsuddannelser og til at kunne komme rundt på akademiets afdelinger og deltage i møder med eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er vi?
Erhvervsakademi MidtVest udbyder videregående erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt efteruddannelse og kurser inden for en bred palette af uddannelsesretninger. Vi er et erhvervsakademi der er stærke lokalt og ønsker at være lokalforankrede. Vi fokuserer i høj grad på at tilbyde erhvervsrettede uddannelser til de unge mennesker, der gerne vil blive boende i området samt understøtte det lokale erhvervsliv med at få kvalificeret arbejdskraft. Vores undervisning har fokus på en ligelig balance mellem teori og praksis, så de studerende er klædt på til at gå direkte ud i det lokale erhvervsliv.

Vi forestiller os at du:

  • Har flere års aktuel erfaring med at arbejde med markedsføring, salg og generel forretningsudvikling
  • Har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau som fx Cand. Merc., Cand.  Merc. Jur., Cand. Oecon.  
  • Brænder for at undervise og har lysten til at videreformidle dine praktiske erfaringer fra branchen til motiverede studerende.
  • Er fokuseret på samarbejde og ser det som et plus, at du skal indgå i et underviserteam, hvor det handler om at nå et fælles mål.
  • Kan lide at have mange bolde i luften og være med til at udvikle de opgaver, som du løbende får.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat pr. den 1. august 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og pågældende faglige organisation. Løn- og ansættelsesvilkår aftales ved ansættelsen.
Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Her vil du som ny medarbejder indgå i et adjunktforløb, hvor dine behov for kompetenceudvikling afstemmes, så du er ordentlig klædt på til at varetage den nye rolle som underviser.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring kan udelukkende sendes via rekrutteringsplatform – senest fredag d. 12. juni 2020. Vi afholder ansættelsessamtaler i juni i uge 25 og 26.

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Hans Jørgen Skriver på mobil 29693759 e/ mail hjs@eamv.dk eller uddannelsesleder Jens Kristian Rask på mobil 29698173 / mail jek@eamv.dk.

Du kan finde mere information om EAMV på http://www.eamv.dk/

Vi glæder os til at høre fra dig!
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.