Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lev-Vel søger personale med varme hænder.

Lev-Vel Sjælland ApS er i rivende udvikling, vi søger derfor personale til vores afdelinger på Lolland og i Guldborgsund. 

Afdeling Lolland:

Vi søger en SSH til både dag og aftenvagt.
Det er en fordel at ansøger har kørekort til bil, men ikke et krav. afdelingen varetager mange spændende og udfordrende opgaver og det er derfor vigtigt at du har lysten og viljen til at gøre en forskel for den enkelte borger.

 

Afdeling Guldborgsund:

Vi søger en SSA til både dag og aftenvagt.
Det er et krav at ansøger har kørekort til bil. 
I afdelingen varetages mange spændende og udfordrende sygepleje opgaver og det er derfor et krav at ansøger har autorisation.

Vi er stærkt voksende teams som sætter en ære i at yde den bedste service for vores borgere. 
Vi kan tilbyde stor fleksibilitet, Vagtlag efter eget ønske, et rummeligt og imødekommende team hvor der er frihed under ansvar. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329944065Phoenix-6fa90e4012019-01-17T00:00:00Lev-Vel søger personale med varme hænder.

Lev-Vel Sjælland ApS er i rivende udvikling, vi søger derfor personale til vores afdelinger på Lolland og i Guldborgsund. 

Afdeling Lolland:

Vi søger en SSH til både dag og aftenvagt.
Det er en fordel at ansøger har kørekort til bil, men ikke et krav. afdelingen varetager mange spændende og udfordrende opgaver og det er derfor vigtigt at du har lysten og viljen til at gøre en forskel for den enkelte borger.

 

Afdeling Guldborgsund:

Vi søger en SSA til både dag og aftenvagt.
Det er et krav at ansøger har kørekort til bil. 
I afdelingen varetages mange spændende og udfordrende sygepleje opgaver og det er derfor et krav at ansøger har autorisation.

Vi er stærkt voksende teams som sætter en ære i at yde den bedste service for vores borgere. 
Vi kan tilbyde stor fleksibilitet, Vagtlag efter eget ønske, et rummeligt og imødekommende team hvor der er frihed under ansvar. 

2019-03-15T00:50:50.053 Lev-Vel Sjælland ApS er i rivende udvikling, vi søger derfor personale til vores afdelinger på Lolland og i Guldborgsund. Afdeling Lolland: Vi søger en SSH til både dag og aftenvagt.Det er en fordel at ansøger har kørekort til bil, men ikke et krav. afdelingen varetager mange spændende og udfordrende opgaver og det er derfor vigtigt at du har lysten og viljen til at gøre en forskel for den enkelte borger. Afdeling Guldborgsund: Vi søger en SSA til både dag og aftenvagt.Det er et krav at ansøger har kørekort til bil. I afdelingen varetages mange spændende og udfordrende sygepleje opgaver og det er derfor et krav at ansøger har autorisation. Vi er stærkt voksende teams som sætter en ære i at yde den bedste service for vores borgere. Vi kan tilbyde stor fleksibilitet, Vagtlag efter eget ønske, et rummeligt og imødekommende team hvor der er frihed under ansvar.11Jobnet6fa90e40100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerLolland & FalsterLolland3437644lev-vel sjælland aps11Linkøpingvej 24900NakskovDKDanmark0
betina@lev-vel.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent695479JobNet493204249320421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fa90e40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fa90e40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fa90e40&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fa90e40&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/2.jpgLev-Vel søger personale med varme hænder.12008311Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg360168982Betina Krankerbetina@lev-vel.dkDKDanmarkDKDanmark330134508Social- og sundhedshjælperBasic GOD OG GLAD FØLGES AD...Lev-Vel er en af Danmarks største virksomheder inden for privat hjemmepleje. Lev-Vel, som er grundlagt i 2007, har i dag mere end 150 ansatte. Vi servicerer borgere under fritvalgsordningen i Lolland-, Guldborgsund-, Vordingborg- og Faxe Kommune. Vores grundholdning er at vores borgere skal have det bedre når vi går end da vi kom. Lev-Vel er i rivende udvikling, vi søger derfor personale til alle vores afdelinger. Du kan søge som kørende i Faxe Kommune, Vordingborg Kommune, Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune. Vi har brug for dig med hjertet på rette sted - så vi sammen kan gøre en forskel. Vi har brug medarbejdere til alle vagtlag - både dag-, aften- og nattevagt.Det er en forudsætning at ansøger til aften og nattevagt har kørekort til bil.Til dagvagt vil kørekort være en fordel, men ikke et krav.Vi søger også studerende på SSA SSH uddannelsen til afløsning i aftenvagt og weekend arbejde. Vi forventer, at du:Som minimum har erfaring med hjemmepleje eller er udannet SSH.Er god til den enkelte og kan bevare et godt overblik.Respekterer forskelligheder i mennesker og behov.Selvstændigt kan træffe hurtige beslutninger og tage ansvar.Er mødestabil.Kan have mange bolde i luften.Taler og skriver dansk. Vi tilbyder: Fantastiske humørfyldte kollegaer.En arbejdsplads i rivende udvikling.Tiltrædelse hurtigst muligt. Vil du vide mere om jobbet og Lev-Vel, er du velkommen til at kontakte Betina på tlf.: 42701015. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende - Vi glæder os til at høre fra dig.GOD OG GLAD FØLGES AD...

Lev-Vel er en af Danmarks største virksomheder inden for privat hjemmepleje. Lev-Vel, som er grundlagt i 2007, har i dag mere end 150 ansatte. Vi servicerer borgere under fritvalgsordningen i Lolland-, Guldborgsund-, Vordingborg- og Faxe Kommune. Vores grundholdning er at vores borgere skal have det bedre når vi går end da vi kom. Lev-Vel er i rivende udvikling, vi søger derfor personale til alle vores afdelinger. Du kan søge som kørende i Faxe Kommune, Vordingborg Kommune, Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune. Vi har brug for dig med hjertet på rette sted - så vi sammen kan gøre en forskel.   
 
Vi har brug medarbejdere til alle vagtlag - både dag-, aften- og nattevagt.
Det er en forudsætning at ansøger til aften og nattevagt har kørekort til bil.
Til dagvagt vil kørekort være en fordel, men ikke et krav.

Vi søger også studerende på SSA/SSH uddannelsen til afløsning i aftenvagt og weekend arbejde.
 
Vi forventer, at du:
 • Som minimum har erfaring med hjemmepleje eller er udannet SSH.
 • Er god til den enkelte og kan bevare et godt overblik.
 • Respekterer forskelligheder i mennesker og behov.
 • Selvstændigt kan træffe hurtige beslutninger og tage ansvar.
 • Er mødestabil.
 • Kan have mange bolde i luften.
 • Taler og skriver dansk.

Vi tilbyder:

 • Fantastiske humørfyldte kollegaer.
 • En arbejdsplads i rivende udvikling.
 • Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet og Lev-Vel, er du velkommen til at kontakte Betina på tlf.: 42701015.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende - Vi glæder os til at høre fra dig.

ORS/Small/2c43a090_logo.jpegLev-Vel Sjælland ApSNakskov2019-12-03T15:03:25.8802019-12-20T00:00:00
330134022Vi søger en fagligt velfunderet social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt på Toreby PlejecenterBasic Vi er et mindre, men enormt hyggeligt plejecenter beliggende i Toreby. Vi har 25 permanente boliger samt 5 midlertidige døgnpladser.Endvidere har vi en skøn cafe, der benyttes af beboere og ansatte. En aktivitet med hjerterum og en aktiv frivillig gruppe. Vi tilbyder: En fantastisk mulighed for at sætte dit præg på vores skønne hus, hvor beboerne altid er i centrum Gode muligheder for faglig og kompetence udvikling inden for netop d t, du kan drømme om Arbejde på et plejecenter i rivende udvikling på alle områder og den udvikling får du mulighed for at bidrage til Gode muligheder for selvstændig opgaveløsning. Vi arbejder med tillidsbaseret ledelse og ved, at du gerne vil løse din opgave, så godt som muligt En faglig stærk personalegruppe, hvor sammenhold, samarbejde og højt humør er i højsæde Et godt fagligt forum med prioriteret tværfaglig sparringsrum Arbejde 5 2 med fast vagthold Vi forventer: Du har gode kommunikative kompetencer Du trives med at skulle sætte dit præg på arbejdspladsen og gerne vil være med til at skabe nogle gode rammer for Toreby Plejecenters beboere Du er god til at tænke med og indimellem ud af boksen Du accepterer de overordnede rammer, men er god til at finde løsninger enten selv eller i samarbejde med dine kolleger og leder Du har interesse i tæt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper og ønsker at kompetenceudvikling også finder sted i det daglige arbejde - helt tæt på beboerne Kom også gerne på besøg og få en rundvisning på Toreby Plejecenter. Kontakt Plejeboligleder Marianne Asanovski 54732270 eller mail mja@guldborgsund.dk Ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst. Gennemsnitlig 28 timer ugentligt. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2020. Mere information: Plejeboligleder Marianne Asanovski, tlf. 25181201 Ansøgningsfrist: mandag den 16. december 2019. Samtaler: Forventes afholdt i uge 51 Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger. Mere om Guldborgsund Kommune: Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dkVi er et mindre, men enormt hyggeligt plejecenter beliggende i Toreby.
 
Vi har 25 permanente boliger samt 5 midlertidige døgnpladser.
Endvidere har vi en skøn cafe, der benyttes af beboere og ansatte. En aktivitet med hjerterum og en aktiv frivillig gruppe.
 
Vi tilbyder:
 • En fantastisk mulighed for at sætte dit præg på vores skønne hus, hvor beboerne altid er i centrum
 • Gode muligheder for faglig og kompetence udvikling inden for netop dét, du kan drømme om
 • Arbejde på et plejecenter i rivende udvikling på alle områder og den udvikling får du mulighed for at bidrage til
 • Gode muligheder for selvstændig opgaveløsning. Vi arbejder med tillidsbaseret ledelse og ved, at du gerne vil løse din opgave, så godt som muligt
 • En faglig stærk personalegruppe, hvor sammenhold, samarbejde og højt humør er i højsæde
 • Et godt fagligt forum med prioriteret tværfaglig sparringsrum
 • Arbejde 5 – 2 med fast vagthold
 
Vi forventer:
 • Du har gode kommunikative kompetencer
 • Du trives med at skulle sætte dit præg på arbejdspladsen og gerne vil være med til at skabe nogle gode rammer for Toreby Plejecenters beboere
 • Du er god til at ”tænke med” og indimellem ”ud af boksen”
 • Du accepterer de overordnede rammer, men er god til at finde løsninger enten selv eller i samarbejde med dine kolleger og leder
 • Du har interesse i tæt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper og ønsker at kompetenceudvikling også finder sted i det daglige arbejde -  helt tæt på beboerne
   
  Kom også gerne på besøg og få en rundvisning på Toreby Plejecenter. Kontakt Plejeboligleder Marianne Asanovski 54732270 eller mail mja@guldborgsund.dk
   
 
Ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst. Gennemsnitlig 28 timer ugentligt. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2020.
 
Mere information: Plejeboligleder Marianne Asanovski, tlf. 25181201
 
Ansøgningsfrist: mandag den 16. december 2019.
 
Samtaler: Forventes afholdt i uge 51
 
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

ORS/GuldborgsundLogo.pngTorebyToreby2019-12-02T17:03:02.9702019-12-16T00:00:00
330127199Dynamisk og empatisk handicaphjælper søgesRobot Hvis du kan indgå i min meget aktive hverdag - både udenfor og indenfor mit hjem, er du måske min nye faste handicaphjælper Jeg søger fast hjælper på fuld tid og løse vikarer snarest mulig. Lidt om mig: Jeg er en yderst selvstændig og selvtænkende kvindelig spasser (Cerebral Parese) på 47 år, som har mange jern i ilden i hverdagen og har masser af humor. Jeg kommunikerer via en bogstavstavle og en talende computer, da jeg intet verbalt sprog har. Jeg har en stor datter, som jeg skal have praktisk hjælp til at opfylde min moderrolle overfor, efter min anvisning. Derudover tager jeg f.eks. til politiske møder, koncerter, i biografen, i teateret, på caf samt tager på ferie i ind- og udland etc., som den handicaphjælper, jeg søger, også skal være indforstået med, som min praktiske ledsager. Lidt om dig: Da det er nødvendigt for mig, at jeg kan leve mit liv, som jeg ønsker, er det vigtigt at: Du er en glad person. Du behøver ikke være uddannet Social -og Sundhedshjælper assistent. Du er fleksibel med hensyn til at tage de vagter, som du får tildelt, dog forsøger jeg at tage hensyn ved helt enkeltstående og særlige begivenheder. Yderligere er du stabil og fleksibel i forhold til vagter og ekstravagter ved kollegers ferie og sygdom, fordi vi fungerer som et team i en helhed. Du kan agere efter mine anvisninger, hvor du skal være mine arme og ben . Det er vigtigt for mig, at du kan fange , hvad jeg siger via min bogstavstavle og mine signaler, således vores tid sammen bliver så ubesværet som muligt, da jeg intet verbalt sprog har. Du skal hjælpe mig med personlig hygiejne (herunder stomipleje) og ledsagelse ud af hjemmet, alle opgaver i min husholdning og al praktisk hjælp i min hverdag. Du er rutineret bilist, da du skal transportere min datter og mig i mange forskellige sammenhænge. Du kan tåle husdyr. Du er ikke bange for at tage fat, besidder praktisk sans, kan tage tingene og opgaverne, som de kommer. Du må meget gerne være af hankøn. Arbejdstimerne vil være komprimeret, således at du vil opnå mere samlet fritid end ved et 08:00 til 16:00 arbejde hver dag. Kun kvalificerede ansøgere vil blive kontaktet pr. telefon. Ansøgninger med fuld CV, telefonnummer og foto foretrækkes. Ansøgninger skal sendes til mailadressen: astroam@msn.com eller gennem vores online rekrutteringssystem

Hvis du kan indgå i min meget aktive hverdag - både udenfor og indenfor mit hjem, er du måske min nye faste handicaphjælper

Jeg søger fast hjælper på fuld tid og løse vikarer snarest mulig.

Lidt om mig:

Jeg er en yderst selvstændig og selvtænkende kvindelig ”spasser” (Cerebral Parese) på 47 år, som har mange jern i ilden i hverdagen og har masser af humor.

Jeg kommunikerer via en bogstavstavle og en talende computer, da jeg intet verbalt sprog har.

Jeg har en stor datter, som jeg skal have praktisk hjælp til at opfylde min moderrolle overfor, efter min anvisning.

Derudover tager jeg f.eks. til politiske møder, koncerter, i biografen, i teateret, på café samt tager på ferie i ind- og udland etc., som den handicaphjælper, jeg søger, også skal være indforstået med, som min praktiske ledsager.

Lidt om dig:

Da det er nødvendigt for mig, at jeg kan leve mit liv, som jeg ønsker, er det vigtigt at:

 • Du er en glad person.
 • Du behøver ikke være uddannet Social -og Sundhedshjælper/assistent.
 • Du er fleksibel med hensyn til at tage de vagter, som du får tildelt, dog forsøger jeg at tage hensyn ved helt enkeltstående og særlige begivenheder. Yderligere er du stabil og fleksibel i forhold til vagter og ekstravagter ved kollegers ferie og sygdom, fordi vi fungerer som et team i en helhed.
 • Du kan agere efter mine anvisninger, hvor du skal være mine "arme og ben". Det er vigtigt for mig, at du kan ”fange”, hvad jeg siger via min bogstavstavle og mine signaler, således vores tid sammen bliver så ubesværet som muligt, da jeg intet verbalt sprog har.
 • Du skal hjælpe mig med personlig hygiejne (herunder stomipleje) og ledsagelse ud af hjemmet, alle opgaver i min husholdning og al praktisk hjælp i min hverdag.
 • Du er rutineret bilist, da du skal transportere min datter og mig i mange forskellige sammenhænge.
 • Du kan tåle husdyr.
 • Du er ikke bange for at tage fat, besidder praktisk sans, kan tage tingene og opgaverne, som de kommer.
 • Du må meget gerne være af hankøn.

Arbejdstimerne vil være komprimeret, således at du vil opnå mere samlet fritid end ved et 08:00 til 16:00 arbejde hver dag.

Kun kvalificerede ansøgere vil blive kontaktet pr. telefon.

Ansøgninger med fuld CV, telefonnummer og foto foretrækkes.

Ansøgninger skal sendes til mailadressen: astroam@msn.com eller gennem vores online rekrutteringssystem

Din Hjælperordning ApSHoleby2019-11-19T00:00:002019-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedshjælper

Lev-Vel Sjælland ApS

Nakskov
GOD OG GLAD FØLGES AD...Lev-Vel er en af Danmarks største virksomheder inden for privat hjemmepleje. Lev-Vel, som er grundlagt i 2007, har i dag mere end 150 ansatte. Vi servicerer borgere under fritvalgsordningen i Lolland-, Guldborgsund-, Vordingb...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Vi søger en fagligt velfunderet social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt på Toreby Plejecenter

Toreby

Toreby
Vi er et mindre, men enormt hyggeligt plejecenter beliggende i Toreby. Vi har 25 permanente boliger samt 5 midlertidige døgnpladser.Endvidere har vi en skøn cafe, der benyttes af beboere og ansatte. En aktivitet med hjerterum og en aktiv frivillig g...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:16. december 2019

Dynamisk og empatisk handicaphjælper søges

Din Hjælperordning ApS

Holeby
Hvis du kan indgå i min meget aktive hverdag - både udenfor og indenfor mit hjem, er du måske min nye faste handicaphjælper Jeg søger fast hjælper på fuld tid og løse vikarer snarest mulig. Lidt om mig: Jeg er en yderst selvstændig og selvtænkende k...
Indrykket:19. november 2019
Udløbsdato:28. december 2019