Levér bygherrerådgivning der sprænger SKALAen!

SKALA har efter 30 år i markedet som arkitekter og bygherrerådgivere truffet en strategisk beslutning om, at satse endnu mere på bygherrerådgivning. Som et afgørende tiltag i denne retning startede Helle Olsen som afdelingsleder for bygherrerådgivning i SKALA Arkitekter I januar 2018 for at opbygge forretningsområdet som en selvstændig afdeling. Du får et tæt samarbejde med Helle i opbygningen af afdelingen og sparring om hvordan I skaber de bedste resultater i projekterne.

I 2018 er det målet, at der, udover dig, skal ansættes to dygtige profiler inden for bygherrerådgivning, og SKALA Arkitekter har overordnet som mål at vækste til det dobbelte antal medarbejdere inden for en 5-årig periode.

Helle og SKALA Arkitekter bliver begejstret, hvis du i løbet af de første 12 måneder:


Er ansvarlig for flere bygherrerådgivningsopgaver fra A-Z, hvor du selvstændigt styrer processen fra projekteringsfasen til aflevering.
Påbegynder (hvis du ikke allerede kan det) din oplæring inden for planlægning af idéoplæg og byggeprogram i de tidlige faser.
Du går den ekstra mil for bygherre, og får tilbagemelding fra kunderne om, at de gerne vil bruge SKALA Arkitekter igen.
Sparrer med Helle om strategien for bygherrerådgiverafdelingen i SKALA og går proaktivt i front på implementeringen af strategien.
Såfremt du er motiveret for det, arbejder du proaktivt i dit netværk og afholder løbende møder med potentielle kunder, hvor du får hentet 2-3 opgaver ind på bygherrerådgivningsområdet.

Din udviklingsbane stopper ikke her…
Efter et par år i jobbet har du mulighed for at arbejde med ledelse af et team på store projekter. Som bygherrerådgiver har du ansvar for dine egne kunder, og du har formentligt udviklet delydelser inden for bygherrerådgivning, som er blevet en fast del af kompetencerne i SKALA Arkitekter. Du udvikler dig til at lave udbudsstrategier og kontraktoplæg. Derudover er der mange muligheder i en vækstvirksomhed, hvis du selv formår at kridte banen op.

Vi forestiller os, at du er…
…uddannet arkitekt, konstruktør eller ingeniør. Du har opbygget en stærk forståelse for bygherrerådgivning, hvor du på baggrund af et byggeprogram eller projektforslag kan styre et projekt succesfuldt i mål for bygherren.

Du kommer med en entreprenant drivkraft, hvor du motiveres af at være med til at bygge noget op og bidrage til udviklingen af området, både i relationen til kunderne og i udviklingen af de interne processer og kompetencer.

Hvem er dit nye team?
SKALA Arkitekter er en landsdækkende arkitektvirksomhed, der arbejder som arkitekt, totalrådgiver og bygherrerådgiver på en lang række af spændende projekter i Danmark, og hvis fokus er særligt målrettet boliger, skoler og institutioner.

SKALA Arkitekter er kendt for at levere rettidig rådgivning og for god skandinavisk arkitektur. Kulturen bærer præg af overskud, og de leverer det, som kunden forventer – plus lidt mere.

Med SKALA Arkitekter kommer du ind i en mindre organisation i vækst, hvor du indenfor bygherrerådgivning er med til at opbygge SKALA Arkitekters organisation samt præge og udvikle deres ydelser, hvor du tydeligt kan se effekten af det, du bidrager med.

SKALA Arkitekter har eksisteret i 30 år. De har kontor i Horsens og København, hvor de beskæftiger godt 35 medarbejdere, hvoraf 8 er på kontoret i København. I dag sidder der på tværs af kontorerne tre medarbejdere, der arbejder med bygherrerådgivningsopgaver, hvoraf den ene er Helle.

Er det dig, der skal levere bygherrerådgivning, der sprænger SKALAen? 
Så send dit CV og en kort ansøgning via linket, hvor du udpensler din motivation for, hvorfor du gerne vil være med til at opbygge forretningsområdet. Vi afholder samtaler løbende.

mind varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV og ansøgning skal sendes via minds hjemmeside på mind.as.
Sådan ansøger du


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

BIM, VDC, IKT - du får det til at ske!

mind

Vil du være med til at udvikle og sætte dit tydelige præg på byggebranchen? Det har du mulighed for som Customer Success Engineer hos Sigma Estimates. Sigma skaber banebrydende digitale løsninger inden for kalkulation og 5D BIM VDC software, og har ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Kontaktglad projektleder

SOLCELLEKONSULENTEN ApS

Vi har forrygende travlt og søger nu endnu en medarbejder, så vi kan fastholde vor position, som en af de førende i markedet. Det vi søger, er en medarbejder til at udregne tilbud, på både økonomisiden og på de mere konkrete bygningsmæssige beregnin...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ved du hvorfor kvalitet og sikkerhed i byggeriet er vigtigt?

mind A/S

Du skaber stor værdi for dig selv og for OAS, når du det første år: Naturligt indgår i en positiv dialog med byggeledere og projektledere, så de slet ikke kan undgå at engagere sig i arbejdet med KS. Dit drive og dine tiltag skaber klarhed om værdie...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Dirigenten med overblikket på byggepladsen!

mind A/S

K.G. Hansen & Sønner er en entreprenørvirksomhed i vækst, der laver alt fra nybyg af store lagerhaller til unikke og komplekse byggerier altid med høj kvalitet og med et godt samarbejde for øje, hvilket har resulteret i store og faste kunder. Som pr...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Bygningskonstruktør til Ejendomme

Ejendomme

Silkeborg Kommune har gang i rigtig mange bygge- og vedligeholdelsesprojekter så derfor søger Rådgivning og Vedligehold i Silkeborg Kommunes Ejendomsstab en bygningskonstruktør, der bl.a. kan hjælpe os med at vedligeholde, renovere og ombygge kommun...