Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Liftt søger chauffører til kørsel i kasse- og/eller liftvogne. (kat. B)

Vi søger chauffører der er friske på alle tider af døgnet, primært til kørsel i Danmark

Den rigtige ansøger har følgende egenskaber:

At du er mødestabil og punktlig, tager vi som en selvfølge.

Erfaring inden for lager- eller transportbranchen er en fordel. Dette bedes fremgå af dit CV.

Ved dagarbejde, forventes at du taler Dansk flydende. Ved natarbejde, forventes det at du kan kommunikere på engelsk, som et minimum.

Standardordene fra almindelige jobopslag, såsom: Fleksibel, serviceminded, smilende, udadvendt, ansvarsbevidst og selvstændig, er i denne jobannonce, ikke blot fyld, men rigtige værdier vi sætter pris på, og dagligt benytter, i forbindelse med servicering, såvel internt, som eksternt.

God fysisk form. Har du dårlig ryg, knæ, skulder eller andre skader, der ikke er foreneligt med et fysisk belastende job – Så er denne stilling ikke noget for dig. Vi forbeholder os derfor ret til at spørge ind til eventuelt sygdomsforløb, eller udbede os en lægeudtalelse.

 

Vi tilbyder:

En grundig oplæring

Et stabilt supportteam, der støtter op om dit arbejde, og har chaufføren i focus.

Et spændende udviklingsprogram, der f.eks. giver mulighed for opkvalificering til vores lastvognsafdeling, i form af betalt lastvognskort ell. Lign. Har du andre ønsker eller retninger, du ønsker at videreudvikle dig inden for, er vi meget åbne herfor.

Varierende arbejdstider, tilpasset dit og din families behov og ønsker. Virksomheden er åben 24 timer i døgnet – alle ugens dage.

Selvstændigt arbejde, med masser af motion.

Skiftende typer af arbejde.

 

Løn: Efter kvalifikationer, efter individuel forhandling. Sundhedsordning er mulig at forhandle ind i lønpakken.

 

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig et link, hvor vi stiller dig yderligere spørgsmål. Det er frivilligt at besvare spørgeskemaet, og du kan selv bestemme hvilke af spørgsmålene du ønsker at svare, men dine svar indgår i den samlede vurdering af hvem der indkaldes til samtale.

Vi ser frem til at modtage din korte motiverede ansøgning, vedhæftet CV, på mail: job2@liftt.dk

Rekrutteringen sker løbende, på baggrund af de modtagne ansøgninger. Når jobopslaget er fjernet fra nettet, er stillingen besat.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pensionist, efterlønner vi har et job til dig!

NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS

Nova Store søger en chauffør til vareudlevering i gennemsnit 3 timer pr. uge.Er det noget du har lyst til bedes du søge stillingen gennem vores hjemmeside novastore.dk3 timer igennemsnit betyder at nogle uger 6 timer andre 0.
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

Pensionist, efterlønner vi har et job til dig!

NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS

Nova Store søger en chauffør til vareudælevering i gennemsnit 3 timer pr. uge.Er det noget du har lyst til bedes du søge stillingen gennem vores hjemmeside novastore.dk3 timer igennemsnit betyder at nogle uger 6 timer andre 0.
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

Taxichauffør

Hassan Malik ApS

København
Taxichauffør søges til hverdage og weekend, både dag og nat i København. Ring for yderligere info: 27280377
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:19. juni 2018

Lastvogn chauffør med truckcertifikat og kranbevis i størrelsen 8-18 TM

Ramsdal Plusjob ApS

København
Ramsdal Plusjob søger for vores kunde i Storkøbenhavn: Ønsker du et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling? Kan du sikre en optimal håndtering og høj standard af levering af varer? Så er dette din mulighe...
Indrykket:26. april 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Chauffør til flextrafik søges fast hurtigt så muligt

Khattak Transport

Jeg søger en chauffør der kan arbejde fra mandag til fredag fast. Tiltrædelse hurtigt så muligt. Kræver han eller hun skal have erfaring inden for flextrafik. Det er en lille bil med garanti 7 timer. Ring for mere information eller skriv en SMS med ...
Indrykket:29. april 2018
Udløbsdato:27. juni 2018