Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lille selvejende børnehus søger erfaren, faglig stærk og engageret institutionsleder

Er du en faglig stærk og erfaren institutionsleder, og brænder du for at være en del af et lille børnehus, hvor nærvær og fællesskab er i højsædet, så skal du blive ved med at læse. Vi søger en ny institutionsleder med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Hvem er vi?

Tante Olgas Børnehus er en selvejende institution, hvor nærvær, struktur og fællesskab vægtes højt af både personale, børn og forældre. Vi stræber efter at skabe en hverdag, hvor der er plads til den gode barndom i institutionslivet, og hvor børnene bliver nysgerrige på livet og klogere på sig selv gennem trygge relationer, leg og nærvær.

Pædagogisk prioriterer vi at arbejde med børnene i mindre grupper, både for at skabe de bedste muligheder for læring og udvikling og for at styrke fællesskabet børnene imellem. Der er fokus på, at alle børn skal have det sjovt i Tante Olgas Børnehus, og vi ønsker en struktureret hverdag, hvor der er højt til loftet, så der kan arbejdes med at opfylde børnenes behov.

Vi er en personalegruppe på 15 personer i alle aldre og med forskellig anciennitet. Personalet forventer synlig ledelse – både overordnet og gennem et tæt samarbejde med afdelingslederne i henholdsvis vuggestuen og børnehaven. Derudover huser Tante Olgas Børnehus en engageret forældregruppe, der via repræsentanterne i bestyrelsen, ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø for institutionslederen og det øvrige personale, og derfor altid er til rådighed for medarbejderne.

Tante Olgas Børnehus er en del af netværket Flora og en selvejende institution under paraplyorganisationen Børneringen. Børnehuset er normeret til 65 børn (40 i børnehaven og 25 i vuggestuen). Vuggestuen og børnehaven er placeret på to forskellige adresser, men begge i hjertet af Vesterbro.

Hvad ønsker vi?

Vi ønsker en leder, der med afsæt i børnehusets værdigrundlag, forstår at fremme faglig refleksion og fordybelse omkring det pædagogiske arbejde. Dertil ønsker vi en leder, som kan videreføre en synlig pædagogisk linje, skabe struktur, systematik og lede med tydelige mål og forventninger.

Vi ønsker endvidere en leder, der – i samarbejde med den engagerede forældregruppe – har lyst og mod på at arbejde med en institution i udvikling. Det er en proces, som er i gang, men ikke færdig – og vi arbejder med glæde, gåpåmod og samarbejdsvilje.  

Vi ønsker en leder der:

 • Har indgående kendskab til børn i alderen 0-6 år;
 • Er god til at organisere, arbejde struktureret og systematisk;
 • Følger op på de pædagogiske indsatser og på, at den pædagogiske retning bliver omsat til hverdagspraksis;
 • Er robust, handlekraftig og har gode kommunikative evner;
 • Er faglig stærk og har mod og vilje på at skabe retning med tydelige mål og forventninger;
 • Brænder for personaleledelse og er tillidsvækkende, loyal, synlig og tilgængelig;  
 • Formår at sætte både faglige og pædagogiske kompetencer i spil på tværs af både stuer og matrikler;
 • Er involverende og ser personale, forældre og bestyrelsen som en værdifuld partner i samarbejdet;

Om dig

Vi søger en institutionsleder, som er uddannet pædagog, har diplom i ledelse og har erfaring fra en lignende rolle.

Hvad drømmer vi ellers om?

Vi ønsker en synlig leder, der sammen med afdelingslederne og det pædagogiske personale kan sikre, at der arbejdes med afsæt i en fælles faglig reference ramme for den pædagogiske praksis. En leder som har fokus på kerneopgaven – at skabe størst mulig trivsel, dannelse og læring for børnene og yderligere har blik for godt arbejdsmiljø og skaber arbejdsglæde. Samtidig er vi nysgerrige på at høre, hvad du drømmer om og har lyst til at bidrage med.

Hvad kan vi tilbyde:

 • Et spændende og udfordrende lederjob i en dejlig institution med skønne børn;
 • En engageret forældregruppe og bestyrelse;
 • En engageret personalegruppe;
 • En institution i udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit eget personlige præg.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte konstitueret leder, Dorte på telefon 25944660, hvis du har spørgsmål til dagligdagen i børnehuset eller ønsker at besøge os/få en rundvisning, inden du søger. Du er ligeledes velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Gitte Floutrup på telefon 60535702.

Om ansættelsesforholdet og ansættelsesforløbet

Du ansættes efter gældende regler på området. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og bilag til ­­­­­IU79@kk.dk mærket ”institutionsleder”. Der er ansøgningsfrist til og med den 15.januar 2021 kl. 12. Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, vil vi dog løbende indkalde ansøgere til samtale.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.