Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lille selvejende børnehus søger selvstændig og anerkendende pædagog til vores hyggelige børnehave

Brænder du for at være en del af en lille institution med nærvær og fællesskab i højsædet og har du lyst til at gøre en forskel for nogle dejlige unger på Vesterbro, så skal du blive ved med at læse.

Vi søger en faglig kompetent børnehavepædagog 37 t. om ugen, med tiltrædelse den 1/8 - 2020

Hvem er vi:

Tante Olgas Børnehus er en del af netværket Flora og er en selvejende institution under paraplyorganisationen Børneringen. Børnehuset er normeret til 66 børn (40 i børnehaven og 26 i vuggestuen). Børnehaven er beliggende midt på Vesterbro, på Sønder Boulevard, og tæt på offentlig transport.

Pædagogisk prioriteres det at arbejde med børnene i mindre grupper, både for at skabe de bedste muligheder for læring og udvikling og for at styrke fællesskabet børnene imellem. Der er fokus på, at alle børn skal have det sjovt i Tante Olgas Børnehus, og vi ønsker en struktureret hverdag, hvor der er højt til loftet, så der kan arbejdes med at opfylde børnenes behov.

Vi arbejder hele tiden på at efterleve Tante Olgas værdier, og vi har brug for dig til at være medskaber.

Vi søger dig der er:

Anerkendende. Du kan se bagom barnets adfærd og er derfor i stand til at støtte barnet på den bedste måde. Du evner at påvirke både gruppen og det enkelte barn, så alle kan indgå i fællesskabet. Du har også en tydelig og ligeværdig dialog med forældre og kolleger.

Bevidst om din pædagogiske praksis. Din faglighed slår igennem i samværet med børnene. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab, hvor der er tænkt over tingene. Vi anvender SMTTE modellen i vores pædagogiske arbejde.

Selvstændig, kreativ og struktureret. Du får ansvar for selv at forvalte din ugentlige forberedelsestid, hvor du skal skabe fremdrift i opgaverne, eksempelvis arbejdet med projekter og handleplaner. Du kommunikerer planer og hensigter i fx projektarbejde så tydeligt, at kollegerne nemt kan arbejde videre med det, du har forberedt.

Nysgerrig og initiativrig. Du nyder at tage initiativ til voksenstyrede aktiviteter, både planlagte og spontane. Målet i Tante Olga er, at tingene er planlagte. Samtidig går vi op i at give plads og tid til det, som vi kan mærke, optager børnene.

Nærværende og tydelig. Du er god til at være til stede i børnehøjde – også når der er travlt. Du har bogstavelig talt øjenkontakt. Med dit nærvær evner du at styre en børnegruppe, så børnene i kraft af din tydelighed kan navigere trygt inden for rammerne og strukturen. Du gør, lige som os, en dyd ud af ikke at hæve stemmen.

Hvad drømmer vi ellers om?

Vi vil rigtigt gerne have, at du bliver frontløber i arbejdet med sprog. Vi vil gerne se, at du kan være den sprogansvarlige i børnehaven, og det er en fordel men ikke et krav hvis du har deltaget i kurser der omhandler sprogarbejdet i institutioner.

Hvad kan vi tilbyde:

  • En professionel arbejdsplads med godt kollegaskab
  • Høj faglighed og kvalificeret pædagogisk arbejde
  • Et børnehus, hvor der er styr på rammerne, og hvor børnene derfor har gode muligheder for at hvile i sig selv
  • En spændende hverdag og dejlige børn

Din baggrund

Du er uddannet pædagog. Det er ikke så afgørende, hvor mange års erfaring, du har. Det vigtigste er at du er pædagogisk velfunderet, og at du vil det samme som os, så vi sammen kan opretholde og udvikle en høj faglighed til glæde for børnene.

Vil du vide mere?

Først og fremmest er du velkommen til at kontakte konstitueret leder, Dorte på Telefon 25944660 for yderligere oplysninger og for et eventuelt besøg i børnehaven, tirsdag den 30.juni mellem 14-16.

Du kan læse mere om Tante Olga, om strukturen og hverdagen på www.tanteolgas.dk

Om ansættelsesforløbet

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og bilag til ­­­­­IU79@kk.dk mærket børnehave, samt om du ønsker at søge pædagogstillingen som sprogansvarlig. Der er ansøgningsfrist til og med den 3. juli kl. 12. Vi vil dog løbende indkalde ansøgere til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.