Lillerød Børnehus søger pædagogmedhjælper

Lillerød Børnehus i Allerød Kommune søger en pædagogmedhjælper med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. april 2018. Stillingen er på 30 timer om ugen. Arbejdstiden ligger mellem kl. 7 og 17.

Lillerød Børnehus er en integreret institution, der består af 3 huse. Vuggestuen er til ca. 36 børn mellem 0 og 2 år. Mariehønen har ca. 46 børn mellem 0 og 5 år. Gravensten har ca. 40 børn mellem 3 og 5 år.

Lillerød Børnehus ligger centralt i bymidten med fem minutter til stationen.
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt.

Du er positiv, moden og imødekommende. Du kan glædes over legens utallige muligheder. Vi ser gerne, at du er erfaren i forhold til de mange forskellige udfordringer, der opstår i al almindelighed. Du skal være interesseret i at arbejde med børn mellem 0-6 år. Du skal kunne arbejde anerkendende og mentaliserende.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst pædagogmedhjælpere.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside http://bhu-lilleroed.skoleporten.dk/sp.

Du er velkommen til at kontakte Christina 48172420 eller Suzette 25342757 for at høre nærmere om stillingen, eller aftale besøg hos os.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.

Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest 18. februar 2018. Dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. februar 2018.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 
Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.
Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Tilkaldevikarer til Frederikssund Kommune Handicapområdet

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune Handicapområdet, søger snarest timelønnede tilkaldevikarer.Vi for venter, at du har arbejdsmæssig erfaring med voksne udviklingshæmmede medborgere, gerne suppleret med en pædagogisk uddannelseVi hører under Social Service Frede...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Medhjælper 30 timer til vuggestuegruppe

Hillerød Kommune

Hillerød
Ny Hammersholt Børnehus søger en 30 timers medhjælper til vuggestuegruppen i afd. Nyhammeren.Vi søger en rolig og stabil medarbejder, der arbejder anerkendende i forhold til børn og kollegaer. Du kan lide at være udenfor og vil tage din del af ansva...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Vi søger en medarbejder til Bøgegårdens Fritidshjem

Fredensborg Kommune

Fredensborg
Vi søger dig som vil gøre en forskel i vores fritidshjem. Stillingen er på 25 timer. Bøgegårdens Fritidshjem er en oase. Vi er et lille fritidshjem med 77 børn og 7 voksne. Vi arbejder med trivsel og udvikling i børnehøjde. Venskaber og fællesskaber...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Espebo Børnecenter søger pædagogmedhjælper 37 timer ugentlig snarest

Espebo Børnecenter

Allerød
Espebo Børnecenter er en aldersintegreret selvejende institution, beliggende i Furesø Kommune, tæt på skov og natur, med ca. 80 børn fordelt på 3 vuggestuer og 2 børnehavestuer.Vi søger en ny kollega med en positiv og anerkendende tilgang til både b...