Limfjordens Hus søger Kokkeelev med ambitioner!

Brænder du for kokkefaget, og kan du se dig selv blandt et ungt team, som kæmper for at være blandt de bedste i Vestjylland, så det dig vi søger! 

Vi søger kokkeelev per 1/3 – Venter dog gerne lidt længere for rette kandidat. 

Til næste år skyder vi vores fjerde sæson i gang, og det betyder også at vi sender vores første elev ud i den store verden, og derfor har behov for en ny.

Limfjordens Hus er en restaurant beliggende i den gamle fiskeri by Glyngøre mellem Skive og Nykøbing Mors. Vores koncept er en blanding af det franske og nordiske køkken tilsat vores egen jyske personlighed. Vi agter at serverer en gourmet oplevelse på tallerkenen til priser alle kan være med til.

I Limfjordens Hus vil du blive en del af et meget ungt team (I øjeblikket ingen over 30) og et meget åbent, glad og sjovt miljø. Min filosofi er, at for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker.

 

Vi forventer:

- Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere

- Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at blive kok - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel 

- Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø 

- Du har bestået dit grundforløb – Dog er mesterlære også muligt.

 

Vi tilbyder:

- En læreplads hvor vi har et mål for du bliver en dygtig kok

- Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken lige fra varmt/kold/dessert, menuplanlægning og vareindkøb. Vi er en lille restaurant, så her bliver du ikke tvunget til at skrælle kartofler en hel dag. 

- Du vil lære hvordan du håndterer råvarer fra bunden. Væk med konserveres og frostposer og ind med det gode håndværk. Vi fileterer selv massere af fisk og får et par gange om året hele dyr hjem. 

 

Send en ansøgning på info@limfjordenshus.dk - ansøgninger vil løbende blive behandlet.

 

Hjemmeside: www.limfjordenshus.dk

Fb: www.facebook.com/limfjordenshus

Tripadvisor: https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g608735-d22539…

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her