Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Limousine chauffør søges

Limousine chauffører søges til lange hvide limousiner fast hver anden weekend.  

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende.

Vi forventer af dig:

 • Du skal kunne møde til tiden
 • Du skal have B kørekort samt lille erhverv
 • Være god til dansk i tale.
 • Du elsker at lave en fest for andre. 
 • Føle dig tilpas i jakkesæt og hvide handsker. 
 • Du skal kunne møde på Møn. 

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. 

Arbejdstiden fast hver 2. weekend 

Alle med det nyeste Gps.

Henvendelse kun på mail: info@limo4you.nu


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329777699Phoenix-6cb05b0a12018-03-15T00:00:00Limousine chauffør søges

Limousine chauffører søges til lange hvide limousiner fast hver anden weekend.  

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende.

Vi forventer af dig:

 • Du skal kunne møde til tiden
 • Du skal have B kørekort samt lille erhverv
 • Være god til dansk i tale.
 • Du elsker at lave en fest for andre. 
 • Føle dig tilpas i jakkesæt og hvide handsker. 
 • Du skal kunne møde på Møn. 

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. 

Arbejdstiden fast hver 2. weekend 

Alle med det nyeste Gps.

Henvendelse kun på mail: info@limo4you.nu

2018-05-11T00:50:23.257 Limousine chauffører søges til lange hvide limousiner fast hver anden weekend. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig: Du skal kunne møde til tiden Du skal have B kørekort samt lille erhverv Være god til dansk i tale. Du elsker at lave en fest for andre. Føle dig tilpas i jakkesæt og hvide handsker. Du skal kunne møde på Møn. Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. Arbejdstiden fast hver 2. weekend Alle med det nyeste Gps. Henvendelse kun på mail: info@limo4you.nu11Jobnet6cb05b0a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-10T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønVordingborg3137128Klintø11Sundvej 274771KalvehaveDKDanmark0
info@limo4you.nuDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent540763JobNet47964121000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cb05b0ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cb05b0ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cb05b0a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cb05b0a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/3.jpgEr du den nye Chauffør i Klintø?12008001Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik353705242Thomas Henningseninfo@limo4you.nuDKDanmarkDKDanmark329962868Afløsningschauffør til aftenkørselRobot Vi søger en chauffør til afløsning af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen. Du skal bytte lad i Jylland med forvogn hænger med virehejs. Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg. Da der ikke er fast arbejde, vil det passe fint til chauffør som kan bruge nogle timer ind imellem, men ikke har behov for fast arbejde.

Vi søger en chauffør til afløsning af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen.

Du skal bytte lad i Jylland med forvogn / hænger med virehejs.

Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg.

Da der ikke er fast arbejde, vil det passe fint til chauffør som kan bruge nogle timer ind imellem, men ikke har behov for fast arbejde.

 

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApSVordingborg2019-02-19T00:00:002019-04-16T00:00:00
329962858Chauffør til krogbil med anhængerRobot Vi søger en chauffør til krogbil med hænger som tømmer containere på genbrugspladser og hos egne kunder. Bilen skal stå i Slagelse området hvor den også skal køre. Du må meget gerne have erfaring med krogbil og hænger, og det kræver selvfølgelig ud over kørekort et EU kvalifikations bevis og førerkort.

Vi søger en chauffør til krogbil med hænger som tømmer containere på genbrugspladser og hos egne kunder.

Bilen skal stå i Slagelse området hvor den også skal køre.

Du må meget gerne have erfaring med krogbil og hænger, og det kræver selvfølgelig ud over kørekort et EU kvalifikations bevis og førerkort.

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApSVordingborg2019-02-19T00:00:002019-03-15T00:00:00
329961809Erfarne chauffører ( Styk Gods )Robot Vi Mangler 2. erfarne chaufføre som har lyst til at have lange arbejdsdage. En typisk arbejdsdag vil være fra kl. 6-18, men varierer. Vi skal bruge 1. chauffør til forvogn,18 Pallers kørsel på Sjælland. Den anden chauffør skal køre Trækker Trailer, hovedsalig på Sjælland, men kan også komme en tur til Sverige og Jylland. Vi glæder os til at høre fra jer.

Vi Mangler 2. erfarne chaufføre som har lyst til at have lange arbejdsdage.

En typisk arbejdsdag vil være fra kl. 6-18, men varierer.

Vi skal bruge 1. chauffør til forvogn,18 Pallers kørsel på Sjælland.

Den anden chauffør skal køre Trækker Trailer, hovedsalig på Sjælland, men kan også komme en tur til Sverige og Jylland.

Vi glæder os til at høre fra jer.

LL-transport ApSTureby2019-02-17T00:00:002019-03-10T00:00:00
329960775taxi aften /natRobot taxi chauffør søges til torsdag fredag lørdag og søndag aften nat lægevagt fra 16 til 24. 6 gange om mdr. fast løn på lægevagt .resten er på provision. gode intjeningsmuligheder .da vi køre med læger skal du tale flydende dansk og være i besiddelse af bab 1.2 og chaufførkort .

taxi chauffør søges til torsdag fredag lørdag og søndag aften /nat lægevagt fra 16 til 24. 6 gange om mdr. fast løn på lægevagt .resten er på provision. gode intjeningsmuligheder .da vi køre med læger skal du tale flydende dansk og være i besiddelse af bab 1.2 og chaufførkort .

T.H Taxa v/Tommy HansenKøge2019-02-14T00:00:002019-02-28T00:00:00
329956047Kranchauffør til trælastkørsel fra TuneRobot Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K. Justesen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater og god arbejdslyst for den enkelte medarbejder. Vi søger lige nu chauffører til trælastkørsel på Sjælland: I forbindelse med opstart af ny kørsel søges 3 stabile, dygtige og servicemindede chauffører til kørsel med helt nye forvogne med kraner (26 tons meter) til trælastkørsel på Sjælland med udgangspunkt fra lokal trælast i Tune. Mødetidspunktet vil normalt være fra kl. 05.00. Vi foretrækker ansøgere med erfaring fra en lignende stilling samt ansøgere med erfaring i kørsel med kran. P.K. Justesen A S er en moderne og velkonsolideret transportvirksomhed, der arbejder med tilfredse kunder gennem en god dialog, højt serviceniveau samt professionel rådgivning om kundetilpassede transportløsninger. Som chauffør hos P.K. Justesen bliver du en del af det erfarne og professionelle team af medarbejdere der hver dag leverer byggematerialer til kunder over hele Sjælland, og hvor du som chauffør får en betydningsfuld rolle som ambassadør overfor vores kunder samt vores kunders kunder. Søg job hos P.K. Justesen A S og bliv en del af vores engagerede og talentfulde team af medarbejdere. Send os en ansøgning og fortæl os, hvorfor netop DU er den fremtidige medarbejder for P.K. Justesen A S. Vi ser frem til at høre fra dig. Tiltrædelse senest 1.3.2019. Kørslen udføres med helt nye forvogne med kraner. Se billedet. Kørekort kategori C (Stor lastbil), gerne kørekort kategori C E (Stor lastbil anhænger), Digital Fartskriver (Førerkort til digital fartskriver tachograf), EU-Gods erhverv (EU-chaufføruddannelsesbevis gods erhverv), Truckcertifikat, Krancertifikat kategori D.

Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K. Justesen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater og ”god arbejdslyst” for den enkelte medarbejder.

Vi søger lige nu chauffører til trælastkørsel på Sjælland:

I forbindelse med opstart af ny kørsel søges 3 stabile, dygtige og servicemindede chauffører til kørsel med helt nye forvogne med kraner (26 tons/meter) til trælastkørsel på Sjælland med udgangspunkt fra lokal trælast i Tune. Mødetidspunktet vil normalt være fra kl. 05.00.

Vi foretrækker ansøgere med erfaring fra en lignende stilling samt ansøgere med erfaring i kørsel med kran.

P.K. Justesen A/S er en moderne og velkonsolideret transportvirksomhed, der arbejder med tilfredse kunder gennem en god dialog, højt serviceniveau samt professionel rådgivning om kundetilpassede transportløsninger.

Som chauffør hos P.K. Justesen bliver du en del af det erfarne og professionelle team af medarbejdere der hver dag leverer byggematerialer til kunder over hele Sjælland, og hvor du som chauffør får en betydningsfuld rolle som ambassadør overfor vores kunder samt vores kunders kunder.

Søg job hos P.K. Justesen A/S og bliv en del af vores engagerede og talentfulde team af medarbejdere.

Send os en ansøgning og fortæl os, hvorfor netop DU er den fremtidige medarbejder for P.K. Justesen A/S.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tiltrædelse senest 1.3.2019. Kørslen udføres med helt nye forvogne med kraner. Se billedet.

Kørekort kategori C (Stor lastbil), gerne kørekort kategori C/E (Stor lastbil anhænger), Digital Fartskriver (Førerkort til digital fartskriver / tachograf), EU-Gods erhverv (EU-chaufføruddannelsesbevis – gods erhverv), Truckcertifikat, Krancertifikat kategori D.

P.K. Justesen A/STune2019-02-19T00:00:002019-04-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Afløsningschauffør til aftenkørsel

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApS

Vordingborg
Vi søger en chauffør til afløsning af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen. Du skal bytte lad i Jylland med forvogn hænger med virehejs. Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg. Da der ikke er fast arbejde, vi...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:16. april 2019

Chauffør til krogbil med anhænger

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApS

Vordingborg
Vi søger en chauffør til krogbil med hænger som tømmer containere på genbrugspladser og hos egne kunder. Bilen skal stå i Slagelse området hvor den også skal køre. Du må meget gerne have erfaring med krogbil og hænger, og det kræver selvfølgelig ud ...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Erfarne chauffører ( Styk Gods )

LL-transport ApS

Tureby
Vi Mangler 2. erfarne chaufføre som har lyst til at have lange arbejdsdage. En typisk arbejdsdag vil være fra kl. 6-18, men varierer. Vi skal bruge 1. chauffør til forvogn,18 Pallers kørsel på Sjælland. Den anden chauffør skal køre Trækker Trailer, ...
Indrykket:17. februar 2019
Udløbsdato:10. marts 2019

taxi aften /nat

T.H Taxa v/Tommy Hansen

Køge
taxi chauffør søges til torsdag fredag lørdag og søndag aften nat lægevagt fra 16 til 24. 6 gange om mdr. fast løn på lægevagt .resten er på provision. gode intjeningsmuligheder .da vi køre med læger skal du tale flydende dansk og være i besiddelse ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kranchauffør til trælastkørsel fra Tune

P.K. Justesen A/S

Tune
Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K. Justesen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater og god arbejdslyst for den enkelte medarbejder. Vi søger lige nu chauffører til trælastkørsel på Sjælland: I forbin...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:7. april 2019