LindbergHR søger Compliance Officer


LindbergHR søger – på vegne af kunde – en juridisk velfunderet Compliance Officer med reference til selskabets CFO.

Om virksomheden:
Virksomheden er anerkendt for at udbyde solide projekter der er kendetegnet ved høje afkast og stor grad af sikkerhed. Projekterne udbydes til private og selskabsinvestorer. Siden etableringen for ni år siden har selskabet vækstet konstant. I dag er virksomheden en af de mest succesfulde virksomheder på markedet og leverer hvert år solide afkast til investorer såvel som ejere. Der er mere end 50 ansatte.

Om stillingen:
Compliance Officeren sikrer, at forretningsgange og arbejdsbeskrivelser løbende opdateres, så virksomheden til enhver tid overholder gældende lovgivning. Compliance-afdelingen har mange berøringsflader og arbejder tæt sammen med direktionen, bestyrelsen, interne afdelinger og eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er god til kommunikation og faglig sparring – såvel mundtligt som skriftligt.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:
• Identificere og implementere seneste lovgivning
• Identificere, kontrollere og monitorere i henhold til compliance-årsplan
• Udarbejde notater til de relevante afdelinger vedr. compliance
• Rådgive ledelsen og forretningen i relation til compliance-spørgsmål
• Sparring med advokat og dialog med Finanstilsynet
• Deltage i projektarbejde, eksempelvis i forbindelse med persondataforordningen

Faglige kvalifikationer:
Du har flere års erfaring inden for det juridiske område, og du har arbejdet med compliance – gerne i en FAIF-reguleret virksomhed.

Personlige egenskaber:
• Du trives med kompleksitet
• Du kan formidle viden på en præcis og forståelig måde
• Du har en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver
• Du har et virksomhedsorienteret og struktureret mindset
• Du har gode samarbejdsevner

Derudover forventer vi, at du er effektiv og vedholdende, og at du har et drive, der fører til resultater. Du trives i en hverdag, hvor tempo og opgaver varierer, og du går til nye opgaver med stort gåpåmod og engagement.

Du tilbydes:
En stilling som betroet rådgiver for ledelsen med stor indflydelse i hele organisationen i en virksomhed med stor succes, der vinder stor anerkendelse.
Arbejdspladsens beliggenhed: Aarhus C – der er mulighed for at leje parkeringsplads til fornuftig pris.

Ansøgningsfrist:
Kandidater indkaldes løbende til interview, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Spørgsmål:
Du er meget velkommen til at kontakte Carsten Lindberg Hartvigsen hos LindbergHR på telefon 41 81 34 00, såfremt du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Ansøg:
Upload straks en motiveret ansøgning og CV via nedenstående ´'Søg stillingen' knap. Vi ser frem til at høre fra dig og beder dig oplyse i din ansøgning, hvor du har set vores annonce.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

4 erfarne jurister søges til Aarhus Universitets enhed for Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel (962188)

Aarhus Universitet

Aarhus
Ved Aarhus Universitets enhed for Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel er fire stillinger som jurist ledig til besættelse snarest muligt. Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel bistår forskere og institutledere i forbindelse med indgåelse af...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Chefjurist, Aarhus Universitet, Universitetsledelsens Stab (962047)

Aarhus Universitet

Aarhus
Vil du være med til at understøtte og udvikle forskning og uddannelse på Aarhus Universitet? Aarhus Universitet er blandt verdens 100 bedste universiteter og har en klar og tydelig profil, hvor der arbejdes efter højeste kvalitet i uddannelse og for...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Juridiske fuldmægtige til Styrelsen for Patientsikkerhed i Aarhus

Behandlingsklager Århus 2. Kontor

Aarhus
Vil du være med på holdet, når vi opbygger et videnscenter inden for sundhedsretten? Ønsker du at arbejde for, at vi har et sikkert og lærende sundhedsvæsen? Kan du træffe korrekte juridiske afgørelser i komplicerede sager og sikre kvalitet samt kor...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Konstitueret specialanklager

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi søger en kst. specialanklager inden for organiseret kriminalitet til advokaturen for specielle sager i perioden fra 1. april 2018 til 30. juni 2018 med mulighed for forlængelse.Om digDu er en engageret og dygtig jurist, som arb...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Jurastuderende til Nævnenes Hus i Viborg

Nævnenes Hus

Vil du være med til at gøre Nævnenes Hus til Europas bedste klagesagsmyndighed? Og har du lyst til at udvikle dine juridisk kompetencer ved at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt? Så skal du søg...