Gem job

LindbergHR søger en Senior Product Manager / produktchef til opbygning af Fibia Wholesale

Stillingen er nyetableret med reference til ´Director of Wholesale´.

Om virksomheden:

Fibias fiberforretning udvikler sig med lynets hast, og målene er ambitiøse. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af internet, og nu åbner vi vores net for partnerskaber med andre aktører, hvilket utvivlsomt vil vækste vores forretninger yderligere. I den forbindelse søger vi, til en nyetableret stilling, en Product Manager, der skaber professionelle relationer og udvikler samarbejdet såvel internt som eksternt.

Du kan læse mere om Fibia på www.fibia.dk

Om jobbet:

I stillingen skal du opbygge du samarbejdet med en række professionelle aktører indenfor fiber-, tele- og contentbranchen. Din kommercielle forståelse, tekniske indsigt og evnen til at nytænkning er med til at sikre, at samarbejdet bliver en succes. Du vil i stillingen arbejde tæt sammen med den øvrige organisation i Fibia Wholesale, der består af otte medarbejdere. Teamet består af såvel kommercielle som produkt- og processpecialiserede kollegaer. Vi sætter både det eksterne og interne samarbejde, et godt arbejdsklima og en uformel tone højt. Vi investerer i din faglige udvikling, og du vil få stor frihedsgrad til at prøve nye ting af i en kultur, hvor vi deler vores succeser og lærer af hinanden og vores fejl.

Din hverdag:

Dit fokus er at færdiggøre, optimere og videreudvikle vores Wholesale platform og produktportefølje, så vi skaber de bedste og mest innovative partnerskaber og kundeoplevelser.

Din hverdag vil i høj grad byde på samarbejde med andre dele af Fibia, herunder bl.a. Netværk og IT. Du sikrer implementering og overvågning af produktporteføljen og optimering af produkternes værdi i hele deres livscyklus fra vugge til grav. Det betyder, at du agerer produkt-ejer og beslutningstager på Wholesales produktportefølje, standard-kundeaftale samt udvikling af web/API interfaces.

Dine opgaver inkluderer desuden:

  • Løbende afdækning af udviklings-, optimerings- og automatiseringsmuligheder i dialog med partnerne
  • Driver af roadmap-processen i Wholesale og på tværs af Fibia.
  • Specificering og prioritering af krav til produktudvikling
  • Monitorering og analyse af product performance
  • Udarbejde beslutningsoplæg på større investeringer i produktporteføljen

Du tilbydes:

  • En unik og centralt placeret stilling med mulighed for at sætte dit tydelige præg på den videre udvikling i Fibia og Wholesale i særdeleshed
  • Et entydigt Wholesale portefølje ansvar og produkt-ejerskab for de grundlæggende bredbåndsprodukter i Fibia netværk
  • En alsidig og spændende stilling med masser af bredde og tværfagligt samarbejde i et dynamisk og vækst-præget arbejdsmiljø
  • En god løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring samt andre personalegoder (inkluderer bl.a. fantastisk kantineordning, firmabetalt internetforbindelse m.m.).
  • God faglig sparring og en uformel omgangstone

Arbejdspladsens beliggenhed: Haslev.

Ansættelsestidspunkt: Snarest – men vi har tid til at vente på den rette kandidat.

Ansøgningsfrist:

Kandidater indkaldes løbende til interview, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte Carsten Lindberg Hartvigsen tlf. 41 81 34 00, såfremt du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Hvordan kommer du videre?

Upload straks en motiveret ansøgning og CV via nedenstående link:

https://lindberghr.hr-on.com/show-job/69330?locale=da_DK

Vi ser frem til at høre fra dig og beder dig oplyse i din ansøgning, hvor du har set vores annonce.

Indkomne ansøgninger vil løbende blive gennemgået, og annoncen vil blive slettet, når stillingen er besat.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Group Manager Product & Development

Birn+Partners

Vejle
Group Manager Product Development Roth North Europe A S - Ledelse - Product Management - Product Development - Gulvvarme- og Brugsvandssystemer STILLINGEN Som Group Manager Product Development, bliver du ansvarlig for to afdelinger - Product Managem...
Indrykket:26. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Group Manager Product & Development

Birn+Partners

Vejle
Group Manager Product Development Roth North Europe A S - Ledelse - Product Management - Product Development - Gulvvarme- og Brugsvandssystemer STILLINGEN Som Group Manager Product Development, bliver du ansvarlig for to afdelinger - Product Managem...
Indrykket:26. marts 2021